Şimdi Ara

Kiz konusu yardıma ihtiyac var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilkkez bi kizdan Hoşlanıyorum teklif ettim kabul etti 3. Gundeyiz bir kere bile dokunmadim kiza utanıyorum sohbet edemiyorum kiz mesaj atti olmuyor diye ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek bir cevap bile verme . devam et yoluna aklı karışsın merak etsin . kadınları ya kıskandıracaksın yada meraklandıracaksın. ve herşeyin senin için yolunda olduğunu bilsin.
  • Utangaç, pasif olduğun için mi olmuyor diyor?
  • O senin pesinden kossun. Sen hic arama onu.

• kralnigde K kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle mutlu degil hic adam akilli konuşamıyorum edemiyorum süre ver dedim

Uzadikca daha kötü olucak dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız seni istemiyor kardeş.dön arkanı devam et.
  • xlboxer kullanıcısına yanıt
    Ilk sevdigimdi ama 3 gun surdu 2 gun en mutlu günüm 1 gün en kötü günüm ayrildik dedigi cumlede
    "Ben sana layık değilim hayallerindeki mukemmel kizda ben degilim özür dilerim" dedi ve bitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk sevgiline kesinlikle fazla değer verme, tecrübe konuşuyor. Ben fazla değer verdiğim için pişmanım

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Ilk sevdigimdi ama 3 gun surdu 2 gun en mutlu günüm 1 gün en kötü günüm ayrildik dedigi cumlede
    "Ben sana layık değilim hayallerindeki mukemmel kizda ben degilim özür dilerim" dedi ve bitti.

Slow şarkı dinlememeye özen göster.

• mustafafrstyl M kullanıcısına yanıt
    Keşke önceden antremanlı olsaydın hocam ama sağlık olsun hatalardan ders almaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlboxer

tek bir cevap bile verme . devam et yoluna aklı karışsın merak etsin . kadınları ya kıskandıracaksın yada meraklandıracaksın. ve herşeyin senin için yolunda olduğunu bilsin.

Katılıyorum arkadaşa merak kadınları çeker . :)

• ona patronun kim olduğunu göster
  • Neden 3 gün sürdü? Çünkü kız öpülmek koklanmak ısırılmak ve yalanmak istiyor. Açıkça sana mükemmel olmadığını söyleyerekte bunları ima ediyor.

Eğer zafer istiyorsan, onu kolundan tutup bir duvara yaslayıp öpmek zorundasın. Yoksa daha çok kaybedersin.

Umarım alaycı bir dille güzel ve akılda kalıcı bir şekilde anlatmışımdır. Au Revoir!

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

ooo klasik lise ilişkisi. Alırım bi dal
  • G. Giralomo Casanova kullanıcısına yanıt
    Kiz oyle bir kiz degil tertemiz ben operek kirletmek istemem

Sen öyle gördüğün için öyle kardeşim.

• Kiza yaklas biraz,ozur dilerim bi sans daha ver yanlis basladim iliskimize de.Yavastan elle opus sonra yiyis gerisi sana kalmis cikicam dersen cik cikmak gereksiz dersen yol ver

• Salla gitsin hocam kalana git gidene dur denmez
  • G. Giralomo Casanova kullanıcısına yanıt
    Hocam kizin 2. Cikitigiyim ilk çıktığı benim bi arkadasimdi ben onun yaninda gordum kiz ona asikti 7 ay ciktilar kiza aşk yetmiyor fazlasi lazim demis kızda direk ayrılmış bende 1 hafta sonra kızla konuştum direk kabul etti dünde kendimde olmadan aniden kabul ettim hiç dusunmedim zamani değil daha unutamadan seninle çıkmaya çalıştım olmadi özür dilerim beni affet yazdı

E ayrıldıktan 1 hafta sonra teklif edersen ayrılır tabi kardeşim bekleseydin ya biraz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.