Şimdi Ara

Kız kız diye ağlayanlar bi baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu yaşıma geldim daha bi kız eli tutmadım, şu kadar senedir bi kızla yakınlaşmadım, hayatımda sevgilim olmadı vs vs aglayanlar. Ne aglıyosunuz olum gidin 250 lira verin en güzel kadınla bi gece geçirin çokmu zor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız kız :'(

• kaderinbenlebuderdine kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünürsen herşey sahte kardeş. Diyelim sevgilin var birbirinizi seviyosunuz. Sen bi anda herşeyini kaybettin cebinde 5 kuruş paran yok. Kız kaç gün yanına durur? 3 5 7, 1 ay em fazla 2 3 ay . Öyle düşünürsek zaten herşey para

• Tamam ver parayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone12

Öyle düşünürsen herşey sahte kardeş. Diyelim sevgilin var birbirinizi seviyosunuz. Sen bi anda herşeyini kaybettin cebinde 5 kuruş paran yok. Kız kaç gün yanına durur? 3 5 7, 1 ay em fazla 2 3 ay . Öyle düşünürsek zaten herşey para

Bir ay durursa öp başına koy

• Lan 250 tl verin bir gece geçirin nedir ? Herşey seks mi ?Sonuç olarak kendine bir hayat arkadaşı seçiyorsun ayrılırsın,barışırsın veya paranı yer onu ben bilemem ama doğru insanı bulduğunda ondan başkasını düşünmezsin.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    para yoksa kız da yok. sonuçta bir kız arkadaşın olunca o paradan daha fazla harcayacaksın illa ki. kafeye gidip birşeyler alacaksın. gece bara giderseniz birşeyler alacaksınız. en az 600 tl garanti harcayacaksınız. standart bir türk kızı için bu en az rakam. bunun hediyesi özel günü bir sürü saçma şeyi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğlenilecek kız için kim ağlarki biz evlenilecek kız için ağlıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

para yoksa kız da yok. sonuçta bir kız arkadaşın olunca o paradan daha fazla harcayacaksın illa ki. kafeye gidip birşeyler alacaksın. gece bara giderseniz birşeyler alacaksınız. en az 600 tl garanti harcayacaksınız. standart bir türk kızı için bu en az rakam. bunun hediyesi özel günü bir sürü saçma şeyi var

Kardeşim size nasıl kızlar denk geldi bilmiyorum ama bu işler tamamen kısmet . Doğru yerde doğru zamanda doğru kızla tanışma veya tanıştırılma da diyebiliriz.Cebimde param olmadığı zaman bir yere götürmem kaldıki genelde Cafaye bile takılmam.Önemli olan sözünü dinletebilme.Zaten senden bu tarz şeyler isteyen kızın amacı bellidir, paranı yer ayrılır bu tarz kızlara da vurkaç yaparsın.
  • Aklınız fikriniz uçkurunuzda rezil insanlar..!

• 250 liraya en güzel kızla bir gece haen leş eskort bile geceliğine 1000 lira istiyor.güzeller saatine 500 alıyor.sen ne konuşuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone12

Şu yaşıma geldim daha bi kız eli tutmadım, şu kadar senedir bi kızla yakınlaşmadım, hayatımda sevgilim olmadı vs vs aglayanlar. Ne aglıyosunuz olum gidin 250 lira verin en güzel kadınla bi gece geçirin çokmu zor yani

600 lira istiyorlar geceliğine. tabi senin dediğin fiyatlara da bulursun ama kenar mahallede her gün 50 tane kekonun altından geçen, ağzı yüzü kaymış, muhtemelen aidsli bi hatun bulursun.
  • pis cinsiyetçiler kadınları objeleştirmeyin dünya sizin yüzünüzden bu halde
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    600 liraya en çingenesi istiyor birde.

1000 tl eli ayağı düzgün var. bu parayı vereceğime yarısına 1 hafta yurtdışı seyahati yaparım. orada bulurum birini hem ülke görmüş olurum hemde eğlenirim.
  • STR Priest kullanıcısına yanıt
    resimdeki bayan siz misiniz
  • qrolica kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

resimdeki bayan siz misiniz

Benden hızlı davranmışsın

• ortalık dolandırıcı kaynıyor ama geçenlerde antalyaya gittim orada kesin bulurdum oradada ulaşım sıkıntı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.