Şimdi Ara

Kız ile aramızı nasıl düzeltebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar. Geldiğiniz için teşekkürler ancak ...
    Konu bazı güvenlik açıkları nedeniyle silinmiştir sfsdfsf Yine de mevzuyu merak eden olursa bana ulaşabilir durumuna göre bakarız

güvenlik açıkları olsa da endişelenmeyin en deneyimli bilgisayarologlarımız ve bukonufazlaöneçıktıtanıdıkbirigörecekonlarıuzaklaştıralımologlarımız bu konu üzerinde çalışma içerisindeler. sdfs

Yardımcı olan tüm arkadaşlar için teşekkürler ... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3llyll -- 19 Mayıs 2019; 15:37:29 >

• Biraz okudum da sen naptın böyle ya. Gerçek değildir umuduyla yazıyorum ama eğer gerçekse üzülerek okudum, bir insan nasıl bu kadar saçma işler yapabilir diye. İlerde anlayacaksın zaten neyin ne olduğunu da şimdilik sana abi tavsiyesi, tüm iletişimi kes. Yaz tatilinde o fedakarlık yapıp bıraktığın şeyler neyse onlara dön ve onlarla uğraş. Bak herhangi bir kızı geçtim kimse için hayatından ödün verme. Ödün verirsen baştan kaybedersin bunu sakın aklından çıkarma. Aynı zamanda yaz tatilinde spor salonuna yazıl düzenli git. Tatil sonunda da bomba gibi bir seneye ve hayata başla.
  • edit: güvenlik açıkları nedeni ile kaldırıldı.
    en deneyimli bilgisayarologlarımız ve bukonufazlaöneçıktıtanıdıkbirigörecekonlarıuzaklaştıralımologlarımız bu konu üzerinde çalışma içerisindeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3llyll -- 19 Mayıs 2019; 15:36:33 >
  • Kardeş özet bile çok uzun naptın sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    özet olmayan hikaye kısmı bile aslında yaşananların gereksiz kısımları atılmış halinin %5'i filan eder xvfxvx :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3llyll

özet olmayan hikaye kısmı bile aslında yaşananların gereksiz kısımları atılmış halinin %5'i filan eder xvfxvx :D
    Biraz okudum da sen naptın böyle ya. Gerçek değildir umuduyla yazıyorum ama eğer gerçekse üzülerek okudum, bir insan nasıl bu kadar saçma işler yapabilir diye. İlerde anlayacaksın zaten neyin ne olduğunu da şimdilik sana abi tavsiyesi, tüm iletişimi kes. Yaz tatilinde o fedakarlık yapıp bıraktığın şeyler neyse onlara dön ve onlarla uğraş. Bak herhangi bir kızı geçtim kimse için hayatından ödün verme. Ödün verirsen baştan kaybedersin bunu sakın aklından çıkarma. Aynı zamanda yaz tatilinde spor salonuna yazıl düzenli git. Tatil sonunda da bomba gibi bir seneye ve hayata başla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanka bu yazı bu forumda okunmaz.
  • özeti çok az okudum.
    Görüşüm seveni silerler sileni severler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iban vereyim 50 lira at. okurum belki. bu ne? gılgamış destanı mı?
  • Hocam ana konuyu okumaya çalıştım ama ikinci kısımın yarısında pes ettim.Özetinde son kısımlarını okudum.Herhalde konunun %80'ne hakim olmuşumdur.

Öncelikle dediklerinin gerçek olup olmadığı konusunda kararsız kaldım.17 yaşındasın,programlamadan,animasyondan anlıyorsun.15 kişilik bir mobil oyun ekibinin başıymışsın.Birçok ünlü kişiyle filan tanışmışsın.En sonda sevdiğin kız için aylarca bir beste hazırlamaya çalışmışsın filan.Açıkçası bu anlattıkların çok saçma geldi.

Neyse biz asıl konuya dönersek.Bir kızla senenin başında konuşmaya başlamışsın.Zamanla hislerin oluşmaya başlamış.Artık onu arkadaş olarak görmemeye filan başlamışsın.Yani bildiğin kıza abayı yakmışsın.AMA sevgili olmaya karşıymışsın,konuştuğun kızda sevgili olmaya karşıymış ancak sen yinede içindeki duyguları anlatmayı kafaya koymuşsun.Amacın sevgili olmak filan değilmiş sadece hislerini ona anlatmakmış fakat bunu şarkı yaparak yani kız için beste yaparak - ki bunun için profesyonel destek aldığını söylüyorsun- yapmak istemişsin.Aylarca buna kendini vermişsin.Bu esnada kızla arayı soğutmuşsun filan.Daha sonra kızla konuşmak istemişsin kız herkesin içinde konuşmanı istemiş sen kızı terslemişsin filan.Daha sonra ders çıkışında kızın evinin önünde onu yakalamışsın ondan özür dilemişsin sonra kız senden uzak durmaya filan başlamış.

Özet kısmında en sonunda kıza açıldığını ve kızın senden nefret ettiğini söylemişsin.Hatta gidip kızın annesine bile derdini anlatmışsın.Sinir krizleri filan geçirmişsin.Daha sonra kızın sana gelip bu yaptığından dolayı sana çok kızdığını senin çok duygusal konuşma yaptığını hatta ağlayacağını filan söylemişsin.En sonunda da aranız düzelir gibi olmuş fakat kız bir daha görüşmeyelim filan diyerek konuşmayı sonlandırmış (Valla arkadaşlar genel olarak konunun özetinin özetinin özeti bu )

Açıkçası bizi trollediğini düşünüyorum hocam hiç kusura bakma.Ciddi yorum yapamayacağım.Hem kızdan hoşlanıyorsun,kız için beste filan hazırlıyorsun,birçok şeyden vazgeçiyorsun,kızın annesinin karşısında sinir krizleri geçiriyorsun ama sevgili olmak istemiyorsun,kızda sana karşı ilgili ama o da sevgili olmak istemiyor.Hatta sevgili olayından bile nefret ediyor-muş.

Bu nasıl bir ilişki ciddiyim anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 18 Mayıs 2019; 18:43:37 >

• RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Son mesaja gelene kadar verdiğim mücadele tüm ezilen milletlere örnek olacak cinstendi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • durumum vardi okutmaya adam bulamadim
  • Gerçek olmadığını düşünen arkadaşlara;
    Gerçek olduğunu kabul etmiyor iseniz, çok iyi bir yazar olma potansiyelinin olduğunu kabul etmeniz gerekiyor, ki bunlar gerçek olaylar.

Önerim:
    Bir şekilde, kıza bu yazdıklarını okutmalısın. Yani direk bu forum sayfasını okut.
  • Önceden de söylediğim gibi gerçek olaylar olduğunu düşünmüyorum.Olaki hikaye gerçekse daha da kötü.Bu ne?Seviyor mu sevmiyor mu belli değil.Hem kız için özel beste yapmayı düşünüyor hem de sevgili olmayı düşünmüyor.Karşısında ki de ondan farklı değil.Hayatı boyunca sevgilisi olmamış hatta sevgili olma düşüncesinden bile nefret ediyormuş.

Tamam insan sevgili olmaya karşıdır.Ben de sevgili olayına sıcak bakmam yani sorumluluk beni boğar ama hoşlandığım ilgi duyduğum bir kız oldu mu da eğip bükmem.Duygularım net olur.Bu ne yahu?Gidip kızın evinin önünde ayılmalar bayılmalar,kızın karşısında ağlama noktasına gelmeler filan.Ama sevgili olmak istememek.Bu ne yahu?Bu nasıl bir hayat?Bu nasıl bir ilişki?

Açıkçası milleti keklediğini düşünüyorum

• bunu okuyan insan boşa yaşıyor
  • İftara kadar oyalanacak bir şeylere ihtiyacım vardı. Ben de az önce yazdıklarının hepsini okudum. Şu ana kadar kızlarla falan fazla iletişim kuramamış, asosyal bir insan olduğumu belirteyim. Yani o yüzden bu işlerin verdiği hissiyatı ve duyguları pek tatmadığım için sana ne desem boş. Ama mantıken bir şeyler yazayım. Öncelikle sen vasıflı bir arkadaşsın. Kodlama, oyun tasarım vb. baya uğraşların var. Sakın kimse için hayatını heba etme. Bu vasıflarını kimse için hiçe sayıp hayatını boşluk içinde yaşama. Bunu vasıfsız bir insan olarak söylüyorum. Senin gibi uğraştığım bir şeyler olsun isterdim. Yeteneklerim, vasfım olsun isterdim. Bu işlerden kazancım var vb. demişsin sakın harcama bu işleri. Kız ise senle alakadar olmak istemiyorsa yanında gezinip, ısrar edip durma. Anlattıklarına bakarsak sen bu kız için çok uğraşmışsın. Ama kız tarafından bunun fazla karşılığı olmamış. Yerinde olsam çok seviyor olsam bile o kızla iletişimi keserim. Çünkü sen kıza sevgini yeteri kadar göstermişsin. Artık sıra onda. Sen onunla konuşmayacaksın ve o senin yanına gelecek. O senle konuşacak. Konuşmazsa bu sevdadan vazgeç. Daha gençsin , kendini gençliğin verdiği bu duygusal deliliğe fazla kaptırma. Ben de liseyi geçen sene bitirdim. Yaşlarımız yakın. Yani o duygusal halleri çok az da olsa anlayabiliyorum. Kendini sakın salma ve önüne bak. Kendini böyle yıpratmana değmez. Tabi bu yazdıklarımın hepsini mantıken yazıyorum. Yani yarın bir gün benim de bir kızla karşılaşıp aşık olmayacağım kesin değil. Ama ben olsam kendimi kontrol ederdim.

Not: Eğer ki bu yazdıkların csb ise seni hem tebrik ediyorum hem de kınıyorum. Bu kadar düşünüp yazdım. Silip silip yazdım. csb çıksın istemem. Ama csb değilse bu notu dikkate alma.

• Boş işlerle uğraşıp üstüne bunun için bu kadar uzun yazı yazmışsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu okuyacak olsam DH'de takılmazdım ve elimde kitap olurdu.
  • Satırbaşı ve paragraf diye bir şey var kardeşim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazıyı forumda tamamen okuyan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.