Şimdi Ara

Kız-Erkek boy oranı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
12.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sahilderya
    bilimsel olabilir ama çok küçük olduğu bir gerçek en az 18 olmalı.

18cm mi? O zaman ben bildiğimiz maymunlarla felan takılayım, boyum anca onlara yeter Boyu 1.65 olan biri 1.47'lik kız mı arıyacak? Sübyancı diye taşlarlar valla yolda yürürken
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaiMei

quote:

bilimsel olabilir ama çok küçük olduğu bir gerçek en az 18 olmalı.

18cm mi? O zaman ben bildiğimiz maymunlarla felan takılayım, boyum anca onlara yeter Boyu 1.65 olan biri 1.47'lik kız mı arıyacak? Sübyancı diye taşlarlar valla yolda yürürken

heralde 18cm derken boy farkından bahsetmedik..

• quote:

Neyden bahsediyosun o zaman? Tahmin ettiğim şeyse durum daha vahim, keşke boy farkı olsaydı derim Neyse bu iğrenç muhabbet burda kapansın, daha açık olmandan korkuyorum

• quote:

quote:

Neyden bahsediyosun o zaman? Tahmin ettiğim şeyse durum daha vahim, keşke boy farkı olsaydı derim Neyse bu iğrenç muhabbet burda kapansın, daha açık olmandan korkuyorum

amann boşver sağlık olsun. her malın bir alıcısı bulunur..

• quote:

Hayır bir problemim yok da, senin standartların çok fazla EN AZ 18 dediğine göre, ona şaşırdım

• quote:

quote:

18 cm boy farkıysa çok bence ama diğeriyse orası başka

• quote:

quote:

Hayır bir problemim yok da, senin standartların çok fazla EN AZ 18 dediğine göre, ona şaşırdım

• daha fazla boy farkı olanlar var hocam takma kafana

kız arkadasım topuklu gıydıgı zaman benı gecmıyosa sorun yoktur

• Valla hocam iyi düşün, ben büyük konuşmayı sevmem ama kısa boylu kadınlar hiç ilgimi çekmemekle beraber, yanıma yakışacak bir bayanında 1.70 den kısa olmaması gerektiğine inanıyorum. Boyum senin boyunla aynı.

Ayrıca mutfakta dolaptan bir şey almak sürekli sana düşecek bunu da hesap et...
  • boy:1.63
    tip: var
    kız:~yok
  • kızın boyu ile erkeğin boyu arasında hiç problem olmaz birbirinizi seviyorsanız yeter ama en önemlisi insanların birbirlerini sevmeleridir illa boya göre kız bulunacak diye birşey yok eniştemin boyu 192 eşide 166 falan boy farkı var ama önemi yok en önemlisi sevmek ve mutlu olmaktır..
  • 1.92 ben
    1.60 kız

Sorun Olur Mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

kız erkekten 20 cm kısa olmalı mesela düğünde kız topuklu giycek aranızda 10 cm olmalı 20 cm ara şart durmak yok uzamaya dewam arkadaşlar

AHanda yandık boy 167 sevdiüümm kız 175-176 .Hacu bu güne kadar boy kompleksim yoktu amma bu kız bitirdi beni. Ulan asılmaktan ellerim koptu nasır tuttu gören inşaattamı çalışıyon diyo yeter ulan yeter.....
  • kız topuklu giyar sorun ortadan kalkar senin boyunda 1.50 lik kızlarla evlenenler var seninki yine iyi
  • boy 1.60
    14 cm.

nasıl
  • boyumun kısalığını hep dert etmişimdir taki bizim memleketin kızlarının boy ortalamasını bi gün farkedene dek uzun boyun avantajı var evet ama şekil a daki gibi dezavantajıda var boyum 1.72 kız arkadaşım 1.65 söylemler çok orantılı olduğumuz yönünde umarım bu düzen bozulmaz topik sahibine tavsiye: hayat senin dilediğin gibi yaşa carpe diem
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

1.92 ben
    1.60 kız

Sorun Olur Mu?

olabilir
  • boy lar resmen aynı.ve aklıma bile gelmedi böyle bir problem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

kız erkekten 20 cm kısa olmalı mesela düğünde kız topuklu giycek aranızda 10 cm olmalı 20 cm ara şart durmak yok uzamaya dewam arkadaşlar

AHanda yandık boy 167 sevdiüümm kız 175-176 .Hacu bu güne kadar boy kompleksim yoktu amma bu kız bitirdi beni. Ulan asılmaktan ellerim koptu nasır tuttu gören inşaattamı çalışıyon diyo yeter ulan yeter.....

adamım düzen böyle 20 cm benchmark bunu kafana sok !sende ii cesaret var 167 boyun var ben olsam sokakta yürümem o kızla utanırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.