Şimdi Ara

kiz konusu ( icinden cikilmaz bir halde ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baba ouf be bende birşey sandım kız meselesi falan, o böyle dedi şu söyle dedi uğraşma kardeşim, takıl takılacağına, hele ki araya arkadaş sokuyorsan iş baştan bozuk,
    bende diyom neresi ciddi :D abicim değmeeeez :D
  • yardım
  • araya arkadaş sokma modası lisedeydi yahu şimdi araya arkadaş sokarsan kendin niye söylemiyorsun neyden utanıyorsun diyolar lan sonra kem küm ederek olmuyor.kızlar kendine güvenmiyen erkeği istemezler madem sormuş seni arkadaşına direk masaya çıkartıp laaaaaaaaaaak diye söylicektin.
  • bundan sonra olma ihtimali yokmu sizce?
  • üniversiteye gitmişsin 2 satır yazı yazamıyosun yazık. anlicam diye bi tarafın cıktı be neyse konuya gelelim kız senden soğumuş kızın hayatına damdan düşer gibi dal nefes aldırma herşeye 0dan basla
  • Kızla takıl hep aynı ortamlarda bulun koru kolla ama yavşama bu şekilde 1-2 ay zaman geçirdiğinde kız zaten kendini sana bağlı hisseder bu kıvama geldikten sonra hiç bişey söylemeden hissettirmeye başla kızlarda güven vermek korumak hep artıdır bence. Bu kızla ilişki kesin istiyosan biraz zaman alabilir sanki bol şanslar.

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuq26

Kızla takıl hep aynı ortamlarda bulun koru kolla ama yavşama bu şekilde 1-2 ay zaman geçirdiğinde kız zaten kendini sana bağlı hisseder bu kıvama geldikten sonra hiç bişey söylemeden hissettirmeye başla kızlarda güven vermek korumak hep artıdır bence. Bu kızla ilişki kesin istiyosan biraz zaman alabilir sanki bol şanslar.

hadi be babasının malımı olmayacaksa o zaman başkalarına da yar etme diyorsun olmuyorsa kardeşim zorlama öyle sırılsıklam aşıkmısın ki peşinden gideceksin boşver kendi kaybı.
  • Arkadaş ne yorumu bekliyorsun ya gidip resti çekicen ya benim olucan yada herkez yoluna diyecen yada öylece bekliyecen kızın sana gelmesini başka çaren yok.
  • hacı üstünden 25 gün geçmiş, boşver yani ben bile önceki yorumları yazarken birlikte olduğum kızdan ayrıldım yakında boynuz iziyle uyanırız artık bir sabah şüphesiyle, bırak hiç kasma yani, zaman öldürmediğini büyütür derler de aranızdaki şeyler artık etkisini azaltmıştır yani kız artık uzaklaşmaya başlamıştır hatta uzaklaşmıştır, o ilk başta söylediğimde yapsaydın şu an o kızla birlikteydin işte, kendin istemedin şimdi de dönüp ağlama yani, asla arkana dönüp baktığında keşke deme böyle şeyler için, kızla ayrılma durumunda istemiyorsan gözünü yaşart, acındır, ağlamayı dene, keşke de pişmanlık göster falan da, böyle adı konmuş bir durum yokken kesişmeleri değerlendirseydim keşke deme, salla gitsin umrunda olmasın, ha kız hala aynı hatta daha da ilerletti dersen dediğimi yap ama tabi geç de olsa yap ki işine yarasın

• Arkadaslar kiz facebook fotosunu degistirmis o kadar tatli cikmiski suanki gorustugum kizdan sogudum gorusesim yok
  • Yardimci olacak varmi arkadaslar
  • Aceleyi Sevmeyen Kızlardan Nefret Ederim.Ulen Zaman Akıyo Önümü Niye Kapatıyosun :)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.