Şimdi Ara

Kız Kardeşime Karışan Apaçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim dereceli bir öğrenci 8. Sınıfa gidiyor.Her okulun bir fırlaması olur ya bu adi çocuk kardeşimi çekemeyip gıcıklık yapıyormuş sürekli laf sokma çabası icindeymiş öyle diyor kardeşim.Şimdi ben gidip o çocuğa iki tane geçirsem nasıl olur?Valla şuan çok sinirliyim karşıma çıksa yere gömerim o iti.

Edit:Çocuğu veli toplantısında şikayet etmişler yapacak bir şey yok artık okuduysanız teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alik01 -- 17 Mart 2014; 12:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen kaç yaşındasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşin muhtemelen yalan söylüyor yada abartıyor, hiç kimse bir başkasına sürekli laf sokma çabası içinde olmaz.
    Hayatımda karşılaşmadım böylesi bir durumla, kardeşin bi olayda lafı yiyip oturmuş, sonrada çocuğa gününü gösterme derdinde bence, o yaş kızlarında oluyor bu.
    Hiç uğraşma, bulaşma bence.

• daha bunlar başlangıç kardeş bugün laf sokarlar yarın başka şeyler çıkar herkesi dövemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

sen kaç yaşındasın

gusel sori

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Kardeşin muhtemelen yalan söylüyor yada abartıyor, hiç kimse bir başkasına sürekli laf sokma çabası içinde olmaz.
    Hayatımda karşılaşmadım böylesi bir durumla, kardeşin bi olayda lafı yiyip oturmuş, sonrada çocuğa gününü gösterme derdinde bence, o yaş kızlarında oluyor bu.

18

• dövülebilir ozaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Kardeşin muhtemelen yalan söylüyor yada abartıyor, hiç kimse bir başkasına sürekli laf sokma çabası içinde olmaz.

Kardeşim yalan söylemez hatta böyle bir durumda çünkü bana anlattı ne olduğunu boş biri olsa yalan söyler derim onun boş muhabbetle ve aptallarla işi olmaz ve veli toplantısında o çocuktan herkes şikayetçiymiş bildiğin Adana apacisi

• Dediğin gibi bir olayı yaşadım. Lise 1'de kuzenim kızın birisine gıcık olmuş ve lafını söylemiş kız bozulmuş abisini çağırmış. Abisi benim kuzeni hırpalamış, artistlik yapmış. Sonrası mı? Kuzen bana söylediğinde 2 araba dolusu okulun çıkışındaydık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Dediğin gibi bir olayı yaşadım. Lise 1'de kuzenim kızın birisine gıcık olmuş ve lafını söylemiş kız bozulmuş abisini çağırmış. Abisi benim kuzeni hırpalamış, artistlik yapmış. Sonrası mı? Kuzen bana söylediğinde 2 araba dolusu okulun çıkışındaydık.

Hocam siz Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama burası Adana ve merkezi bir yerde oturuyoruz aynı şekilde benimde çok tanıdığım var yani şöyle birisiyim kimsenin işine karışmam sadece dersime çalışırım ama kaşınani da kaşırım 192 boy 105 kiloyu boşuna yapmadım. :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

quote:

Dediğin gibi bir olayı yaşadım. Lise 1'de kuzenim kızın birisine gıcık olmuş ve lafını söylemiş kız bozulmuş abisini çağırmış. Abisi benim kuzeni hırpalamış, artistlik yapmış. Sonrası mı? Kuzen bana söylediğinde 2 araba dolusu okulun çıkışındaydık.

Hocam siz Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama burası Adana ve merkezi bir yerde oturuyoruz aynı şekilde benimde çok tanıdığım var yani şöyle birisiyim kimsenin işine karışmam sadece dersime çalışırım ama kaşınani da kaşırım 192 boy 105 kiloyu boşuna yapmadım. :-)

Deme istediğim, herkes kendini güçlü sanar lâkin ondan daha güçlü birisi daha vardır illaki. Misal boyunuza kilonuza aldanmayın, 1.70 boyunda 60 kilo arasında birisi tek bir lafıyla sizi sildirebilir. Siz yine de mantıklı hareketler edin, durduk yere başınızı ağrıtmayın bu arada Konya/Ereğli'deyim.

• quote:

quote:

adanadaysan mevzu olursa benide cagir severim boyle seyleri

• ikisi de ergenlik döneminde, senin karışman uygun olmaz; kardeşinden kaynaklıdır belki sorun?

• quote:

quote:

quote:

Deme istediğim, herkes kendini güçlü sanar lâkin ondan daha güçlü birisi daha vardır illaki. Misal boyunuza kilonuza aldanmayın, 1.70 boyunda 60 kilo arasında birisi tek bir lafıyla sizi sildirebilir. Siz yine de mantıklı hareketler edin, durduk yere başınızı ağrıtmayın bu arada Konya/Ereğli'deyim.

Sizin demek istediğinizi anladım şimdi gidip o çocuğa geçirsem elime bir şey geçmez şikayet etmişler veli toplantısında bana yakışmaz diye düşündüm.Sağolun

• Yine mi Adana
  • Birşey yapma bence, sonra mahkemelik olabilirsin. Eğer o çocuk kardeşine çok fazla sulanırsa okul müdürüyle filan konuşun, gerekirse disipline verilsin, veya uzaklaştırma filan alsın. Bu çok daha fazla koyar, öbür türlü adam dövmeyle iş hallolmaz.
  • adanaysa sık kafasına tepki bile almazsın
  • tam sopalık
  • Forumda ereğliden biri var hemşehrim nasılsın iyisin sağlığın sihatin yerin de mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nutec -- 17 Mart 2014; 13:46:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.