Şimdi Ara

KIZ BİR DAHA MSJ ATMA VE ARAMA DEDİ ?? :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
15.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

sen şu kendini bradd pitt sanan haribo değilmisin kusura bakma ama kezban bile bakmaz sana kardeş

http://forum.donanimhaber.com/m_62799767/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62799767

evet olabilir nolmuş yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Borç aldığı arkadaşına ya da başka bir arkadaşına seni anlatıp akraba olduğun için tepki almışsa böyle yapmış olabilir.

hayır bizde öyle tepkiler verilme kardeşim.normal karşılanır. ama kız tam olarak yakınım değil ..uzaktan akraba
  • .
  • İşin içinde "kız" kelimesi geçiyorsa yapılanlarda bir sebep aramak mantıksızdır. Bekle bakalım çıkar illaki kokusu. Ses etme. Arama yazma. O illa ki bir gün birşeyler söyler.
  • Bence nişanlın bile olsa bir kızı o kadar rahatsız etmemek gerekir,ya senden sıkılmiş yada gönlünü başka birine kaptırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anasının haberi olmuştur kesin sonra kıza azar çekmiştir kızın anası kızda tabi korkmuştur ondan dolayı sana böyle diyordur.
  • Umarım döner + takip.
    Bende geçenlerde kendimi affetirmek için tektaş aldım :D tabi ucuz 210tl gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

İşin içinde "kız" kelimesi geçiyorsa yapılanlarda bir sebep aramak mantıksızdır. Bekle bakalım çıkar illaki kokusu. Ses etme. Arama yazma. O illa ki bir gün birşeyler söyler.

ya gurur yapıp hiç aramasa.. öyle yapınca ilk ben arardım hep..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

İşin içinde "kız" kelimesi geçiyorsa yapılanlarda bir sebep aramak mantıksızdır. Bekle bakalım çıkar illaki kokusu. Ses etme. Arama yazma. O illa ki bir gün birşeyler söyler.

Bu onun bileceği bir iş. Ama sen sürekli aradığın sürece senden daha fazla uzaklaşacaktır. İlgi iyidir. Kızlar ilgiden hoşlanır. Ama her insanda olduğu gibi kızlarda da fazla ilgi bıkkınlık getirir. Zira senin ilginden sıkıldığını da söylemiş. Belki aklında birisi vardır. Başka birisinden hoşlanmıştır. Belki sana söylemedi ama sevgilisi var ve seninle görüşmesinden hoşlanmadı. Belki ailesi bu duruma karşı çıktı. Belki kişisel sorunları var. Belki belki belki...

Asıl sebebi bilmen imkansız. O " sorunum şu " dese bile gerçeği bilmen imkansız. O yüzden en iyisi beklemede kalman. Hayat akıp gidiyor. Daha gençsin. Önünde uzun bir yol ve karşına çıkacak yığınla insan var. Kafanı böyle şeylerle meşgul etmemeye çalış.

• Sakın aramamazlik etme ara sor. kiz milleti ilgi bekler, oyle aramazsan o da aramaz kalırsın öyle.

ama çok arama biraz arama yoğunluğunu düşür. belki o an birşeylere kızmış olabilir. patronu yelde konuşürken görüp fırça atmış olabilir.

sebebini mutlaka öğren, eğer hatalı bir hareketin olduysa özür dile.

belki de seni test ediyor, bakalım arayıp soracak mı diye.

sonuç, seviyorsan konuş bence

• quote:

quote:

quote:

Bu onun bileceği bir iş. Ama sen sürekli aradığın sürece senden daha fazla uzaklaşacaktır. İlgi iyidir. Kızlar ilgiden hoşlanır. Ama her insanda olduğu gibi kızlarda da fazla ilgi bıkkınlık getirir. Zira senin ilginden sıkıldığını da söylemiş. Belki aklında birisi vardır. Başka birisinden hoşlanmıştır. Belki sana söylemedi ama sevgilisi var ve seninle görüşmesinden hoşlanmadı. Belki ailesi bu duruma karşı çıktı. Belki kişisel sorunları var. Belki belki belki...

Asıl sebebi bilmen imkansız. O " sorunum şu " dese bile gerçeği bilmen imkansız. O yüzden en iyisi beklemede kalman. Hayat akıp gidiyor. Daha gençsin. Önünde uzun bir yol ve karşına çıkacak yığınla insan var. Kafanı böyle şeylerle meşgul etmemeye çalış.

sevgilisi olacagini sanmiyorum .. bide ben cok merak ettim arasammi acaba..belkide o suan benim aramami bekliyordur.cunku hep oyle olurdu ben arardim o yavas yavas soylerdi falan.. keske bilsem ne oldugunu keskee

• quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Sakın aramamazlik etme ara sor. kiz milleti ilgi bekler, oyle aramazsan o da aramaz kalırsın öyle.

ama çok arama biraz arama yoğunluğunu düşür. belki o an birşeylere kızmış olabilir. patronu yelde konuşürken görüp fırça atmış olabilir.

bencede beni test ediyor....cunku ben alistirdim boyle durumlarda onu aramaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 17 Ağustos 2012; 11:16:26 >
  • quote:

Sakın aramamazlik etme ara sor. kiz milleti ilgi bekler, oyle aramazsan o da aramaz kalırsın öyle.

olay 2 gun once oldu..arasammi acaba

• belki seni akraba olarak görüyordu sadece.niyetini anlayınca böyle yapmış olabilir.

kuzenine yazıyorsun ve bunu normal bir şeymiş gibi görüyorsun.
  • Eğitim şart.
  • quote:

quote:

olay 2 gun once oldu..arasammi acaba

2 gündür aramıyorsan ayıp etmişsin, ara ve konuş. Belki siniri de geçmiştir.

Sen arama dedin ama dayanamadım aradım de. Önce mesaj at, eğer müsaitsen seni aramak istiyorum diye. Vereceği cevaba göre ara. Kibar ol.

• Olum GARABET gibisin lan,kıza hak ver ve peşini bırak...hem kendini daha çok üzmemiş olursun,seni sen olduğun için sevecek birilerini bul.

Hem tuğla işi yapıyoz zenginiz ayağına yatıyordun sen,gerçek bir erkek gibi hareket et,bakımlı ol ,üst baş düzgün olsun;amelelliği bırak bakış açısı ve vizyon sahibi ol.

Kendine para harca,kabuğundan sıyrıl.

Daha sonra bereketi artacaktır karı kız işlerinin senin açından.
  • Biri size akraba nedir öğretsin
  • Belki kız akraba evliliğinin ne olduğunu anlayıp, sonuçlarını görmüştür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.