Şimdi Ara

Kız durduk yere engel attı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klasik ergen ilişkileri başka bi açıklaması olamaz

Aşkım bu çocuk kim lan?!

Aşkım sadece belge istedim bi muhabbetim yok

İstemşyceksşn belge melge engek atıyosun çabuk!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilisine şifresini veren insanlar var, oda kıskanma maksadıyla siliyor engelliyor falan öyle gereksiz muhabbetlerden olmuşta olabilir.

• Neden kafana takıyorsun komik bir kızmış :D ya senden bir beklentisi vardı egosunu tatmin etmedin diye engelledi ya da sevgilisi var belki kıskançlık vs derken engellemiştir. Takma kafana aynı şekil muhabbete devam tavır alma ama üstüne de gitme derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Neden kafana takıyorsun komik bir kızmış :D ya senden bir beklentisi vardı egosunu tatmin etmedin diye engelledi ya da sevgilisi var belki kıskançlık vs derken engellemiştir. Takma kafana aynı şekil muhabbete devam tavır alma ama üstüne de gitme derim ben
    Yok be hocam ne takıcam kafama.Sadece garip bi olay diye konu açtım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CDDH

Klasik ergen ilişkileri başka bi açıklaması olamaz

Aşkım bu çocuk kim lan?!

Aşkım sadece belge istedim bi muhabbetim yok

İstemşyceksşn belge melge engek atıyosun çabuk!
    Aynen sevgilisi varsa o silmiştir doğru

• yav engellediyse engelledi ne yapacan gelip burda konu açıp sana yardımcı olmamızı veyahut tüyo vermemizi felan beklemıyorsun heralde herkes bildiğini okuyor engellediyse engelledi

• 21 yaşında olması ergen olmadığı anlamına gelmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Boyle tipler var bilirim. boşkoy gitsin.
    Hataylı mısın
  • Sosyal medya engeli ile mukemmel bir kalkan olusturdun dersin bisey derse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele basit fakat her iki açıdan bakmak gerek, kişilerin yaşadığı tecrübeler böyle davranmaya itmiş olabilir vs vs...

Şimdi sosyal ağlarda çoğunluk bir kitle var, her önüne gelene yavşayan laf atan mesaj yollayan...Böyle bir durumda kızlar her erkekle muhabbet kurup iletişim kurmak istemiyorlar, kimisi şımarıklık yapıyor orası ayrı.... Bu herkese yavşayan sınırları zorlayan çoğunluk yüzünden medeni olmayı başaran kitle zarar görüyor. Bu tuhaf çoğunluk kadınları erkeklere karşı güvensiz yada şımarık yapıyor.

Kız seni muhtemelen ihtimallerden dolayı engellemiş. Olay bu...

Bu arada tanıdığınız yada akrabanız varsa, izin verirse sosyal ağlardaki mesaj kutularını inceleyin :) Ne gariplikler döndüğünü görünce hak verirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Mesele basit fakat her iki açıdan bakmak gerek, kişilerin yaşadığı tecrübeler böyle davranmaya itmiş olabilir vs vs...

Şimdi sosyal ağlarda çoğunluk bir kitle var, her önüne gelene yavşayan laf atan mesaj yollayan...Böyle bir durumda kızlar her erkekle muhabbet kurup iletişim kurmak istemiyorlar, kimisi şımarıklık yapıyor orası ayrı.... Bu herkese yavşayan sınırları zorlayan çoğunluk yüzünden medeni olmayı başaran kitle zarar görüyor. Bu tuhaf çoğunluk kadınları erkeklere karşı güvensiz yada şımarık yapıyor.

Kız seni muhtemelen ihtimallerden dolayı engellemiş. Olay bu...

Bu arada tanıdığınız yada akrabanız varsa, izin verirse sosyal ağlardaki mesaj kutularını inceleyin :) Ne gariplikler döndüğünü görünce hak verirsiniz.
    Yine de saçmaydı hocam neyse yarın gidicem kursa geldiğinde nasıl davranacak bakalım.Ben her zaman nasıl duruyorsam kursta yine aynı şekil takılcam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.