Şimdi Ara

kız beni hafiften red etti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben;He tamam sence birini sinifindaki birine onu sevdiğini soylemesi dogru mu

Kız;Eğer araları iyiyse bence arkadaşlıklarını bozmaması daha mantıklı neden sordun ?

on yazdığı ; Neyse ben çıkıyorum yarın erken kalkacağım sonra görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda beni gör :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olumlu Adam -- 23 Şubat 2013; 2:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzgünüm dostum öyle olmuş biraz
  • Kıza sormak lazım sevdiğin birini nasıl arkadaş olarak görebilirsin ki? Tabi kız bunu düşünemediği için sana kibarca çaktırmadan biz ikimiz olamayız ayağını denk al demiş.

• Arani kötü tutmaya çalis dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzgünüm dostum öyle olmuş biraz
  • önündeki maçlara bak

• Hafiften değil net uzaklaştırma yöntemidir kızların

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sevdiğim bey beni terk etti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Kıza sormak lazım sevdiğin birini nasıl arkadaş olarak görebilirsin ki? Tabi kız bunu düşünemediği için sana kibarca çaktırmadan biz ikimiz olamayız ayağını denk al demiş.

Hocam şimdide ;Neyse ben çıkıyorum yarın erken kalkacağım sonra görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda beni gör :)) diyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Olumlu Adam

quote:

Kıza sormak lazım sevdiğin birini nasıl arkadaş olarak görebilirsin ki? Tabi kız bunu düşünemediği için sana kibarca çaktırmadan biz ikimiz olamayız ayağını denk al demiş.

Hocam şimdide ;Neyse ben çıkıyorum yarın erken kalkacağım sonra görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda beni gör :)) diyor :D

Seni deniyor o zaman.. Kızı fazla önemseme bunu da davranışlarına yansıt. Kaçan kovalanılır. Sadece beklemede ol kendisi oltaya gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 23 Şubat 2013; 2:21:47 >

• quote:

quote:

Yok o lafın üstüne asla çıkamaz Boşver derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

Yok o lafın üstüne asla çıkamaz Boşver derim

Iltifat felanda ediyi :D okulda surekli bana guler sohbet eder vurur gacar ergen gibi ben anlam veremem bazen :D

• kızların işi de zor. hiç aklında olmayan biri aniden gelip teklifi dayıyo önüne ama asıl hayalinde olan başka birileri var falan.

bu nedenle hem arada atarlı davranıp, hem de her türlü yakınlığı yaşayan arkadaş ilişkisine yönel sen de o kızla.
  • Yahu arkadaş bu kız milleti ne tuhaf yaratıktır He de gitsin be arkadaş insan hevesini kırmak kadar kötü birşey yok inanın. Ya muhattap olduğunuz kızlar gelişimini tamamlayamamış yada kültür seviyeleri minumum düzeyde. Ahh ulan varya dünyada tek erkek sen kalacaksın ki bak değerin nasıl anlaşılıyor. Bazen yatakta gözlerimi kapatıp hayâl ederimde dünyada tek erkek kalmayı.. Tüm kızlar seninle ilişkiye girmek için peşinden koşuyor, yakalamaya calısıyor felan..

• quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

kızların işi de zor. hiç aklında olmayan biri aniden gelip teklifi dayıyo önüne ama asıl hayalinde olan başka birileri var falan.

bu nedenle hem arada atarlı davranıp, hem de her türlü yakınlığı yaşayan arkadaş ilişkisine yönel sen de o kızla.

Sart değil benim gözüm 11. Siniftaki kizda :((

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.