Şimdi Ara

Kız Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede açmıştım bu konuyu ama bu sefer farklı olacak bilmeyenler için bir kız arkadaşım var ve birlikte yaşıyoruz. Bu kızla iyi başladık herşey güzeldi ama daha sonra memur oldum ve 7 ay oldu 30bin TL borca girdim ve artık maaşla ay sonunu getiremiyoruz. Kıza sevmediğimi ayrılmak istediğimi söyledim ama kız sevdiğini söyledi ayrılmak istemediğini falan filan sonuç olarak hala beraber yaşıyoruz. Ben bu kızı kırmadan incitmeden nasıl ayrılırım? ciddi cvplar lütfen. Gerçekten sıkıldım normal bir hayatım olsun istiyorum ama bu kızla beraberken tek düşündüğüm borçlar. Bi eve çıkıp kendi başımın çaresine bakmak istiyorum 2 yılımı verdim ama artık içimden gelmiyor.
    Yardım edenlere teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exphantum -- 12 Ocak 2016; 19:59:26 >

• Kızı başkasıyla gözgöre göre aldat.O kadar da yüzsüz değilse gider.Hiçbir şey de yapamaz evli degilsin sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kazanıyorsun ama neyse.

• Ona durumu nazikçe anlat. Eğer hala devam ediyorsa sen bitir işi 30bin tl borç nedir araba alınır o paraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amleto First -- 12 Ocak 2016; 13:47:13 >
  • Para durumunu mu cünkü sevmediğimi söylemem bir işe yaramamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumper400

Para durumunu mu cünkü sevmediğimi söylemem bir işe yaramamıştı

Evet durumu anlat gerekirse ayril

• güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.