Şimdi Ara

Kız mevzusu ciddi yardım lazimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar direk konuya gircem. Mayıs ayında arkadasimin arkadasi bı kız bana yazmisti konuştuk felan güzel gidiyodu 1 hafta sonra bu soğuk yapmaya basladi neden boyle yapıyosun diye yazdığımda ailevi sorunlarım var demisti (cidden var biliyorum) neyse tamam dedim saldim ama çevremiz yakın olduğu için sürekli sinyallesiyoduk neyse yaz oldu sorunları gitmiştir herhalde dedim yazdım bu sefer çok geç cevap vermeye başladı ve ben yazmasam yazmıyordu bende tekrar saldım ancak geçen 2 3 gün once ablamın nisani vardı o da gelmiş ( arkadaşına oyllesine çağır demiştim çağırmış kimseyi tanımıyor yani ben çağırdıgim için gelmiş) dans ettik hatta fotograf cekinmeye yanıma bile geldi bende umutlandim tekrar ama 3 gün geçti kızda tık yok yazmıyor resimlerimizi annesine felan göndermis hele dans videomuz var baya mutlu gozukuyor.. neyse sonuç olarak bu kızdan tık yok sürekli ben yazdığım için tekrar yazmak istemiyorum artık onun bı şeyleri anlamasını istiyorum ( o kadar yürüdüm yani nisanda akli olan birisi kesin anlar.) Büyük ihtimal boşuna umutlaniyorum ama sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin kızın da bende gönlü var gibi geliyor bana .. Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kaçan kovalanır hocam ilgilenme bir süre bak bakalım nasıl geliyor anlattığın gbiyse bu da sana karşı bişeyler hissediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.