Şimdi Ara

Kız Kardeş Abisiyim ve Açıkçası Korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an yavaş yavaş büyümeye başlayan kız kardeşim var 5'e gidiyor yavaştan ergenliği başladı.Ama ben onun büyümesinden çok korkuyorum.Özellikle ortamlar, ilişkiler bu hale gelmişken.Belki biliyorsunuzdur 14 yaşında olan küçücük kızın cinsel içerikli videoları internete düştü.Bu işi halt etmişler bide video çekip internete koyacak vaziyete gelmiş durum.

Bende erkek olduğum için erkeklerin aklının nasıl çalıştığını biliyorum ve onları yakından tanıdığım için bu daha çok korkmama sebep oluyor neler yapabileceklerini biliyorum,kızlar hakkında neler söyleyip neler düşündüklerini biliyorum.Ya biri kardeşimin aklını çelerse diye düşünüyorum.Bide övmek gibi olmasın ama kız kardeşim gerçekten güzel bir kız sarışın,mavi gözlü yabancılara benzeyen bir kız.Bu daha da ürkütüyor insanı.Ona kötülüğü dokunan biri beni katil bile edebilir.Forumda kız kardeşi olanlar siz hiç bunları düşünüyor musunuz?Nasıl önlem alabiliriz fikirleri olanları beklerim.Lütfen trollemeyelim.

• Aynı durumdayız kardeşim allah bizim ve bizim gibi abilere yardım etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim olacak olan olacak muhakkak. Sen naparsan yap, kizin oyle bir niyeti varsa seni bir sekilde atlatir yapar. Bu mevzulari tabu olarak gostermekse amacin aksine kizi korukler. Yani senin yapman gereken kizi sindirmek, baski altina almak degil; bir sey yapacaksa vakti gelince dogru kisiyle yapmasi gerektigini, erkeklerin niyetinin ne kadar kotu olabilecegini, dunyanin acimasiz oldugunu ona anlatmak, biraz manipule etmek hatta.

• Musluman mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşiniz zor.

• Oncelikle hocam kizi korkutarak sogutmaya calisirsan, basarisiz olursun. Daha cok merak eder. Aynisi bizde de gecerliydi, oturma odasindan ses kollardik kapiya bakarak cekerdik korkudan. Anlayabilmissindir insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 13 Aralık 2014; 11:30:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız kardesim ya da ablam yok. Ama buna ragmen nerede kızlar hakkında olumsuz kelimeler görsem siz ve sizin gibileri dusundugum için tepkimi sert biçimde koyarım.

Senin hatan dostum buraya konu açman olmuş. O vidyo duşunce onlarca kisi pm istedi gördum yazılanlardan forumda.

Dert yanacagın en son yer burası olsun. Ayrıca ona dogru ahlak ver ve mutlaka derslerine çalıştır,kendi ayakları uzerinde dursun.mutlaka ve mutlaka sınıfta sert durmasını söyle. Gerekirse kezban desinler boşver. Çalışkan,dersleri iyi biri olursa mutlaka erkeklerde saygı duyacaklar ve o yuz vermedigi surecede kimse ters hareket yapamayacaktır. Üniversite bitmeden erkek arkadaş edinmemesi gerektigini ona belgelerde,haberlerle kanıtla ve anlat sakin şekilde.

Maddi durumunuz iyi ise savunma sanatı kurslarına yazdırın.

Öyle milletin özgurlukmus, suymuş buymuş laflarına çok inanma. Yok onunda hakkı varmış, o insan dgl mi gibi laflara aldanma. Bu ulke de kızlar iyi de, erkekleri biraz kötü.

Ayrıca dininide en iyi şekilde ögret muhakkak. Allah korkusu insanları hata yapmaktan önleyen şeylerden biridir. Yobazmış,mobazmış diyenlerin lafınada asla ama asla bakma bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 13 Aralık 2014; 11:45:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de kiz kardesim var 4'e gidiyor, ergen tavırları disinda bir sıkıntı yok ama hadi bakalim hayirlisi..

• Ben evlendirdim dayi bile oldum kafam rahat.Ama isiniz cok zor.2000 sonrasi nesilde ahlak denen erdem yok malesef.

• iki tane üniversiteye giden zehir gibi kızkardeşim var. akıllılar, güzeller ve tabi ki ergenler... kendi başlarının çarelerine bakabiliyolar ve her ne kadar seneler boyunca beni bezdirseler de hep güçlü oldular. bir yanlışlarını da görmedim. tabi ki sevgilileri oldu. kimini bildim kimini bilmedim. en fazla birileriyle sevişirler. dua et başına gelen en kötü(!) şey o olsun. bırak onlar versin kararını. sen yol göster yeter.
  • Bi ergen de bende var, 15 yasinda tamda doneminde. Baya takip ediyorum, bazi seyleri bilmedigimi dusunuyor ama her seyini biliyorum. Gecen arkadaslariyla nargile icmisler, daha dogrusu benim ki 3-4 firt almis. Gidip kizmak yerine, otururken ya kucucuk kizlar goruyorum ellerinde sigaralar nargileler filan diyip zararlarindan bahsediyorum. Sende yapma sakin abicim diyerekten. Simdi kizsam ergenlik atesiyle 1 gun sey yapar, yarin unutur. Konusmak en mantiklisi galiba, valla cok zor ama abi olmak insani katil eder.

• RedBuLL008 R kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de var kardeşim. 6 ya gidiyor kardeşim ve aile olarak en uzun 1.80 ben olsam da şuan 1.60 olmuştur, yaşıtlarından büyük gösteriyor. Yurtdışı gibi cinsellik konusunda yaş çok aşağılara düştü, insanlar dikkat etmiyor, aileler dikkat etmiyor. Bir de babamız hayatta değil erkeklik kavramı tamamen bana düşüyor. Evet bazı arkadaşların dediği doğru, siz dini bütün bir insan olmasanız dahi (öylesinizdir bilemem örnek veriyorum) kardeşinize aile olarak biraz dini bilgi vermek inancınız ne ise ona yararlı olacaktır ve yine arkadaşlar söylemiş ben ona bir kaç şey ekleyeyim kötü bir şey gibi anlatmayın, her şeye izin vermemezlik yapmayın çünkü dışarıyı çok merak eder. Bir sevgilim vardı şuan üniversite ikinci sınıfta ve ailesi çok yasaklar koymuştu liseye yeni başladığında şuan kimin altında belli değil... Güzel de bir kız ve parayı gördüğü yere atlıyor, çünkü aileden kurtuldu, yalan söylemek zor değil vesselam... Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Öncelikle kızı baskıyla korkutmak yerine her şeyi anlatmalısın. Ama tabi ki kız kardeş çok rahat bırakılmamalı sana karşı bi çekingenliği olmalı içinde.

Çok yüz verirsen ilerde zapt edemezsin. Milletimiz cinselliği tabu olarak görüyor ve belli yaştaki ergen erkeklerin düşüncesi ortada zaten. Cinsellik vs. okullarda eğitim yuvalarında doğru bilgilerle de sunulmadığı için cahil bir toplum yetişiyor.
    Benim sana önerim çok baskı yapma kardeşine ilerde. Ama bu konularıda otur konuş abisisin onun sen.

Kız kardeşinin tabi ki sevgilisi olacak devir değişti artık yarın öbür gün erkek arkadaşı olduğu zaman üstüne gitmek yerine çocukla tanış hafiften bir korku oluşsun cocukta istediği gibi davranamasın.

Yani ipleri tamamen kardeşinin eline ver demiyorum her zaman ipin büyük çoğunluğu sende olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 13 Aralık 2014; 11:58:31 >
  • kafaya koymuşsa zaten yapar senin tek yapabileceğin güvenmek

• Saolun cevaplar için aklımda bazı fikirler oluştu sayenizde.Zaten ben öyle dediğiniz gibi kızı eve kapatıcak,kimseyle konuşma diyecek biri değilim.Uğraşıcaz artık napalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 13 Aralık 2014; 12:46:25 >
  • kızı fazla sıkarak büyütmeyin, aynı şekilde çok rahatta büyütmeyin dostum.
    vede kızın içinde varsa her türlü yapar bu olayları.
  • aynen bende 2 kız kardeş abisiyim açıkçası bende korkmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Ben evlendirdim dayi bile oldum kafam rahat.Ama isiniz cok zor.2000 sonrasi nesilde ahlak denen erdem yok malesef.

vay be yaşar usta.

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Orijinalden alıntı: daredev

Aynı problem bende de var kardeşim. 6 ya gidiyor kardeşim ve aile olarak en uzun 1.80 ben olsam da şuan 1.60 olmuştur, yaşıtlarından büyük gösteriyor. Yurtdışı gibi cinsellik konusunda yaş çok aşağılara düştü, insanlar dikkat etmiyor, aileler dikkat etmiyor. Bir de babamız hayatta değil erkeklik kavramı tamamen bana düşüyor. Evet bazı arkadaşların dediği doğru, siz dini bütün bir insan olmasanız dahi (öylesinizdir bilemem örnek veriyorum) kardeşinize aile olarak biraz dini bilgi vermek inancınız ne ise ona yararlı olacaktır ve yine arkadaşlar söylemiş ben ona bir kaç şey ekleyeyim kötü bir şey gibi anlatmayın, her şeye izin vermemezlik yapmayın çünkü dışarıyı çok merak eder. Bir sevgilim vardı şuan üniversite ikinci sınıfta ve ailesi çok yasaklar koymuştu liseye yeni başladığında şuan kimin altında belli değil... Güzel de bir kız ve parayı gördüğü yere atlıyor, çünkü aileden kurtuldu, yalan söylemek zor değil vesselam... Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Dostum bunun din ile alakasi yok. Birsey bilmesem bu sekilde yazmazdim. Din, bu konularda akla gelebilcek son koruma yöntemidir. Sakın bu tuzağa düşmeyin. Ben konuyu acan arkadasin baska bir önlem almasini tavsiye ederim. Bir kız kendini kabul ettirmek icin son care olarak tabu olan seylere yönelir, bu yüzdende o kizi her yönden gelistirirseniz o evreleri atlatir ve hersey kendi kararina kalir. Diger turlu kizin zihnini kontrol eden eziklik, tabu meraki, azginlik olur. Kiz özguven kazanicak sekilde yetistirilirse bu saydiklarim onu yöneltemez. Kendi karariyla SEVİŞMEK isterse inanin zincire vursaniz engelleyemezsiniz. Bu yüzden kizim, kiz kardesim olsun istemem. Senelerce bu sorumlulugu kaldiramam.

İkisini eşit noktada tutarsak bir sonuç olabileceğini düşünüyorum. Tabii öyle sonda verdiğim örnek gibi, kızın kimin altında olduğu belli değil şuan. Zor dediğin gibi kız kardeş sahibi olmak veya kız çocuk sahibi olmak. Şöyle bir şey de var aslında bunu çoğu baba ve çoğu abi kabul etmez kız çocuğunuz, kız kardeşiniz varsa bazı şeyleri çoktan kabul etmişizdir zaten istemeyerek...

• no ss no güven .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.