Şimdi Ara

kız meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise 2 deyim beyler bayanlar. hic oyle sevgili ihtiyaci duymadim simdiye kadar. ama bu var ya bu. yok boyle guzellik, o saclar, o gülüş, aman tanrim diyorum her gordugumde. kiz oyle populer biri degil, hatta onun sinifi disinda taniyan yok herhalde. kendisinde o meselelerle ugrasmiyor gordugum kadariyla. tabi ugrasmayacam cunku abisi de ayni okulda . abisi oldugunu kendi agzindan duymadim tabi, ama okula her gun birlikte geliyorlar.ara sira konusuyorlar. abisi oldugu belli yani. neyse, ilk sorun bu, ikincisi, bu kiz bana ara sira bakiyor goz goze geliyoruz, bazen gormezden geliyor, ama oyle gulumseyerek bakmiyor bana, onu kesiyorum diye kizmis bana sanki kizcagiz. ben de oyle yakisikli biri degilim, vucudum da iyi degil zayifim biraz. diger sorun ise brn bununla ayni sinifta degilim, hatta siniflarimiz uzak birbirine. konusma sansim yok, dil sinifi sececektim ben, hoca cagirdi gecen donem, baktim o da sececek, sonra acilmadi dil sinifi, sayisal secmis kiz, birinden ogrendim. ogrendigim kisi de ara sira konusuyor bunla iyi cocuktur kendisi. tek sansim onunla ayni sinifa düşmek. icimi de dokmus oldum yardim da istemis oldum okuyanlarin gozleri dert gormesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.