Şimdi Ara

Kız konusu açanlara verilecek standart cevap (içeride)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes kafasına göre bi kız konusu açıp, forumu meşgul edip duruyor. Bu nedenle bu konulara verilecek standart bir cevap bulma zorunluluğu had safhaya gelip, bıçak kemiğe dayanmıştı. Açılan her kız konusuna ayrı cevap mı vericez yahu?

İşte verilecek standart cevap:

Niyetin ciddiyse yaptırırsın bi' çiçek, bi' kutu da çikolata alır, gider kızı babasından istersin.

• kaynak var
  • ona küçük süprizler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

Herkes kafasına göre bi kız konusu açıp, forumu meşgul edip duruyor. Bu nedenle bu konulara verilecek standart bir cevap bulma zorunluluğu had safhaya gelip, bıçak kemiğe dayanmıştı. Açılan her kız konusuna ayrı cevap mı vericez yahu?

Niyetin ciddiyse yaptırırsın bi' çiçek, bi' kutu da çikolata alır, gider kızı babasından istersin.

Forumu meşgül etmek ne demek? Bilimsel araştırmamı yapılıyor burda? Adı üstünde konu dışı istediğin konuyu aç terbiyesizliğe kaçmadığı sürece. Kız konuları seni rahatsız ediyorsa girmezsin arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

quote:

Herkes kafasına göre bi kız konusu açıp, forumu meşgul edip duruyor. Bu nedenle bu konulara verilecek standart bir cevap bulma zorunluluğu had safhaya gelip, bıçak kemiğe dayanmıştı. Açılan her kız konusuna ayrı cevap mı vericez yahu?

Forumu meşgül etmek ne demek? Bilimsel araştırmamı yapılıyor burda? Adı üstünde konu dışı istediğin konuyu aç terbiyesizliğe kaçmadığı sürece. Kız konuları seni rahatsız ediyorsa girmezsin arkadaş.

peki ben istediğim konuyu açınca,

zoruna mı gitti?

• Niyetin ciddiyse yaptırırsın bi' çiçek, bi' kutu da çikolata alır, gider kızı babasından istersin
  • Zorla mı tıklatıyoruz
    Niyetin ciddiyse yaptırırsın bi' çiçek, bi' kutu da çikolata alır, gider kızı babasından istersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niyetin ciddiyse yaptırırsın bi' çiçek, bi' kutu da çikolata alır, gider admini DH'dan... öhm öhm gider şikayetini dile getirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız
    Niyetin ciddiyse yaptırırsın bi' çiçek, bi' kutu da çikolata alır, gider admini DH'dan... öhm öhm gider şikayetini dile getirirsin

dh nasıl dan geliyo DeHaş mı
  • Bak kardeşim.
    Yaşım 24 ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yaşında. Babam ise bu bahsetmiş olduğum kızı ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendigi için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için... Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi.

Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu icin benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre ben de eşimin kızının babası ve de kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim.

Kısacası kendimin büyükbabasıyım. Bu kadar karışıklığa rağmen gecemi gündüzüme kattım seni takip ediyorum seni bulduğum zaman hayatına kumam olarak devam edeceksin!!!!111birbir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 1 Aralık 2010; 9:00:52 >

• quote:

quote:

quote:

zoruna mı gitti?

İnsan gibi girmezsin yazmış güzelce özetlemiş arkadaş. Dikkat çekmeye komiklik yapmaya mı çalısıyosun ?

• quote:

sanrm sevgln yok.ama sevgilisi sevdgi olanlara kızman beni uzdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

quote:

quote:

zoruna mı gitti?

İnsan gibi girmezsin yazmış güzelce özetlemiş arkadaş. Dikkat çekmeye komiklik yapmaya mı çalısıyosun ?

İnsan gibi cevap verecek olsan "insan gibi" demezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Bak kardeşim.
    Yaşım 24 ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yaşında. Babam ise bu bahsetmiş olduğum kızı ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendigi için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için... Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi.

Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu icin benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre ben de eşimin kızının babası ve de kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim.

Kısacası kendimin büyükbabasıyım. Bu kadar karışıklığa rağmen gecemi gündüzüme kattım seni takip ediyorum seni bulduğum zaman hayatına kumam olarak devam edeceksin!!!!111birbir

ciddmisn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.