Şimdi Ara

Kız mevzusu tecrübeye ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EN ufak bir troll veya zebani gibi bir şeyler yoktur.
    Hepsi gerçektir.

Bölüm-1

Ben öyle çok ortamlarda takılabilen birisi değildim. Ve çocukluğumda iyi geçmedi kekemeydim filan baya zorlu geçti.
    Ondan sonra ailede kayıplar filan oldu derken ben depresyona girdim. Psikologlar çare olamadı filan derken kendimden nefret etmeye başladım. Dedim ziterim böyle işin ızdırabını gelişinie aynaya yumruğu fırlattım.
    Kanlar bir yandan filan derken bunu bir işmiş gibi facede bir gruba attım.

Ordan bir kız ekledi konuşmaya başladık. Ulan hayatımda ilk defa bir kız ile bu kadar sakin konuşuyorum. Neyse sabah oldu filan ilk defa günaydın mesajı almıştım ulan çok mutluyum filan derken günler ilerledi ben bu kıza tutuldum ama deli gibi zaten ilk konustugum kız, öyle bir bağlandım ki hani nasıl anlatsam adriana lima gelse gözüm görmez çirkin gelir. Ve depresyondan çıkmaya başladım.

Herşey iyi güzel gidiyor kız staj filan yapıyor. Gün geçtikçe ben bağlanıyorum.

Hatta iğne olmaya giderken ben diyorum korkma acımayacak filan baya böyle.
    Kızı üzüldüğünde arıyorum filan hatta meslek seçimini bile beraber seçtik. Kızın çevresi aşıırırıırırırı bir geniş, ve bana tanıdıgım en farklısın filan diyor böyle bende umutlanıyorum bana sürekli burda olsaydın bir şeyler yapardık filan diyor bende keşke diyorum filan ama tabi gidemiyorum. Ne bileyim sürekli mesajlar atıyorum. Ulan en büyük hayalim elini tutabilmek ELİNİ TUTABİLMEK NE bileyim işte sarılmak sadece.

Hediye alma planları yapıyorum. Çiçek sepetinden staj yerine hediye yollamayı bile düşünüyordum. Neyse ben iyice kıza kendimi kaptırmışım böyle deli gibi seviyorum filan ben diyorum ben buna asla açılamam biriyle sevgili olur diye korkuyorum oturup hüngür hüngür ağlıyorum. Ona 170 paragraf bir yazı yazdım dedim ki bir gün bu yazıyı sana vericem o gün herşey ya devam edecek yada yok olucam. O yazıda onu kaybetmekten korktuğumu ağladığımı ona çok değer verdiğimi filan yazdım.

O aralarda böyle hep geç yazmaya falan başladı. Arkadaşlarıyla kafeye gitmişti. Bi çocuk gelecekti gelmemiş.

Sonra ben buna dedim ki sen bu mesajı merak ediyorsun ama hayatında birisi var mı ? Bu bana dedi ki yok.
    Hadi tam zamanı dedim yazıyı attım. Şaşırdı duygulandım filan dedi. konuyu kapattık normal konuşuyoruz. Ben deli düşünüyorum ne yapıcam filan diye.
    Aniden kıza dedim ki ben seni seviyorum kız dedi ki ne yapabilirim ? Dedim ne demek bu ? Dedi ki benim sevdiğim var. E hani yoktu a*k.

üstte bahsettiğim o çocuk bunu taciz etmeye başlamış birinden numarasını almış çocuk bunu arıyormuş hayallerini anlatıyormuş filan buna kız da mal mal dinliyormuş sadece. Sonra kız çocuktan hoşlanmaya başlamış. Çocuğu kız sevgilisinden ayırmış.

Dedi ki arkadas kalalım ama ben bi türlü bunu yapamadım olmuyor gül e ben papatya desemde gül gibi kokuyordu bana. Sürekli yazasım geliyordu olmuyordu, bir sabah ağlayarak kalktım instagram face telefon numaram komple herşeyimi sildim yok oldum.
    Sonra ben 2 gece ciddi ciddi kan kustum hastaneye dediler gitmedim filan benim içim acıyordu böyle kanıyordu.

Aradan 2 hafta geçti dayanamadım fake bir hesap açtım
    Instagram takip attım ilkinde kabul etmedi sonra kabul etti

Ben: Ben yapamıyorum
    Kız: sen bana yabancı gibi geliyorsun herşeyi unuttum ben mutluyum sevgilimle bb

bundan sonra şimdi hayatıma giren hiçbir kıza sevgiyle bakamıyorum. Hepsine kinim var gibi.

Sonra işte yavaş yavaş acı geçti 1yıl oldu. Ama şimdi bir kızla konuşuyorum. Olaylar sevgiliye binince kızdan aniden soğuyorum. Oda gidecek. Böyle yapacak gibi. Soğuyorum aniden.
    Sizce benim çarem ne ?

Yaşım 18.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N58211 -- 29 Temmuz 2017; 16:10:22 >

• Zebabi yok temiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    acı var hocam acı
  • Gardaşım sev ama ölçülü sev ölüçüyü az veya çok tutarsan kayıp edersin.En önemliside Allah dan başka herkes bizi terkedebilir gardaşım senin ilacın Allahın yolu başka bişey değil 👍

• Zor be ne desem bos bende aci cekiyorum hemde cok biz aci ceke ceke sevdik ama onlar aci vere vere mutlu oldular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john20 -- 29 Temmuz 2017; 16:18:53 >
  • Unutacaksın hayatına devam edeceksin, her kız aynı değil. Duygularını kontrol etmeyi öğreneceksin. Kendine uğraşlar bul onlarla ilgilen, hedeflerine odaklan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kız Var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Bu konularda tecruben olmadigi icin baglanma moduna giriyorsun hemen.Şunu da unutma bir kizla birseyler olsun istiyorsan fazla muhabbet etmeyeceksin.Niyetini bir zaman sonra hemen belli edeceksin.Yoksa kanka modundan cikamazsin.Sonu da hep boyle olur.

• up
  • güzel kullanmış seni, zaten ayrı şehirlerdesin bir kaç aya unutursun
    tecrübe olsun sana
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    1 yıl oldu hala unutmadım
  • Onu unutup hayatına devam etmekten başka çaren yok dostum

Ve hayatta hiç kimseye bağlanma sonuçları böyle olabiliyor

• Unutmakta unutmamakta senin elinde onemli olan sen unutmak istiyor musun

• Yalanlar ve onlara inananlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.