Şimdi Ara

Kız konusu yardım millet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese.Direk uzatmadan mevzuya geçmek istiyorum bu sene gittiğim yeni okulda benim gibi yeni gelen bir kız var.İlk başlarda aramız arkadaş gibiydi hatta başka bir kızı ayarlamak için aracı bile olmuştu o kadar iyiydik sonra ayarlamak istediğim kız olmayınca bi anda bu kızla yakınlaştık.Kız beni sevdiğini her zaman hal ve hareketleriyle belli ediyor 2-3 kez sözlü olarak söylese bile bu adımların hiçbirine karşılık vermedim çünkü kız çok zengin.Beraber olsak mutlu edebileceğimi sanmıyorum kız bu zamana kadar çoğu zengin insanın görebileceği sahip olabileceği şeylere sahip olmuş/olacak (18 yaşında,yaşıtım).Kızı seviyorum bunu inkar etmiyorum ama işte ne bileyim hep sorun olabilir gibi geliyor.Tecrübelilerden yorum bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 16 Şubat 2016; 18:53:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Kız ile bayağı yakınmışsınız zaten demek ki kız seni bu halinle seviyor, niye mutlu edemeyesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdcaner

Kız ile bayağı yakınmışsınız zaten demek ki kız seni bu halinle seviyor, niye mutlu edemeyesin ?

Bilmiyorum hocam bilmiyorum.Hani maddi durumumuz nasıl diyim tr ortalamasının üstü fakat bunlar cidden zengin.Aklım baya karışık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede en fazla 3 gün birlikte dışarıda takılırsınız. Onların hepsinde de kızın aç olması pek olası değil zaten . Çay-kahve içer takılırsınız işte bir yerlerde.

Doğum günü ve sevgililer gününde hediye alma konusunda da kendin el yapımı bir şeyler verirsin, lise çağında en iyi hediye budur zaten.

Kendine güvenen bir erkek her kızı mutlu eder zaten, parayı falan takma kafaya.
  • Gibi gibi

• Birlikte ol.

Lisedesin daha. Neyin gururunu yapiyorsun ? Kiz senden boyle hoslanmis.

Sen, kilosu cok pahali olan bir balik olabilirsin. Ama eger kiz balik sevmiyorsa, 2-3 liralik tavuk donere tercih edilirsin.

Nice abazan genclik elinde marlboro, beyaz bmw'nin anahtari, iphone 6 ile kafelerde kiz dusurmek icin bir tarafini yirtiyor hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenme falan düşünme daha yaşın kaç ki zaten.Büyük ihtimalle ayrılırsınız 1 yıl olmadan. Anı yaşa yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Birlikte ol.

Lisedesin daha. Neyin gururunu yapiyorsun ? Kiz senden boyle hoslanmis.

Sen, kilosu cok pahali olan bir balik olabilirsin. Ama eger kiz balik sevmiyorsa, 2-3 liralik tavuk donere tercih edilirsin.

Nice abazan genclik elinde marlboro, beyaz bmw'nin anahtari, iphone 6 ile kafelerde kiz dusurmek icin bir tarafini yirtiyor hala.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.