Ben 18 yaşındayım bahsetceğim kizda benimle aynı yaşta . Okumayı seviyorsunuz kısaltabildiğim kadar kısaltıcam lütfen sonuna kadar okuyun benim için önemli bir konu.
8.sınıfta bende hoşlanmıştı fakat cocuktuk sogudu felan bitti kafama takmıyorum kücüktük zaten sonra lise sondayım suan oda öyle okul birincisi benim derslerim orta düzeyde yazın haziran ayından itibaren konustuk erkek arkadaşı vardı fakat yürümüyo olmuyo oda bunun farkında diyordu cocuk üzülmesin diye ayrılamıyordu benimlede konusuyodu.
Bana yapılmasını istemedğim hiçbir davranışı karşıya yapmam böyle bir yapım var fakat ben dedim suan erkek arkadaşın var konusmamız doğru olmayabilir ayrılırsan konusabiliriz şeklinde oda tamam dedi.1-2 gün gecmeden msj attı konustuk işte ayrıldım dedi çok dürüst bi kız sonra cocuk ağlamış özür dilemiş buda affetmiş bunuda söyledi ben msj atma bana dedim neyse 2 gün sonra tekrar msj attı nasılsın iyimisin şeklinde bende iyiym sağol diyerek konustuk işte sonra ayrıldın mı dedim evet dedi.
Artık aramızda engel yoktu ben kızdan başından itibaren hoşlanıyordum zaten.Oda bunun farkında seninle konusmak cok hoşuma gidiyo mutlu oluyorm ayrıldığı erkek arkadaşı x diyelim x kişisinin 2 yılda yaşatmadığı mutlulugu 2 ayda yaşattın sen bana felan diyordu.
Sonra ben tabi acıldım kıza buda bunu bilmek güzel fln filan iyice o bana senden hoşlanıyorm seni seviyorum demedi ben seviyorm dedim hata bende fakat yapcak bişe yok konusmaya devam ettik oda hoşlanır sever fln diye peşinden cok koşturdu beni elde etti .
Sonra bi gece soguk davrandı sana ümit vermek istemiyorm konustukca ümitleniyosun fakat ben bu sene böyle bişey düşünmüyorm son sene derslerime yoğunlaşmalıyım dedi bende tamam dedim msj atmadım.Olmayacağını anladım daha konusmak istemedim onada söyledim.O gün sanırım o kız arkadaşının numarasını verdiği cocukla tanışıp onla konusmaya başladı.
En yakın kız arkadaşlarından biri başka bi cocuga vermiş numarsını konusmuşlar bu cocuktan hoşlanmış sanırım.1 hafta veya 2 hafta yalan olmasın tam bilmiyorum olmadı yani konusmayi kesmişler kız yada diğer konustugu erkek konusmak istemedi.Benim en yakın arkadşımla oda cok yakın bi arkadaş ikimizde bu kişiye anlatırız herşeyimizi bu arkadşamız bizim cıkmamızı cok istiyor fakat olmadı işte kader sonra bu arkadaşıma demiş ben unutamıyorm (beni kastediyo :D ) okulunun önünden geciyorm dinledğim müziklerde yediğim yemeklerde ikimizde bazı yemekleri cok severdik .Hep aklıma geliyo ona msj atsam beni affeder mi nolur konus barışalım beni affetmesi için elimden gelen herşeyi yaparım lütfen diye msj atmış . Bu arkadaşım cok yalvardı konus kızla üzülüyo son senesi diye yalvardı kıramadım arkadaşımı.
Fakat bana bu yaptığını unutamazdım bi nevi aldatma oldu benle konusurken başka cocukla konusup benle konusmasını kesip diğer cocuga yöneldi tüm acıklığıyla anlatıyorm cünkü sizin düşünceleriniz gercekten benim için önemli.
Sonra konusmaya devam ettik tabiki hiç bişey eskisi gibi değil cok soguk konusuyordum.O msj atarsa 1 saat sonra cevap atardım ama hep soguk msjlar "Napıyosun oturuyorum sen napıyosun "bile demezdim.
Şuan kız peşimde elde edemedi kız sürünmek hoşuna gidiyo ona değer verince elde etitğini düşünüp sanırım hevesi kacıyor ben böyle yorumladım. Sizce napmalıyım ?
Kendim düşününce diyorum aslında en hayırlısı böyleymiş belkide bak o senin peşinde seviyordum gercekten değer veriyordum. Sonra düşünüyorum o seni severken gitti başka cocukla konustu hala niye yüzüne bakıyosun yarın bugun cıktığınızda tekrar aynı olay olursa.Fakat o yakın arkadşaımız asla öyle bişey olmaz senin değerini anladı yapmayacğına adım gibi eminim dedi.
Sayın Dh üyeleri abilerim kardeşlerim kafamı kurcalayan olayı en sonunda yazma cesaretini buldum düşüncelerini fikirlerinizi yazarsanız sevinirim :)
Hmm...BENCE,kıza yakın ol bi bağ kur.Ama asla ve asla sensiz olmaz,sana ölüyorum falan yapma.Cool çocuğu oyna peşindende koşma.SAKIN ama SAKIN bağlanma bu kıza,sağı solu belli değil görünüşe göre üzülme ihtimalin var.Bir şans ver ama eskisi gibi olma,bırak hep o peşinde koşsun,sen fazla takma.Bi süre sonra baktın iyi gidiyo işler(Bi kaç ay geçerse..) o zaman alacağın bi çiçek onu çok mutlu edecektir.Sonrasında gene çok bağlanma.Daha da ilerliyo ve kız gerçekten sana aşık oluyorsa,ondan sonra bi konu daha aç
quote:
Orijinalden alıntı: NidderuN
Hmm...BENCE,kıza yakın ol bi bağ kur.Ama asla ve asla sensiz olmaz,sana ölüyorum falan yapma.Cool çocuğu oyna peşindende koşma.SAKIN ama SAKIN bağlanma bu kıza,sağı solu belli değil görünüşe göre üzülme ihtimalin var.Bir şans ver ama eskisi gibi olma,bırak hep o peşinde koşsun,sen fazla takma.Bi süre sonra baktın iyi gidiyo işler(Bi kaç ay geçerse..) o zaman alacağın bi çiçek onu çok mutlu edecektir.Sonrasında gene çok bağlanma.Daha da ilerliyo ve kız gerçekten sana aşık oluyorsa,ondan sonra bi konu daha aç
Hocam suan pesimden kosuyor seni cok ozledm beraber yuruyelm mi sinemaya gitcek vaktin varmi seyler gzl seyler soylemiyorm hic ben kactkca geliyor pesimden :)
Kızlar öyle işte kaçtıkça gelir,kovaladıkça kaçar dengeyi tutturmak lazım hocam