Orjinalden alıntı: sahilderya bilimsel olabilir ama çok küçük olduğu bir gerçek en az 18 olmalı.
18cm mi? O zaman ben bildiğimiz maymunlarla felan takılayım, boyum anca onlara yeter Boyu 1.65 olan biri 1.47'lik kız mı arıyacak? Sübyancı diye taşlarlar valla yolda yürürken
quote:
Orjinalden alıntı: PaiMei
quote:
Orjinalden alıntı: sahilderya bilimsel olabilir ama çok küçük olduğu bir gerçek en az 18 olmalı.
18cm mi? O zaman ben bildiğimiz maymunlarla felan takılayım, boyum anca onlara yeter Boyu 1.65 olan biri 1.47'lik kız mı arıyacak? Sübyancı diye taşlarlar valla yolda yürürken
heralde 18cm derken boy farkından bahsetmedik..
quote:
Orjinalden alıntı: sahilderya
Neyden bahsediyosun o zaman? Tahmin ettiğim şeyse durum daha vahim, keşke boy farkı olsaydı derim Neyse bu iğrenç muhabbet burda kapansın, daha açık olmandan korkuyorum
quote:
quote:
Neyden bahsediyosun o zaman? Tahmin ettiğim şeyse durum daha vahim, keşke boy farkı olsaydı derim Neyse bu iğrenç muhabbet burda kapansın, daha açık olmandan korkuyorum
amann boşver sağlık olsun. her malın bir alıcısı bulunur..
quote:
Orjinalden alıntı: sahilderya amann boşver sağlık olsun. her malın bir alıcısı bulunur..
Hayır bir problemim yok da, senin standartların çok fazla EN AZ 18 dediğine göre, ona şaşırdım
quote:
quote:
18 cm boy farkıysa çok bence ama diğeriyse orası başka
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sahilderya amann boşver sağlık olsun. her malın bir alıcısı bulunur..
Hayır bir problemim yok da, senin standartların çok fazla EN AZ 18 dediğine göre, ona şaşırdım
daha fazla boy farkı olanlar var hocam takma kafana
kız arkadasım topuklu gıydıgı zaman benı gecmıyosa sorun yoktur
Valla hocam iyi düşün, ben büyük konuşmayı sevmem ama kısa boylu kadınlar hiç ilgimi çekmemekle beraber, yanıma yakışacak bir bayanında 1.70 den kısa olmaması gerektiğine inanıyorum. Boyum senin boyunla aynı.
Ayrıca mutfakta dolaptan bir şey almak sürekli sana düşecek bunu da hesap et...
boy:1.63 tip: var kız:~yok
kızın boyu ile erkeğin boyu arasında hiç problem olmaz birbirinizi seviyorsanız yeter ama en önemlisi insanların birbirlerini sevmeleridir illa boya göre kız bulunacak diye birşey yok eniştemin boyu 192 eşide 166 falan boy farkı var ama önemi yok en önemlisi sevmek ve mutlu olmaktır..
1.92 ben 1.60 kız
Sorun Olur Mu?
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
kız erkekten 20 cm kısa olmalı mesela düğünde kız topuklu giycek aranızda 10 cm olmalı 20 cm ara şart durmak yok uzamaya dewam arkadaşlar
AHanda yandık boy 167 sevdiüümm kız 175-176 .Hacu bu güne kadar boy kompleksim yoktu amma bu kız bitirdi beni. Ulan asılmaktan ellerim koptu nasır tuttu gören inşaattamı çalışıyon diyo yeter ulan yeter.....
kız topuklu giyar sorun ortadan kalkar senin boyunda 1.50 lik kızlarla evlenenler var seninki yine iyi
boy 1.60 14 cm.
nasıl
boyumun kısalığını hep dert etmişimdir taki bizim memleketin kızlarının boy ortalamasını bi gün farkedene dek uzun boyun avantajı var evet ama şekil a daki gibi dezavantajıda var boyum 1.72 kız arkadaşım 1.65 söylemler çok orantılı olduğumuz yönünde umarım bu düzen bozulmaz topik sahibine tavsiye: hayat senin dilediğin gibi yaşa carpe diem
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
1.92 ben 1.60 kız
Sorun Olur Mu?
olabilir
boy lar resmen aynı.ve aklıma bile gelmedi böyle bir problem
quote:
Orjinalden alıntı: Emre654
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
kız erkekten 20 cm kısa olmalı mesela düğünde kız topuklu giycek aranızda 10 cm olmalı 20 cm ara şart durmak yok uzamaya dewam arkadaşlar
AHanda yandık boy 167 sevdiüümm kız 175-176 .Hacu bu güne kadar boy kompleksim yoktu amma bu kız bitirdi beni. Ulan asılmaktan ellerim koptu nasır tuttu gören inşaattamı çalışıyon diyo yeter ulan yeter.....
adamım düzen böyle 20 cm benchmark bunu kafana sok !sende ii cesaret var 167 boyun var ben olsam sokakta yürümem o kızla utanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme