Şimdi Ara

Kız konularındaki sabırsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne sabirsiz bi millet olmusuz da haberimiz yok. O kiz olmazsa yasayamazmis da efendim bi kac gun gormus ayrilamazmis da. Kendi hayatimdan ornek vereyim 7 senedir bi kizi seviyorum hala soylemedim. Belki aci cekiyorum ama okulumu gelecegimi haysiyetimi dusunuyorum. Bi kiz icin hayatimi bitirmiyorum. Olursa olur olmazsa olmaz yani bu kadar basit. Bu sene sonunda kiza mesaj atip herseyi bi kerede soylemeyi dusunuyom mesela ama sadece o kadar. Sonra o seviyorsa zaten bi seyler olur evleniriz. Aksi takdirde baskasinin karisi olacak bir kadina bakmayi gonlum kaldirmiyor. Hayirlisi olsun insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes harekete gecmedıgn her an baska bırısı harekete gecebılır yanı madem 7 yıldır sevıyosn bunu dandırık bı smsle anlatırsan kıza pek ıhtımalı yok gıbı benden soylemesı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 7 olmuştur ve bunun sadece ilk iki senesi görebiliyordum onu o zamanlar hayatımın en dibinde hiç bi zaman olmadığım bi insandim buradakilerin yakındığı tipte biriydim derslerim çok kötüydü bunu bile bile okulumu değiştirdim kendi iyiliğim için illa bi şey olucaksa söyleyeceksem ki planım bu kendini yetiştirmis geliştirmiş bir insan olmaliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 12 Ekim 2015; 12:41:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbimSal

Kardes harekete gecmedıgn her an baska bırısı harekete gecebılır yanı madem 7 yıldır sevıyosn bunu dandırık bı smsle anlatırsan kıza pek ıhtımalı yok gıbı benden soylemesı

Yorumun kendi acindan cok mantikli. Fakat ben onun bunun elinde oyuncak olan kizlari sevmem. Bu kizin da sevgilisi olursa siler atarim. Zaten sonunda soylucem dedim onun nedeni de yillarin yavas yavas gecmesi. Sen rahat ol okul bitmis olsaydi bi saniye beklemezdim bile. Cunku onu sirf konusmamamdan dolayi kaybedersem kendimi affetmezdim zaten. Benim hic sevgilim olmamistir ve insallah olmaz da. O acidan kaybedecegim bi sey yok soylememekle.ben bu kizla sadece olursa o da evlenmek istiyorum. Onun disinda sevgili olmayi teklif etse kabul etmem cevap vermem bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Benimde 7 olmuştur ve bunun sadece ilk iki senesi görebiliyordum onu o zamanlar hayatımın en dibinde hiç bi zaman olmadığım bi insandim buradakilerin yakındığı tipte biriydim derslerim çok kötüydü bunu bile bile okulumu değiştirdim kendi iyiliğim için illa bi şey olucaksa söyleyeceksem ki planım bu kendini yetiştirmis geliştirmiş bir insan olmaliyim

Abi tam benim mantiksin. Evlenilecek adam adam olmali ilk once. Isini sorumluluklarini bilen gozeten ve gercekten seven biri olmali. Yoksa 1 yil sevdin ikincisinde biraktin nolcak o zaman kizin hali? Hem nasi dayancan 40 50 yillik evlilige?

• Kisiliklikisi K kullanıcısına yanıt
    Anahtar kelime başlıkta gizli sabır ne demiş büyüklerimiz zaman her şeyin ilacıdır bekleyip sabredelim görelim hayat uzun dünya büyük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisiliklikisi

quote:

Kardes harekete gecmedıgn her an baska bırısı harekete gecebılır yanı madem 7 yıldır sevıyosn bunu dandırık bı smsle anlatırsan kıza pek ıhtımalı yok gıbı benden soylemesı

Yorumun kendi acindan cok mantikli. Fakat ben onun bunun elinde oyuncak olan kizlari sevmem. Bu kizin da sevgilisi olursa siler atarim. Zaten sonunda soylucem dedim onun nedeni de yillarin yavas yavas gecmesi. Sen rahat ol okul bitmis olsaydi bi saniye beklemezdim bile. Cunku onu sirf konusmamamdan dolayi kaybedersem kendimi affetmezdim zaten. Benim hic sevgilim olmamistir ve insallah olmaz da. O acidan kaybedecegim bi sey yok soylememekle.ben bu kizla sadece olursa o da evlenmek istiyorum. Onun disinda sevgili olmayi teklif etse kabul etmem cevap vermem bile.

Dostm bende aynı sekıl dusunuyorum ve aynı durumdayız ama bunu kızın sebgılısı olacak anlamında demedım mesele aynı senın gıbı dusunen bı adam gelırde senın kıza acılırsa ne olcak kızda ozgur bır bırey ve belkı onu sececek sende ah vah edeceksın bu konuda en ıyısını en yakın arkadaslarımdan bırı yaptı kıza gıttı ben sevgılı olmak ıstemıyorum ama senı sevıyorum okulun bıtmesını bekle evlenelım o zamana kadar konusmayalım dedı kızda kabul ettı allah herkeze hakkında hayırlısını versın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kisiliklikisi

quote:

Dostm bende aynı sekıl dusunuyorum ve aynı durumdayız ama bunu kızın sebgılısı olacak anlamında demedım mesele aynı senın gıbı dusunen bı adam gelırde senın kıza acılırsa ne olcak kızda ozgur bır bırey ve belkı onu sececek sende ah vah edeceksın bu konuda en ıyısını en yakın arkadaslarımdan bırı yaptı kıza gıttı ben sevgılı olmak ıstemıyorum ama senı sevıyorum okulun bıtmesını bekle evlenelım o zamana kadar konusmayalım dedı kızda kabul ettı allah herkeze hakkında hayırlısını versın

Vay adammis arkadasin. Sag ol dostum. Haklisin bunu bi dusuncem valla. Kendine iyi bak eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.