Şimdi Ara

kız geldi numaramı istedi. (matematiğin faydaları) Final geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
31
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul çıkışı otobüs durağına doğru ilerliyorum. Arkadaşlarla falan durağa kadar konuşuyoruz. Sonra bunlar başka otobüs duraklarına dağıldı. Bende başladım otobüsü beklemeye daha önce benim sınıfımda olan sonra sınıflar değişince başka sınıfa düşen bir kız geldi. Başladık birlikte otobüsü beklemeye bir süre sonra kız merhaba dedi. Beni hatırladın mı falan konuşmaya başladı. Dedim işte sen bizim eski sınıftansın hatırladım tabi. Kız matematikte eksiğim var , arkadaşlarıma söyledim ama onlarda çok iyi bilmiyor vana yardım edemeyeceklerini söylediler dedi. İşte sen yardım eder misin diye çekinerek sordu. (tabi benim matematik süperdir, her soruya atlayan türdenim.) Elimden geldiğince yardım ederim dedim, sonra telefonumu istedi , wpdan ulaşırım dedi. Bende şakasına numaramı umarım internet şakalarında görmem dedim. Sonra gülmeye başladık , otobüste geldi. Görüşürüz deyip bindim otobüse eve geldim. Wpdan kızın mesajı gelmişti bile ne zaman müsaitsin dedi. Dedim 6da müsaitim. Program falan hazırladık birlikte. Yayın falan önerdim. You tubedan hoca önerdim. Falan bayağı bayağı ilerlettim.

Geri kalanı yarına. Yorulduk be. Herkese iyi geceler.

2.Bölüm
    Ertesi gün yine aynı şekilde okula hazırlandım. Falan otobüs durağına gittim. Tabi kız farklı otobüse bindiğinden sadece dönüş yolundaki durakta karşılaşabiliyoruz. Neyse otobüsü beklemeye başladım. Telefondanda wpı yokluyorum. Baktımki kız mesaj atmış işte günaydın yazmış günaydın yazdık. Sonra otobüs geldi yine okul. Öğretmenlerde eşek gibi yükleniyor derslere tenefüs aralarında arkadaşlarla falan takılıyoruz. O gün iyice yorulmuştum. Eve geldim. İşte klasik ders tekrarı ödevler filan yaptım. Sonra yarım saat dinlenmeye çekildim. Saatde 6 olmuştu. Kızada tabi saat 6da müsait olurum diyince mesajı attı. Sana soru sorabilir miyim diye. Başladı işte bende yorgunlukta olsa yardım etme derdindeyim. Sorular atıyor falan cevaplıyorum yöntemlerini gösteriyorum. 1 soruyu en az 10 kere anlatmışımdır. Anlamıyor kız. Dedi bu wpdan olmayacak , sen bize gel çalışalım. Okul çıkışı çok yorgun oluyorum gelemem dedim. (Bu arada kızı anlatayım. Kız ortalama bir tipte kumral , saçları açık bir kahverengi ama uçlarına doğru sarıya boyatmış. Gözleri yeşildi sanırım. Bakımlı bir kızdı. 165 falanda boyu var. Kilosu 50-55 arası birşeydi.) (kendimi tanıtıyım. Ben kumrala yakın buğday tenli mi deniyor ondan işte. Gözlerim siyah saçlarım omuzuma kadar uzun kulaklarım falan saçtan kapanmış 170 boylarında biriyim.) Kız dedi o zaman hafta sonu gel. Hafta sonu olabilir dedim. Cumartesi kızın evine gidip ders çalıştıracaktım. Bu arada kıza karşı herhangi hissettiğim birşey yok. Herhangi bir karşılıkda beklemiyorum. Sorarsanız bana bunun çıkarı ne ? Kızlarla çok konuşan biri değilim ama asosyallikten değil. İstemediğimden. Yoksa çoğu kız beni sever. Tek çıkarım kızlarla konuşma konusunda kendimi geliştirmek. Başkada çıkarım yok zaten. Dinimede bağlı bir insanım. Neyse cumartesi günlerine anlaştık işte. Sonra bir 5 gün falan monoton geçti. Cumartesi günü geldi. Kız mesaj atıp ne zaman geleceğimi sordu. Saatini falanda ayarladıktan sonra. Ben hazırlanmaya başladım. Pantalon giymeyide hiç sevmem ders çalışırken rahat şeyler giymek her zaman daha iyidir. Gittim eşofman altı giydim bir tane üstümede beyaz bir tişört giymiştim. Yola koyuldum. Kızın bindiği otobüse binip evinin olduğu durakta indim. Beni durakta karşıladı. Nasılsın falan faslından sonra eve geldik. Evde sadece velet kardeşi vardı. Oda aval aval televizyona bakıyor. Şu sarı maymunun oynadığı bir çizgi film varya acayip bir ismi vardı. Maymun gibi birşey işte. Onun çizgi filmini izliyor. Kız dedi. Birşey alırmısın çay kahve kola limonata evde her türlü içecek var. Bir bardak çay alırım dedim. Sonra masayı falan hazırlamış zaten. Kendiside çay aldı. Getirdi çalışma masasına bir yandan çayımı içtim bir yandan kızın yapamadığı soruları gösterdim. Çayın yanına kurabiye varmış onu yedik. Falan kızı 2 saat falan çalıştırdım. Konu parabol konusuydu. O soruyor ben cevaplıyorum. Çalışma işi bitince kız dedi şişe çevirmece oynamak ister misin diye sordu. Kırmamak için tamam dedim. Kızın odasına gittik evde ev değil zaten 10 tane oda var. At koştur evde. O kadar büyük. Kızın odasına gittik oturduk başlafık oynamaya. Aslında bu oyunda bana çok saçma gelir. Şişeyi çevirip gelene saçma sapan sorular sorarlar ya da pis birşey yaptırırlar. Kız dedi bu oyunu arkadaşlar aradında oynarız çokda zevkli olur dedi. Neyse başlafık oynamaya kız çeviriyor. Şişenin ucu kime gelirse o kişiye doğruluk mu cesaret mi diye soruluyor falan. Şişenin ucu bana geldi. Doğruluk dedim. Kız sordu daha önce hiç sevgilin oldu mu diye. Hayır dedim. Falan birde şart koyfu işte en fazla 3 doğruluk hakkı olacak diye mecbur kabul ettik oyun böyleymiş. Ben çevirdim ucu kıza geldi. Kız cesaret dedi. Camı açıp yoldan geçen ilk kişiye gerizekalısın diye bağır dedim. Yoldan geçen yaşlı bir amcaya bağırdı. Adam neye uğradını anlayamadan nee diye bağırdı. Bayapı komikti gülmekten yerlere yuvarlandık. Sonra devam etti. Benimde doğruluk hakları bitmişti. Geçtik cesaret artık her türlü. Kız işi cıvıklaştırmaya başladı. Tişörtünü çıkar dedi. İleri gidiyorsun dedim. Oyun böyle dedi. Mecbur çıkarttık. Bu oyunu icat edeninde zaten. Kız artık oynarken burasıda çok sıcak oldu deyip kendi dökünmeye başladı. Üstündeki hırkasını çıkarttı. İçindede askılı birşey varmış. Göbeği falan bayağı görünüyordu. Üstelik hava 12 derece mi ne. Neyse dedim. Şişe yine bana geldi. Kız eşofman altınıda çıkar dedi. Bende yeter dedim. Üstümü falan giydim. Başlarım oyununada sanada dedim. Çıktım gittim evden. İşi iyice pisliğe sürüyordu. Ben zaten zina yapacak bir adam değilim. Çektim gittim evden arkamdan yetişmeye çalıştı ama şansa bakki otobüs o anda geldi bindim gittim eve.

Geri kalanı başka zamana herkese iyi günler.
    3.Bölüm

Otobüs evimin önüne gelmişti. İndim otobüsten geçtim eve. Annem zaten komşuda falan oluyor genelde. Babam polis. 1 hafta gündüz 1 hafta gececi. O günde gece çalışacaktı. Ev tamamen boştu. Kardeşim zaten arkadaşındaydı. Kafamda iyice karışmıştı. Kendime bir sürü soru soruyor ama sorulara cevap bulamıyordum. Matematiğin en haşır neşir konularının sorularıyla bile baş edebilen beynim neden bu sorulara cevapsız kalıyordu ? Neden iyi niyetim süistimal ediliyordu ? Bunu bilmek istiyordum. Kafamı dağıtmak için film izleyip uyumaya gitmiştim. Telefonun şarjıda bitmişti zaten. Gittim şarja taktım uyudum. Sabah telefonu açtığımda bir sürü mesaj gelmişti wptan hiç birine bakmadan kızı engelledim. Konuşmaların hepsini sildim. Bir duş alıp aynı monotonlukta hayatıma devam ettim. Pazartesi günü yani yine bir okulun günü okul dönüşü durağa kız gelmişti. Benimle konuşmak istiyor gibi hızlıca yanıma yaklaştı. Ben hiç suratına bakmadım. Korku ve birazda utançla merhaba dedi. Hiç cevap vermedim yola bakmaya devam ettim. Sonra bir sürü birşeyler dedi. İşte yanlış anladın sen beni falan filan konuştukça batıyordu. Aklımda kalacağına sorumu kıza sordum. Senden sadece bir sorunun cevabını istiyorum dedim. Neden iyi niyetimi suistinal ettin diye soruyu yönelttim. Kız utangaç bir biçimde lisenin ilk gününden beri sana karşı birşeyler hissediyordum dedi. Açılmak istiyordum ama birdende söyleyemezdim ki dedi. Sonra bir bahane bulması gerektiğini söyledi ve matematik bahanesini bana söyleyerek başlangıcı yaptığını söyledi. Peki o oyundaki saçmalıkların neydi diye sordum. Seni kendime maddi olarakda bağlayabilmek içindi dedi. Böyle saçmalıklara gerek yok dedim. İnsan gibi söyleseydin düşünebilirdim dedim. Hatasını kabul etti ve hala küsmüyüz diye sordu. Hayır dedim herkes bir şansı daha hak eder. Bana karşı açık konuşabilirsin dedim. Bana hak verdi. Peki teklifime ne diyorsun dedi. Düşünmem lazım dedim. Otobüse binip eve geldim. Duş falan aldıktan sonra engeli kaldırdım wpdan. Sonra hayatımı gözden geçirdim. Yaşadıklarım yaşantılarım bunlar bir işaret mi diyed ehep sorgularım. Hayatımın sosyal yönü dışında iyi olduğunu görünce iyicede düşündükten sonra sanırım teklifini kabul edecektim. Günden günede hislerim artmaya başlamıştı kıza karşı. Günden güne gözüme daha bir hoş daha bir güzel geliyordu. Her gün otobüs durağındada bana meraklı gözlerle baktığını görüyordum.

Devamı yarına...

BÖLÜM 4

Bu konuşmadan bir kaç gün sonrada kıza teklifini kabul ettiğini söyledim. Hayat tos pembe olmuştu. Birlikte cafelere , sinemalara , parklara gidiyorduk. Hayat böyle devam ederken , sınav haftasıda bir yandan yaklaşıyordu. Gezme tozma işine ara verip gireceğim imtihanlara çalışmaya azar azardan başlamıştım. Tenefüslerde çıkıp bahçeye hava alıyordum. Bu aralar fazla görüşemiyorduk sevgilimle. Arkadaşlarla falan havadan sudan sohbet edip vaktimi geçiriyordum. Sonra benim sevgili işi anlaşıldı zaten. Herkes ooooo yakışır falan demeye başlayınca anlamalıydım. Gelip soruyorlar falan yenge nasıl ? Nasıl tanıştınız falan diye. Olayı fazla uzatmadan uzun hikaye diyip geçiştiriyordum. Sonra sınıftan fazla samimi olmadığım bir arkadaşım geldi. Tabi benide tecrübeli sanıyor. Sen dedi tecrübelisin bu işlerde. Benim 2 yıldır hoşlandığım bir kız var dedi. Bu kıza nasıl açılabilirim diye bana soruyorlar falan. Dedim önce ortak bir noktanızı bul ve kızın yanına gidip tanış falan diye anlatıyorum. Arkadaşların arasında rezil olmayalım diye. Yoksa zırnık kadar bilgim yok. Banada kız teklif etti zaten ama milletede söyleyemiyorum. Neyse bir sğre tanışıp görüştükten sonra telefonunu al dedim. Sonra wpdan falan mesajlarla çok kolay bir şekilde devam ettirip olayı bitirirsin dedim. Arkadaş ya benimle konuşmak istemeyip aşağılarsa ne olacak dedi. Oda riski dedim. Seviyosan risk alacaksın. İçinde kalacağına git konuş falan dedim. Arkadaş kabul etti. Tamam yarın bir deneyelim şansımızı dedi. Göreyim seni diyede gazı verince. Çocuk çok saolasın crazy kardeş falan deyip yanımdan ayrıldı. Okul çıkışı güzel bir haftasonu daha gelmişti. Wpdan sevgilimle aktiviteler falan ayarlıyoruz. Gel seninle korku filmine gidelim dedim.Kabul etti. Ya korkarsam falan dedi. Dedim bana sarılırsın. Biz boşuna mı gidiyoruz yanında deyince bir sevindi ki anlatamam. Konuşmayı baştan aşağı gülücüğe ve kalplere boğdu. Sonra büyük harflerle seni seviyorum yazısını attı. Bende seni seviyorum deyip yarına görüşürüz dedikten sonrada konuşmayı kapattım. Sonra bir film izleyip , beyaz showuda izleyip yattım. Sabah kalktım. Günaydın diye direkt mesajı attım. Herkesin ilk yapacağı iş elini yüzünü yıkamak olur. Benim yaptığım iş ise wpdan mesaj atmak olur. Neyse gideceğimiz saat geldi. Gittim kızın evine beklemeye koyuldum. Bir yarım saat sonrada kız geldi.
    (Ben sarı bir pantalon üstünede kısa kollu lacivert kareli bordo bir gömlek giymiştim. Sevgilim ise diz boyunda sarı bir etek ve üstüne gömlek giymişti. ) Oooo çok şık olmuşsunuz hanım efendi diye bir iltifatta bulundum. Sizde çok yakışıklısınız bey efendi dedi. Sonra gittik. Sinemaya bir 10 dk filmin seyansını bekledik beklerken. Bir masaya oturup hiç konuşmadan gözlerine baktım sadece. Gözlerinin yeşilliğinde insan baktıkça kayboluyordu. Sonra el ele tutuştuk ve bir 5dk daha böyle bakışmaya devam ettik. Film seyansı gelince mısırı alıp girdik filme. Ortada köşede bir yere oturduk. Zaten fazla kalabalık değildi. Maks 30 kişi ya var ya yok. Film başladı falan. Saçma sapan bir filmdi ama gerçektende gerilim ve korku unsurunu çok gerçekçi yapmışlar. Her gerilim sahnesinde sevgilim bana sımsıkı sarılıyordu. Bir yandan mısırımı yiyiyor. Bir yandanda anın tadını çıkarıyordum. Sonra bende ona sarılmaya başladım. İçindeki iyiliği ve saflığı hissedebiliyordum. Kalbinin atışları her sarıldığımda dahada artıyordu. Çok güzelde bir kokusu vardı. Saçları falan gerçekten güzel kokuyordu. Teni bir bebeğinki kadar yumuşaktı. Gözleri arada bana bakıyor. Aradada filme devam ediyordu. Bir ara ikimizde aynı anda bakıştık. Bana sımsıcak bir şekilde gülümsemişti. O gülümsemeyi hiç unutamam. Sonra film bitti. Çıktık dışarı falan. Film nasıldı dedim. Yanımda sen olunca herşey güzel dedi. Sonra birlikte büyük bir yürüyüş parkında el ele tutuşup yürüdük. Yolda bir banka oturduk ve havadan sudan sohbet ettik. Kardeşinle aran nasıl diye sordum. İyi dedi. Pek fazla görüşmüyoruz zaten televizyon ve bilgisayar bağımlısı bir çocuk olduğunu sende biliyorsun dedi. Sonra bizim eve gidelim mi dedim. Olur dedi. Eve doğru yürümeye başladık. Yine aynı otobüs durağına geldik ve otobüsü beklemeye başladık. Herşeyin başladığı yer burası dedim. Bana bakarak yine aynı gülümsemeyle karşılık verdi. Elimi ona doğru uzattım. Elimi tuttu ve elini yavaşça okşadım. Sonra öpüp koklayıp bıraktım. Çünkü otobüs gelmişti. Bindik otobüse çok kalabalıktı. Geçtik köşede bir yere sevgilim cama doğru konumlandı bende demirlerden tutarak vücudum ona dönük bir biçimde göz göze bakışarak eve kadar geldik. Sonra indik otobüsten ev herzamanki gibi boştu. Babam işte annem komşuda kardeşim arkadaşındaydı. Geçtik salona yan yana oturduk. Çay içer misin diye sordum. Bir bardak sende içeceksen içerim dedi. Tamam deyip çay suyunu koydum. Çay suyu kaynarken gittim iskambil kağıtlarını aldım. Gel seninle çay demlenirken kağıt oynayalım dedim. Poker biliyormusun diye sordum. Evet biliyorum dedi. İyi o zaman poker oynayalım dedim. Bir yarım saat kadar poker oynadık. Her seferinde sevgilim kazandı. Ne ballıymışsın sen diyip gülüp geçtim. Sonra çaya bakmaya gittim. Çay demlenmişti. İkimizede birer bardak koydum. Karşılıklı içmeye başladık. Nerelisin diye sordum. Rizeliymiş. Bende karadenizliyim diyince. Yine aynı içten sıcak gülümseyişini gösterdi. Babası mimarmış. Annesi muhasebeci. Senin hedefin ne dedim. Nasip olursa tıp dedi. İnşallah dedim. Benim hedefimde aynıydı. Sonra devletin hali ne olacaktan falandan filandan bir kamyon boş laf ettikten sonra bir sessizlik oluştu. Bir süre yine göz göze bakıştık. O bana gülerek bakıyor ben ona gülüyorum. Bildiğiniz sarhoş gibiydik. Bir süre sonrada kızı evine bıraktım. Evinin önüne geldiğimizde en az 5dk birbirimize sarılıp öylece kalmıştık. Ciğerlerime onun mis kokusunu doya doya çektim. Ufak bir öpücük sonrasındada evine gitmişti. Sonra döndüm bende eve. Telefonu şarja takıp , kıza iyi geceler deyip, sevdiğim amerikan dizisini izlemeye başladım. 3 bölüm izledikten sonrada uyudum.

Kalanı yarına. Herkese iyi günler.

BÖLÜM 5

Güzel bir cumartesiden sonra sabah kalktım. Duş aldım. Kahvaltı falan yaptım. Sevgilimden günaydın diye mesaj gelmiş. Karşılık verdim. Bugün ne yapıyorsun dedi. Bir planım yok aklında ne var dedim ? Bize gel sana yemek hazırlayacağım dedi. Annesiyle kardeşi köylerine gitmiş. Rizedeki köylerine. Babasıda akşam gelecekmiş. Sana gel ellerimle bir yemek hazırlayayım dedi. Bende kabul ettim. Saat 13 gibi yola çıktım. Evlerine geldim. Zile bastım. Beni güler yüzle karşıladı hoşgeldin canım dedi. Hoşbulduk dedim. Fırında tavukla , pilav yapmış. 10 numarada güzel yapmış. Çok maharetlisiniz hanımefendi dedim. Teşekkür ederim beyfendi dedi. Yemeği yedik falan yerken havadan sudan muhabbet ettik. Sonra evlerinde sağlam bir ses sitemi ve full hd bir led tv vardı. Film izleyelim dedi. Sonra filmlere bakıyoruz falan. Güzel bir başarı hikayesi filmi izledik. İzlerken ben fazla uykumu alamadığımdan kanepeye doğru uyumuşum. Sevgilim üzerime battaniye atmış. Hava soğuk tabi. Çokda düşünceli bir insandır. Kendide yanıma doğru yatmış. Kalktığımda sevgilim yanımda uyuyordu. Uyandırmayayım dedim ama kapıdan sesler gelmeye başladı. Baktımki babası gelmiş. Hemen uyandırdım. Dedim baban gelmiş ne yapacağız ? Uyku sersemi bir şekilde çabuk saklan dedi. Gittim evin üst katındaki pek kullanılmayan bir odaya saklandım. Babası girdi falan. Dedi uyumuşmuydun diye ? Kız evet dedi. Saate baktım saat 8 buçuk mu neydi. Ev halkıda beni merak etmiştir dedim. Kaçmak için fırsat kolluyorum. Kızın babası pcye falan geçiyor. Bir yandan çay demliyor. Falan kaçacak fırsat bulamadım. Odadan gizlice evi arayıp anneme arkadaşımda kalacağımı söyledim. Tamam dediler. Zaten varlığımla yokluğum birdir evde. Kız babasına kitap okuyacağını söyleyip yanıma geldi. Ee ne yapacağız şimdi dedim ? Küçük kardeşinin odasını gösterdi. Orada kalabilirsin dedi. Babam falan direkt uyumaya gider dedi. Bizde mecbur kabul ettik. Birlikte kardeşinin odasına gittik. Keşke uyandırsaydın beni dedim. Kıyamadım uyandırmaya dedi. Babam yarın sabah işe gider dedi. O zaman evden çıkabilirsin dedi. Yarın birde okul vardı. Allah'tan ilk 2 ders beden. Yoksa birde derslerden geri kalacağız. Neyse dedim. Ben vurayım kafayı yatayım o zaman. Kız dedi. Bu kadar erken mi uyuyacaksın ? Gerçektende haklıydı saat 9 mu ne olmuştu. Ee ne yapalım dedim ? Hadi birbirimize sorular soralım dedi. Sessizce sorular sormaya başladık. Benden önce hoşlandığın bir kız var mıydı ? Diye sordu. Yoktu dedim. Ben sordum işte senin benden önce sevgilin var mıydı ? Hayır olmadı dedi. 8. Sınıfta bir kaç hoşlandığım çocuk olsada ,Liseye geçtiğimde seni gördükten sonra başkasına bakmadım dedi. Bu arada aklında kalmasın bakireyim dedi. (Aklımımı okudu ne yaptıysa sorumun cevabını aldım.) Bende bu soruyu sormaktan çekiniyordum , Sonuçta bakir biriyim dedim. Neyse en son kızda uyumaya gitti. Bende vurdum kafayı yattım saat 10 olmuş. Sabah yanağımdan öperek uyandırdı. Hadi uykucu kalk bakalım okul var dedi. Babası gitmiş zaten. Gittim eve çantamı falan aldım. Okul yoluna doğru ilerledim. Okulda tenefüslerde falan hep el ele tutuşup hava alıyorduk. İşte yine bir tenefüs arası cuma günü tavsiye verdiğim çocuk geldi. Olum crazy dedi. Sen yaktın beni dedi. Ne oldu dedim. İşte kıza açılmış falan. Kızın sevgilisi varmış. Konuşmaları falan öğrenmiş. Çocuk hem bana hem wp denilen uygulamaya sövüyor. Kardeşim dedşm sen bana tavsiye ver dedin , bende verdim. Sen kızın sevgilisi olduğunu sorsaydın önce neden direkt konuya giriyorsun falan diye sevam ettim. Çocuk işte heyecandan falan direkt girdim konuya dedi. Kızın sevgilisi bunu dövecekmiş falan. Şimdi diyor ne yapsam bilemedim falan. İnsan gibi konuş çocukla dedim. Bilmiyordum falan diye açıkla durumu dedim. Çocuk manyakmış zaten. Laftan anlamaz bu diyor. Yapafak bir şey yok. Paşa paşa dayağını yiyeceksin o zaman dedi. Bu duruma beni sen soktun. Sen çıkaracaksın dedi. Çocuk ne zaman gelecekmiş dedim ? Yarın okul çıkışında geliyor dedi. Tamam sen arkadaşlarını topla bende kimi bulabilirsem okul çıkışına çağırırım dedim. Çocuk işte ben asosyalim olum zaten. Herifin 190 boyu var diyor. Hiç bir arkadaşta gelmez falan. Tamam ben bir bakayım kimi çağırabilirim diye dedim. Saolasın falan dedi. Wpı açtım. Bizim ortaokuldan arkadaşları topladım 3 kişi gelebildi. 2si hafif yapılı orta boylu. Biri kas çalışmış hem uzun hem yapılı bir eleman. Toplamda 4 kişi çocuğa eskortluk yapacağız. Herif asosyal tabi ne dövüşmeyi biliyor. Ne boy ne kas var. Acıdım çocuğa. Sonuçta sevmek suç değil. Neyse okul çıkışında millet dağılınca. Kalabalığın arasından bir barzo belirdi. Herif zenci gibi kara. 190 boy var. Yapılı. İzbandut gibi. Bizim arkadaşlar bile biraz temkinli oldu. Neyse arkadaşın arkasında durduk. Arkadaş korka korka herifin yanına ilerledi. Arkadaşla aramızda 15 metre falan var. Herifle birşeyler konuşuyorlar ama duyulmuyor. Sonra baktım işler ciddileşiyor , yavaştan yaklaştık. Kardeşim sen hayırdır falan. Herif dedi. Benim sevgilime yürümüş bu .... falan. Dedim bilmiyormuş. Bilmiyormuşumu var kardeşim dedi. Kardeşim olanla bitene çare yok dedim. Arkadaş birdaha böyle birşey yapmaz. Eminim her gördüğü kıza yürümez artık. Falan herif anlamam ben diyor. Dedik o zaman anlayacağın dilden konuşuruz. Barzoyu hafif siklet arkadaşlar tuttu ama herif dana gibi. Elini tutsan bacağı oynuyor falan. Ağır siklet arkadaşımız herifin suratına sağlam bir yumruk çaktı. Barzo yere yığıldı. Sonra falan bu iş burada bitmez. Hem sövüyor. Hem tehditler falan. İnsan olsan insan gibi konuşurduk dedim. Laftan anlamayınca yapacak birşey yok. Dedim. Arkadaşlarada teşekkür ettik. Ne zaman ihtiyaç olursa kardeşim dedi. Sonra bu asosyal çocuk bana minnettar oldu. Çok sağolasın falan diyor. Tamam kardeşim dedim ama sende her gördüğün kıza yazma. Sonra evlere dağıldık. Yorgun argın eve geldim. Yine sevdiğim amerikan dizisini izleyip uyudum.

Kalanı yarına.

Bölüm 6

Ertesi gün salıydı ve ben yine aynı monotonlukta çantamı alıp okulun yolunu tutmuştum. Sınıfa geldim yerime geçtim. Tenefüslerde falan yine sevgilimle konuştuk. Neden dün durakta göremedim seni diye sordu. Ufak bir mesele vardı dedim. Neymiş o mesele falan dediysede. Boşver saçma sapan birşeydi dedim. Okulun çıkışında sevgilimin evine gidip , matematik çalışmalarına devam edicektik. Nihayet okulun sonu gelmişti ve herkes dışarıya çıkmaya başlamıştı. Tam otobüs durağına doğru ilerliyorum birden 4 kişi yolumu kesti. Yüzlerine baktım. Dünkü barzo arkadaşlarını toplayıp gelmişti. 4 kişilerdi. Birde hayvan gibide iri , uzun ve kaslılardı. Barzo öne çıktı. Dünün intikamını almaya geldim diye konuşmaya başladı. Buyur dedim. (Ne desem boş zaten. Herif kendine yapılan ufacık bir yanlışta pimpiriklenip sinirlenen türden. Konuşsanda fayda etmez. Yiyecektik sağlam bir dayağı artık. Dedim bari boş gitmeyeyim. En azından 2 kafa savurayım , yumruk falan atayımda gideyim dedim. Barzolar etrafımı çevirmişti. Hepsi yavaş yavaş mesafeyi daraltıyorlardı. İlk yaklaşan barzoya (barzo 190 ben 173 falanım) sağlam bir kafa savurdum. Tam burnuna doğru sert bir kafa darbesi barzoyu yere yığdı kalan 3ü gelmeye başladılar. Barzolar yumruklar savuruyırdu. 3 yumruktan kurtuldum 2 tanesinide tam atamadılar. 3 barzodan birine sağlam bir uçan tekme tam Böbreğinden. Şimdi at deseler atamam o tekmeyi. Attığım tepkinin etkisiyle yere savruldum. Sonra kalkarken barzolar toplandı. Hepsi çok sağlam tekmelemeye başladılar. Dizlerimi karnıma çekip ellerimlede kafamı korudum. Bir yarım saat devam ettiler. Sonra dünkü barzo birdaha bana bulaşırsan seni yaşatmam deyip , dağıldılar. Yerden kalktığımda sanki üzerimden kamyon geçmiş gibiydi. Heryerim ağrıyordu. Evin yolunu tuttum ev zaten boştu. Annem bir kere evde olmaz zaten. Hepsi keyif insanı. Aynada kendime baktım. Yüzümde herhangi birşey yoktu. Kulaklarım aldığım darbelerden kızarmıştı. Vücudumun çoğu yeri morluklar içerisindeydi. Saçlarım zaten katır tüyü gibi olmuştu. Bir duş alıp kendime geldim. Ertesi gün okula gitmedim. Annemlere hocalar hastalanmış diye bahane uydursamda biraz endişelendiler. Neyse bütün gün yatakta yatıp film ve dizi izleyerek günü geçirdim. Birdahada kimseye kız konusunda yardım etmedim. Olay dönüp dolaşıp benim başıma patlıyordu. Şimdi gidip barzoyu arkadaşlarla dövsek ertesi gün o beni dövecek. Böyle böyle gidersede saçmalık olacaktı. Wpı açtım ve sevgilime olayı anlattım. Sen eve gelmeyince çok endişelendim dedi. Özür diledim ama bana biraz bozulmuştu. 2 gün sonra yani perşembe günü okula gittiğimde tenefüs arasında sevgilimin yanına gittim ve ona sarıldım. O bana aynı sıkılıkta sarılmadı. Birazda surat yaptı. Sorduğum sorulara kısa cevaplar verdi ve yüzümede pek bakmadı. Sanki hayat dolu , beni çok seven kız bir anda değişmişti. Otobüs durağına birlikte yürüdük. Yürürken bir sıkıntı mı var diye sordum ? Hayır dedi ama pekde içten dememişti. Suskun bir şekilde otobüsü bekledik. Gelincede herkes ayrı otobüslere dağıldı. Eve gittim. Çokda umursamadım açıkçası. Kimi kandırıyorum. Sevgilimin bana böyle davranması çok koymuştu. Odama çekildim ve ağlamaya başladım. Böyle davranmasıda pek mantıklı gelmiyordu.  Biz o kadar dayak yiyelim. Olan bize olsun hanım efendi bana geç haber verdin diye afra tafra yapsın. Neyse dedim. Artık ayrılma kararını iyice düşündüm ve ayrılmaya karar verdim. Sanki bana kız mı yoktu şu büyük dünyada ? Derslerimde başarılı iyi bir insanım kendi kaybeder diyip. Siğneye çektim. Sabah tenefüstede merhaba nasılsın faslından sonra konuya girdim. Kızda yavaştan anlamıştı nereye varacağını. Artık ilk baştaki tutku yok dedim. Sen değiştin bana karşı soğudun dedim ve devam ettim. Artık her güzel şey gibi bu ilişkininde sonu geldi diyerek soruyu yönelttim. Ayrılalım mı diye sordum. Kız duraksadı. Ne yapacağını bilemedi. Biraz ağladı. Ha bu arada sorun bende değil sende diyerekte iyice çıkıştım. Haklıydımda. Saçma sapan bir mevzu yüzüne kendi yokuşa sürmeye başlamıştı. Kendini toparladıktan sonrada tamam dedi ayrılalım ama sesi titreyerek , sanki hiç ayrılmamak istiyormışçasına dedi. Açıkçası bende duygulandım. Sonuçta ilk sevgilimdi. Biraz düşüncelere daldıktan sonra okul çıkışında durağa doğru yürüdüm. Kız kaçamak bakışlarla bana bakıyordu. Bir yandanda ağlıyordu. Otobüs geldi. Hadi crazy yolumuza devam edelim diyip bindim otobüse. 1 hafta falan bu üzüntü ne yapsamda geçmedi. Sonra yavaştan hafifledi. Yoluma devam ettim.

Kalanı başka bir zamana. Herkese iyi geceler.

Bölüm 7

Monoton geçen bir cumanın ardından. Yine bir haftasonu gelmişti. Cuma gününün akşamı dizi izleyip yattım. Cumartesi günü telefondan face'e bakayım dedim. Bakarken wptan bir mesaj gelmişti. Kızdandı ve nasılsın diye bir mesaj yazmıştı. Fena değilim yazmıştım. Ben çok kötüyüm crazy yazmıştı. Ayrıldığımız günden beri hiç birşeyden tat alamıyorum diye devam etti. Sanki ölü gibi geziyorum dedi. Ruhsuz bir varlık gibi yaşıyorum dedi. Ben karşılık verdim. Ayrılmaktan en çok senin mutlu olacağını düşünmüştüm dedim. Neden ki diye soruyu yöneltti. Çünkü en çok triplere giren ve sürekli kısa cevaplarla beni geçiştiren sendin dedim. Sadece biraz gergindim o gün dedi. Neden dedim. Annem o gün kalp krizi geçirmişti ve bu haberi aldığımda çok gergindim dedi. Geçmiş olsun annene dedim ama bunu bana açıklayabilirdin neden öyle garip davrandın diye sordum. Sadece biraz yanlız kalmaya ihtiyacım vardı o gün dedi. Peki annen iyi mi dedim. İyi şuan taburcu olacak bugün dedi. Yinede bunun gibi durumları bana söyleyebilirdin dedim. Özür diledi. ( şu an ne yapacağımı şaşırmıştım. Kızın böyle garip huyları vardı ama özünde iyi bir insandı.) Barıştık mı dedi. Evet dedim. Peki kaldığımız yerden devam edebilir miyiz dedi. Hayır dedim. Bence ikimizinde biraz zamana ihtiyacı var. Böylece daha mantıklı düşünüp böyle saçmalıkları yapmazsın dedim. Peki dedi. 1-2 hafta falan ayrı kalmıştık. Tenefüslerde tek başıma oturuyordum. Kız sürekli otobüs duraklarında bana bakıyordu. 2. Haftanın sonunda yanına gittim. Yanına gelince çok sevindi ve yine aynı sıcak gülümsemeyle karşılık verdi. Kollarımı açtım. Birbirimize sıkı sıkı sarıldık. Sonrada bir parka gidip el ele tutuşup yürümeye başladık. Bir yarım saat hiç konuşmadan yürüdük , sonra ben seni çok seviyorum dedim. Bende seni dedi. Bankta öpüşmeye başladık. Bir süre sonrada evlere dağıldık. Ertesi günler yine aynı monotonlukta ilerlerken matematik yazılısına 1 hafta kalmıştı. Bu haftasonu sizine ve geliyorum matematik çalışacaz dedim. Tamam dedi. Haftasonu gittim eve başladık işte defterdeki sorulardan falan çalışıyoruz , defterdekiler bitince soru bankalarına geçtik , çok sağlam matematik kastık. Falan her soruyu yapıyoruz artık. Sınav günü gelincede herkes kağıda aval aval bakıyor. Ben soruları 20 dk'da yapıp verdim. Tenefüste sevgilime sınav nasıldı diye sordum. Harikaydı dedi. Bana çok teşekkür etti. Sanırım ilk defa 100 alacağım dedi. Hayırlısı dedim. Sonra çevreyi seyrettik falan okul çıkışı durakta havadan sudan sohbet ettik. Otobüsler gelincede evlere dağıldık.

Kalanı yarına. (finale son 2 bölüm )

Bölüm 8
    Ertesi gün sınav sonuçları açıklandı. İkimizde yüz almışız. Tenefüste çay içip konuştuk falan. Okul çıkışıda kızı evime çağırdım. Kabul etti. Eve gittik birlikte. Yine bir çay demliyorum. Yanınada kek vardı onu çıkarttım. Oturduk yedik. Sonra havadan sudan konuştuk. Bir süre sonra sohbet kitlendi. Sadece göz göze bakışıyoruz. Başladım kızı öpmeye. 5 dk aralarda nefes ala ala öpüştük. Neyse evine bıraktım sonra. Çıktım dışarı biraz hava alayım dedim. Bir alışveriş merkezinin terasına çıktım. Sonrada bir kahve alıp terasta açık havada içmeye başladım. Yanıma alışveriş merkezindeki başka bir kız geldi.Merhaba canım masana oturabilir miyim falan diye muhabbete girdi. Bende tek başıma oturmaktan sıkılmıştım. 2 laflarız diye tamam dedim. Kızla konuşuyoruz falan. Kızın hangi liseye gittiğini falan öğrendim. Benimle aynı yaştaymış. Telefon numaralarımızı aldık. İyice ilerledi sohbet sonra mevzu sevgilin varmıya gelince evet dedim. Kız bayağı bozulur gibi oldu. Bir süre ortalık sessizleşti. Kız birşey düşünüyor gibi daldı gitti. Dedim burada mısın hala diye. Sonra kendine geldi falan. Pardon dalmışım dedi. Bugün biraz yorgunumda falan diye geçiştirdi. Nerede oturduğunu falan öğrendim. Ama kız aynı sıcaklıkta konuşmaya devam etmedi. Kısa cevaplarla soruları mı geçiştirdi. Sonrada akşam olmuştu zaten kıza hoşçakal deyip eve geldim. Geldiğimde akşam okula falan hazırlanırken kızdan mesaj geldi. İyi gecelrr diye. Sevgilimde yazıyordu zaten. İkisinede iyi geceler diyip uyudum.

Finale son bir bölüm.
    FİNAL HER EFSANENİN BİR SONU VARDIR.

Alışveriş merkezinde tanıştığım kız bugüne planın var mı diye sordu. (Bende ne plan olacak zaten.) Hayır yok dedim. Kız konuşmasını samimileştirmişti. Canımlı tatlımlı konuşuyor. Dedi bize gel. Ps 4 oynarız dedi. Tamam dedim. Sen oyunları hazırla geliyorum dedim. Adresini falan aldım.Gittim kızın evine. Hoşgekdin falan dedi. Samimi bir şekilde karşıladı. Sarıldı falan. Oyunlara geçtik. Kız tvyi falan hazırlamış. Katlanabilir sandalyelerden koymuş 2 tane salonun ortasına. Katlanabilir sandalyenin bardaklık kısmında kola vardı. Bir pakette cipd vardı. Kendisininkide aynıydı. Başladık araba futbolu oynamaya. Oyunun tam adını hatırlamıyorum. Ben ilk oyunda noob çıkmıştım. Sonraki oyunlarda aldım. Alırım aklını dedim falan. Kız dedi. Gerçekten alabilir misin falan sonra güldük falan. Devam ettik oyunlara 2 kişilik kalem gibi şeyleri sırık olarak kullanılan bir oyun vardı. Onu oynadık. Genelde berabere bitmişti oyun. Birde pes oynadık. Onuda ben kazanmıştım. Sonra kız dedi şampiyon ödül ister mi diye sordu. Falan ben olayı anlamafım. Birde kızı ablam olarak görüyorum. Benden 2 yaş büyük. Birde o gün bşr mallık vardı üzerimde. Kaç haftadır çekmemiştim. Beynimle düşünememeye başladım. Ful organla düşünüyorum. Kız dedi. 2 yıldır hiç yapamadım. Falan olaya girdi sonra soyunmaya başladı. Sonra öpüşmeye başladık. Odasına geçtik kızı yatağa attım. Tam kremide sürüyoruz. Kız şortuda indirdi bir baktımki kız travestiymiş. Has dedim. Hemen giyinip oradan uzaklaştım. Birde benden büyük şeyi vardı. Koşa koşa otobüs durağına geldim. Otobüsü bekledim. Kız yetişemedi hemen orayı terk ettim. Bu arada kız diyoruzda anlayın işte. Otobüste oturdum hemen bir yere hala şoktayım. Sonra crazy dedim belliydi böyle olacağı. Falan eve gittim direkt wpdan engelledim kızı. Faceten falan her yerden engelledim. Birde bu yüzle sevgilimin yüzüne bakacaktım. Hem utanıyordum hemde şok içindeydim. Sevgilimin yanına gittim. Bana sarıldı. Ben ona sarılamadım. Sonra durumu anlattım. Sevgilim çok sinirlendi. Ağlamaya başladı. Dokunma bana dedi. Sonra çok sinirlendi. Sinirden zebaniye dönüştü. Ardından mercan dede geldi. Sen bu kıza nasıl böyle yaparsın dedi. Beni dövdü. Şuan zindandayım. Wifi az çekiyor ztn. Şarj bitmesin diyede telefon ultra güç tasarrufunda. Şimdi ana fikiri vereyim. Birinin kız olduğunu anlamadan girişmeyin. Sonra ağlarsınız? Okuyan herkese geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 29 Ekim 2015; 15:58:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınıfı geçince selam vermeyecek

Edit: Verecek gibi duruyor hatta evlenir bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustForYouu -- 15 Ekim 2015; 17:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bildiğin reklam verdi la
  • Sadece soru atmaz umarım
  • Niye vana yardım ediyolar

• Send nudes pls xd.

Edit:Csb kokusu seziyorum bir kaç editten sonra zebani çıkabilir. Uyarımı yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuda -- 14 Ekim 2015; 17:31:10 >
  • OKUMAYIN Ygs için rakip eleyen kız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanıp atacak seni

tabi yazdıkların doğruysa
  • Olabilir dostum kız senden yardım istemis ne var bunda hemen art niyet aramayın, ne kadar abaza bir milletiz, olabilir yani kız numara verdi diye konu acılır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamı yarına mevzu çok başka çıkacak hikaye uzun. Yerinizi tutun çayınızı kahvenizi alın yarına.

• Matematik özel dersi verilir diye arkadaş direk reklam alanına gerek bırakmadan vermiş reklamı.

Başla bakalım derslere nasıl olacak ilerisi okuruz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Kardeş biraz pipinle değil beyninle hareket et yav. Kız senin sayende dersi geçip seni buruşuk mendil gibi atacak seni. Rez alın demişsin, rez alıyorum. Kız seni kullanacak, sen ise: "".

Geçmiş zamanı anlatıyorum. Herşey oldu bitti. Bundan dolayı yönlendirme yapmayın sadece okuyun. Bu arada seni şikayet ettim. Terbiyeni takın biraz ya da burayı derhal terket.

• Umarım kullanıp atmaz en azından iyi bi arkadaşlıgınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Kardeş biraz pipinle değil beyninle hareket et yav. Kız senin sayende dersi geçip seni buruşuk mendil gibi atacak seni. Rez alın demişsin, rez alıyorum. Kız seni kullanacak, sen ise: "".

Geçmiş zamanı anlatıyorum. Herşey oldu bitti. Bundan dolayı yönlendirme yapmayın sadece okuyun. Bu arada seni şikayet ettim. Terbiyeni takın biraz ya da burayı derhal terket.

Sen bu egoyla çok yaşamazsın kardeş.

• Evi ayarla bro.. Ne zaman müsaitsin falan dediyse ki demiş demekki verecek

Gönlünü tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amcui -- 12 Ekim 2015; 22:43:54 >
  • evine mi gelicek ?

bu arada kız seni sümüklü peçete gibi kullanıp atacak
  • bitir işini kovboy

• Bundan bize ne. Ayrica isi bitince seninle iliskisini kesecek

• İlişki böyle olmaz, kız resmen seni kullanmak istiyor. Ders notu için samimi olan tiplerden.

Bir de ders çalıştırmanı istemiş, enayilik etme derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi liseye gidecem. Gelince yazarım yani saat 16.30da kahvenizi çayınızı hazırlayın. Şuan sonunu kimse tahmin edemedi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.