Şimdi Ara

Kız 'kimsin' yazmış, Ne diyeyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
30.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

quote:

Orijinalden alıntı: İsveç Köftesi

quote:

Oğlum allah belamı versin böyle birini görmedim ben hayatımda , 2 dakikada işi küfüre bağladı :S

son mesaj "s... git ya snelemi ugrascm akşam akşam" .. işte bi insan kendini böyle belli eder. neyse iyi oldu bu, tanımış olduk

Büyük aşklar nefretle başlar, atıl kurt atıl

Hocam kızın ne olduğunu anladım yani zaten okuduğu sınıfta aşşağı yukarı belli bir sınıf. zaten hoşlantı dediğim 2 dakikada gelen bişeydi, uğraşmaya değmez

nickindeki SGC nin açılımıı
    S.
    Git.
    Canıms. mı ?

Hayran olduğum gitaristin custom gitar modeli'nin kısaltması ; [S]ynyster [G]ates [C]ustom

• Dostum ben de aynı durumla defalarca karşılaştım, kıza direk söyle ayı gibi olsa da söyle kazanacağın varsa zaten kazanıyorsun, söylemediğin zaman otomatik olarak kaybetmiş oluyorsun.
  • Loserlikta son nokta. Ne yaptigin, amacin belli degil. Madem tanismak istiyorsun adam gibi tanitsana kendini. Ha ama pardon; coluk cocuk grubundansin..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oğlum allah belamı versin böyle birini görmedim ben hayatımda , 2 dakikada işi küfüre bağladı :S

son mesaj "s... git ya snelemi ugrascm akşam akşam" .. işte bi insan kendini böyle belli eder. neyse iyi oldu bu, tanımış olduk

Hocam kızın ne olduğunu anladım yani zaten okuduğu sınıfta aşşağı yukarı belli bir sınıf. zaten hoşlantı dediğim 2 dakikada gelen bişeydi, uğraşmaya değmez

S.
    Git.
    Canıms. mı ?

Hayran olduğum gitaristin custom gitar modeli'nin kısaltması ; [S]ynyster [G]ates [C]ustom

A7X'ci olmuşsun ama apaçilikten kurtulamamışsın galiba dostumŞakaydı tabi.Ama dürtmek yerine,kabul etmesini bekleyip sonra da sohbetten yazsan daha iyi olabilirdi,"naber" desen bile yeterdi hatta.Gerçek hayatta tanışamadığım insanlarla bu şekilde tanışıyorum hep,hiç de terslenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Retiplazmik Endoklum

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

S.
    Git.
    Canıms. mı ?

A7X'ci olmuşsun ama apaçilikten kurtulamamışsın galiba dostumŞakaydı tabi.Ama dürtmek yerine,kabul etmesini bekleyip sonra da sohbetten yazsan daha iyi olabilirdi,"naber" desen bile yeterdi hatta.Gerçek hayatta tanışamadığım insanlarla bu şekilde tanışıyorum hep,hiç de terslenmedim.

Apaçilikten çok sahip olduğum için :P tabi şaka bi yana hocam tanımadığı için kabul etmemişti (sanırım) bu yüzden sohbet'te felan görmedim&göremedim.

• İyi olmuş inşallah dünyanın 8. harikasısın falan deyipte bir tarafını kaldırmamışsındır
  • bond.

james bond...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

kmsn?
    kmsn?
    kmsn?
    kmsn?
    kmsn?
    kmsn?
    kmsn?

k msn?
    kanki msn ?
    yani demek istediği kanka msn varmı ordan devam edelim konuşmaya demiş ama sen anlamamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabata

Sana kim lazim de

Bu çok iyiymiş ya.
  • ben babanım sen kimsin de,sonra çelişkiler içinde boğulup geberin
  • bence hiç pardon de geç.. o kizdan sana iş cikmaz o belli. eğer beğense etseydi.. seni tanimiyorum neden dürttün filan der.. tanişmaya acik oldugunu belli ederdi seninki direk ego.. onun için kizin orasini burasini kaldirma.
  • mutfakta aşçı dışarıda şoför yataktada silahınım de
  • Sadrazamın sol t........yım de
  • Cıktın var mı? De :D :D
  • beni bırak sen kimsin de
  • quote:

quote:

Benim en büyük nefretim aşk ile başladı..

• seni dürtmek isteyen birisiyim de
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.