Şimdi Ara

Kız Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski sevgilimle ilişkimiz bitince başka bi kızla tanıştım öncedende aynı ortamdaydık fakat hiç o gözle bakmamıştım neyse kızında benden hoşlandığını anladım numara alma vs. onları halletim kızla mesajlaşıyoruz başta çok güzel ikimizde heyecanlı bi şekilde konuşuyoruz buluşmalar falan bi süre sonra kız bazen mesajlarıma cevap vermemeye başladı bende dayanamayıp sordum yüzyüze çok güzel muhabbet ediyoruz ama telefonda sıkılıyorum açıkçası dedi bende o günden sonra sadece günaydın iyi geceler den başka birşey yazmadım bazen o yazdı kıza çıkma teklifi ettim senle iyi anlaşıyoruz beğeniyorum vs. ama tanışalı daha 1 hafta oldu dedi bende acelem yok düşünebilirsin dedi. 2 gün sonra buluşmak istedi ve cevabı evet oldu kız izmirli ve orda kalıyo bende yaz tatili olduğu için ankaraya gitmek zorundaydım kızla ilişkimiz yeni başladığı için 1 hafta izmirde kaldım her gün beraberdik kız biraz fazla ciddi gibi o yüzden 7.gün ancak elini tutabildim neyse vedalaştık mesaj attı napıyosun vardınmı vs. ankaraya varınca eski mesajlara cevap vermeme olayı tekrar başladı mesela son örneği sınavım var bugün dedi bende anladım canım sınavda başarılar dedim cevap yok ne yapmalıyım sizce 20 gün sonra tekrar izmire gidicem

• Kız seni yanında istiyor uzaktan ilişki istemiyor belli ki. Başka kız bak. Bu arada eski sevgilin mesaj atar yakında kızlar dayanamaz. Belki tekrar onunla deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: revelations34

Kız seni yanında istiyor uzaktan ilişki istemiyor belli ki. Başka kız bak. Bu arada eski sevgilin mesaj atar yakında kızlar dayanamaz. Belki tekrar onunla deneyebilirsin.

Uzak iliski degil.ben universiteyi izmirde okuyorum 4 yil daha o sehirdeyim sadece 3 ay ayri kalicaz o kadar.eski sevgilim aradi direk ama Yuz vermedim pek hem o bundan daha guzel acaba onla denesemmi tekrar

Orijinalden alıntı: ulassngl

quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

Orijinalden alıntı: revelations34

Kız seni yanında istiyor uzaktan ilişki istemiyor belli ki. Başka kız bak. Bu arada eski sevgilin mesaj atar yakında kızlar dayanamaz. Belki tekrar onunla deneyebilirsin.

Uzak iliski degil.ben universiteyi izmirde okuyorum 4 yil daha o sehirdeyim sadece 3 ay ayri kalicaz o kadar.eski sevgilim aradi direk ama Yuz vermedim pek hem o bundan daha guzel acaba onla denesemmi tekrar

Deneseniz bile eskisi gibi olamayabilirsiniz bence iyi düşünün hocam
    Güzelliğe kanma, üzerler

Hayir zaten bununla yurutmeyi dusunuyorum ama nasil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız değil kızlar konusu !
    15 yıl önce açıldı
    Kız konusu ( biraz farklı )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.