2 haftadır bize yakın bi lisedeki kızla konuşuyoruz , son 2-3 gündür buluşalım diyor ama ben bahane uydurup duruyorum , çekiniyorum buluşmada birşey olur diye , beyler yardım edin ne yapmalıyım, kız güzel bu arada
Gitme gidersen pipini keser kız sonra Korkacak birşey yok arkadaşım bizde geçtik bu yollardan ama kızlarda bi insan unutma o da heyecanlanıyor senle buluşacağı için , senden daha çok önemsiyor ki senle buluşmayı istiyor. Kızdan soğutmak istemem seni ama kızın da bi insan olduğunu ve onu her insanın yapacağı şeyleri yaparken düşün. Kimseyi gözünde büyütme bence büyütürsen kendin kaybedersin.
İyi yapmışsın sevgililer gününden sonra bırakacak zaten seni emin ol
Haydaaaa kimisi kızsızlıktan yakınır. Kimisini de kız bulusmaya cagırır ve gitmez. Şimdi ki liselileri anlayamıyorum...
Aynen bende kızlar buluşmaya cağırdıkları zaman gitmek istemıyorum kızdan çekındıgımden dolayı falan değil korktuğumdan da değil, teferruat geliyo uğraşmak istemıyorum
Ben de uzun zamandır boştum. 2-3 teklif geldi aslında (Güzellerdi de ), ama ben etkilenmediğim kişiyle ilişki yaşamam. Bence sen de güzelliğe değil etkilenip etkilenmemeye bak.
Bence kıza bulaşma kardeşim. Biraz daha ısrar ederse sen direk böbreği sar gazeteye. Yolla. Ondan sonra peşini bırakıcaktır. En azından buluşmaya gitmediğin için dalaktan filan olmazsın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme