Arkadaşlar şimdi benim yaşım 18 oldu hiç tecrübem yok kızlarla çıkmadım tip ortanın üstünde diyebilirim ve artık olsun istiyorum bir işte çalışıyorum orda bi kız var öğle yemek molasında otururken sürekli bakar bana gülerken bakar sonra servise bineriz akşam en arkada otururum bugün ayaktaydı o bakıyorum kafayı çeviriyor bakıyor çeviriyor bakıyor o bakıyor utanmıyor ama ben ona bakıyorum bakıyorsa utanıyorum kafayı çeviriyorum sizce napabiliriz artık bi tecrübe edinmek istiyorum iyi yada kötü yardımlarınızı bekliyorum.
hmm. diyeceğim tek şey sakın hayatında kızlara karşı utanma ve rahat ol.
Git bir selam ver devamı kendiliğinden gelecektir
utangaçlığı geçerim tamam da şimdi selam verdik diyelim mesela yine o bakarken geçerken selam versem nolcak yani bi selamdan nasıl gelir gerisi tecrübesi olan vardır mutlaka.Eğerki hiç öyle bakmayan etmeyen kız olsa cesaret edemem üstüne düşmem ama sürekli bakması birşeyler yapmam gerektiğini hissediyorum.
Konuşmak için bir sebep bulmalısın. Öyle kuru kuruya gidip selam verirsen tıkanırsın geri dönersin
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverBim
Konuşmak için bir sebep bulmalısın. Öyle kuru kuruya gidip selam verirsen tıkanırsın geri dönersin
;İyide sürekli bakan o neden bir sebep o düşünmüyorda ben düşünüyorum erkekmi ilk adımı atmak zorunda ? Bu kız için değil yani artık kaç yaşına geldim birinin elinden tutsam hiç fena olmaz.Peki sebep bulduk konuştuk ne dicem numaranımı ver dicem en son
quote:
Orijinalden alıntı: AMDx6
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverBim
;İyide sürekli bakan o neden bir sebep o düşünmüyorda ben düşünüyorum erkekmi ilk adımı atmak zorunda ? Bu kız için değil yani artık kaç yaşına geldim birinin elinden tutsam hiç fena olmaz.Peki sebep bulduk konuştuk ne dicem numaranımı ver dicem en son
Telepati yap hocam. Belki gelir
Pf
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme