Şimdi Ara

Kız çıkma teklifimi kabul etti ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 3-4 haftadır bir kızdan hoşlanıyordum, kızın telefon numarasını aldım arkadaştan. konuşmaya falan başladık, kız 9'a gidiyor bende 10'a. yüzyüze görüşmek istedim utangaç davrandı, 1-2 hafta konuştuk full. sonra geçen hafta dayanamayıp facebooktan yarın servisten indiğinde bahçede konuşalım falan dedim okeyledi. indi servisten işte dedim böyle böyle benimle çıkar mısın, evet dedi ama sorun burada başlıyor. karne gününden bir gün önce oldu çıkma teklifi, ertesi gün kız ağlıyordu işte gittim yanına arkadaşları vardı sordum niye ağlıyorsun falan cevap vermedi. dedim ağlama karne içinse düzeltirsin falan takmadı, her neyse sonra işte çarşıda karşılaştık falan selam vermedi. whatsapptan konuşuyoruz sanki yeni tanışmış iki arkadaş gibi, hiç smile, öpücük, aşkım falan demiyor. hani aşkım yapmacık bir şey o neyse de insan sevgilisine öpücük falan atar yani, çok önemli bir şey değil de insan şüpheleniyor. bazen diyorum neden bu kadar soğuksun diye "daha ilk günlerden böyle olacaksak" diyor..

bu kız napmaya çalışıyor sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya boşver baştan belli olumsuzluk sen daha mütevazi birini bul.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnificentx

beyler 3-4 haftadır bir kızdan hoşlanıyordum, kızın telefon numarasını aldım arkadaştan. konuşmaya falan başladık, kız 9'a gidiyor bende 10'a. yüzyüze görüşmek istedim utangaç davrandı, 1-2 hafta konuştuk full. sonra geçen hafta dayanamayıp facebooktan yarın servisten indiğinde bahçede konuşalım falan dedim okeyledi. indi servisten işte dedim böyle böyle benimle çıkar mısın, evet dedi ama sorun burada başlıyor. karne gününden bir gün önce oldu çıkma teklifi, ertesi gün kız ağlıyordu işte gittim yanına arkadaşları vardı sordum niye ağlıyorsun falan cevap vermedi. dedim ağlama karne içinse düzeltirsin falan takmadı, her neyse sonra işte çarşıda karşılaştık falan selam vermedi. whatsapptan konuşuyoruz sanki yeni tanışmış iki arkadaş gibi, hiç smile, öpücük, aşkım falan demiyor. hani aşkım yapmacık bir şey o neyse de insan sevgilisine öpücük falan atar yani, çok önemli bir şey değil de insan şüpheleniyor. bazen diyorum neden bu kadar soğuksun diye "daha ilk günlerden böyle olacaksak" diyor..

bu kız napmaya çalışıyor sizce?

Kız muhafazakar mı? Böyle bir kızsa başta yalap şalap olmak istememesi normal bence çok üzerine gitme

• çokdafifi kullanıcısına yanıt
    bro öyle galiba, tam anlayamadım kızı. ne bileyim ya, bir 2000'liden beklenmeyecek hareketler. üstüne gitmiyorumda canımı sıkmıyo değil.

• Ayrıl gitsin uğraşmaya değmez belli ağırdan satıyor
  • O kızdan hayır gelmez.Tınlamıyorsa seni sen de tınlama.
    Zaten napcaksın o yaşta sevgiliyi üni başla yaparsın bi sevgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 31 Ocak 2015; 2:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnificentx

bro öyle galiba, tam anlayamadım kızı. ne bileyim ya, bir 2000'liden beklenmeyecek hareketler. üstüne gitmiyorumda canımı sıkmıyo değil.

Kardeşim eğer öyleyse yetiştirme tarzı erkeklerle ölçülü olmak üzere şekillendiği için hemen taaruza geçmez zaman ver kızcağıza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevgilin çarşıda görüp selam vermiyorsa bir sorun vardır hocam
  • Çarşıda görüp selam vermemek nedir genç ? Ver yolu gitsin, bak o zaman nasıl mesajlar atıp kulun köpeğin oluyor.
  • olm yıl olmuş 2015 ve benim hiç sevgilim olmamış ama bildiğim bir şey var ki o da "benimle çıkar mısın" diye bir teklif olmadığıdır.

kızla bir yerlere gidersin, bol bol konuşursun ve sonra ilişkiyi bir üst aşamaya taşırsın. o da sevgili olayı olur. çıktıktan sonra sevgili olursun yani, tamam kız seninle bir yerlere gitme teklifi kabul etmiş ama sevgili değilsiniz benim gözümde.
  • az daha beklicem, bi konuşma yapıp bitiririm olmadı.

• oha lan 99 lu 2000 li ile çıkıyor bende okuyup yorum yazıyorum ben beni ....
  • Corpolar C kullanıcısına yanıt
    TMM KARDEŞ EZDİN GİDEBİLİRSİN.

• Soyle odundan elde edilmis kizlari nerden temin ediyonuz arkadas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.