Şimdi Ara

kız mesaj atmıyor ya da isteksiz yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıftan bir kızın numarasını var/aldım. Kız mesaj atmıyor. Ben atınca da cevap veriyor, ama isteksiz gibi sınıfta bakar, gülümser. Hatta sohbet ederiz... Ara sıra.... Ama Whatsapp'da sanki o değil, bir başkası var mesajlarıma içinden gelerek benimle konuşmadığını düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen mesaj atma bir süre o sonra neden atmıyorsa diye atarsa senindir atmıyorsa hiç senin olmamıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MİLLETİN İŞİ GÜCÜ YOK SENLE Mİ KONUŞACAK SİNCAP
  • Olmuyorsa zorlama

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

MİLLETİN İŞİ GÜCÜ YOK SENLE Mİ KONUŞACAK SİNCAP

Hocam izmir'de havalar nasıl

• Kız seni istemiyor muhtemelen tipsiz parasız apaci gibi giyinen liselinin birisin o yüzdendir sıkma canını

• Kardeşim kızı fazla sıkma. Ara ara konuş, güzel şeylerden konuş. Dert tasa anlatma sakın kıza.

Naber nasılsın napıyosun muhabbetini uzun tutma. Yani naber de aynı mesajda başka bi şeyden bahset.

Unutma kimse işi gücü bırakıp birisiyle 7/24 mesajlaşmaz. Bunu için kızın sana aşık olması gerekir, onun için de kızı dışarda bi yerlere davet et.

Mesaj konusunda da fazla yazma, ara ara tatlı ufak sohbet et. Kibarca bitir konuyu görüşürüz filan de yoluna bak

Edit: Ara ara dediğim yeri yanlış anlayıp kızı telefonla arama sakın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBrownstone -- 7 Mart 2015; 14:42:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBrownstone

Kardeşim kızı fazla sıkma. Ara ara konuş, güzel şeylerden konuş. Dert tasa anlatma sakın kıza.

Naber nasılsın napıyosun muhabbetini uzun tutma. Yani naber de aynı mesajda başka bi şeyden bahset.

Unutma kimse işi gücü bırakıp birisiyle 7/24 mesajlaşmaz. Bunu için kızın sana aşık olması gerekir, onun için de kızı dışarda bi yerlere davet et.

Mesaj konusunda da fazla yazma, ara ara tatlı ufak sohbet et. Kibarca bitir konuyu görüşürüz filan de yoluna bak

Edit: Ara ara dediğim yeri yanlış anlayıp kızı telefonla arama sakın .

Bu benim de isime yarar hocam cok tesekkurler bilgi icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.