Şimdi Ara

KIZ KONUSU AÇMAKTAN BIKMADINIZMI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz erkekler niye böyleyiz ? bekarda olsak evlide olsak niye kızlar ve kadınlar olmadan yapamıyoruz ?

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Ne yapak ilik mi olalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ArkayıÜçleyenKahraman

Ne yapak ilik mi olalim

İlik ne demek ?
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Beyogluna git sonra yaz bana PM'den

• Büyürken bile bi bayan tarafından büyütülüyoruz. Bir bayan arkamızı topluyor, seviyor, ilgi gösteriyor. Haliyle bizde alışıp her zaman istiyoruz bunları. Gerek kişisel ihtiyaçlar gerek manevi ihtiyaçlardan kadınlara muhtacız diye düşünüyorum
  • foruma böyle konu açanlar için yeni bölüm açılsın bence sabaha kadar konuşur dertleşirler hayır benim anlamadığım bunların hiç mi arkadaşı eşi dostu yok onlara danışmak yerine gelip foruma konu açıyolar

Orijinalden alıntı: ArkayıÜçleyenKahraman

Beyogluna git sonra yaz bana PM'den

Bu soğukta napıcam Beyoğlunda ? bu kelimenin manasını direk PM'den atarmısınız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google'a yaz

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.