Şimdi Ara

Kız Babası Olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biz tabuları çoktan aştık. Yaş 33 oldu heves kalmadı artık bu işlerle hiç işim olmuyor ; )

Bu da 2002 - 2005 yıllarında gittiğim memleketteki disko mekan bulgaristanda

Buraya en az 40 defa gitmişimdir fiyatlar eskiden çok uygundu alkol vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 25 Şubat 2018; 15:58:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ulpi kullanıcısına yanıt
    Eğer bir gün çocuk istemeyen biri olarak kazara çocuğum olursa bu mantıkla büyüteceğim. Şimdiye kadar gerek normal gerekse kız arkadaş olarak hayatıma giren kadınlardan mantıksızlık anlamında payımı aldığımı düşünüyorum. Bir tane daha "o" türden olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

ilerde olursam, böyle bir kız babası olmamayı çok isterim,

akıllı, doğru karar verebilen, etrafının ve çevrenin farkında olan bir kız yetiştirmek isterim.

ve bunlara göre yinede birine vermek istiyorsa, onu engellemem.

Böyle derken kıza hapis hayatı yaşatan olmamayı mı istersin hocam? En iyisi aklı kullanmayı çocuğa öğretmektir, bundan sonra hayat onun hayatıdır ve kendi kararlarını vermeyi öğrenip hayata atılmalıdır, olgunlaşmalıdır.

kesinlikle dediğiniz gibi hocam,

keşke ikinci cümleyi okusaydınız, akıllı doğru karar verebilen bir kız" diye başlamıştım zaten

Hocam okudum ama özellikle sordum. Çünkü kızı hapsetmeyi kıza çevresinde neler olduğunu öğretme eğitimi olarak gören babalar olabilir, sizi ayırt etmek için sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Eğer bir gün çocuk istemeyen biri olarak kazara çocuğum olursa bu mantıkla büyüteceğim. Şimdiye kadar gerek normal gerekse kız arkadaş olarak hayatıma giren kadınlardan mantıksızlık anlamında payımı aldığımı düşünüyorum. Bir tane daha "o" türden olmamalı.

Hocam çocuk nasıl yetiştirilir diye uzmanlardan yardım almak ve uzmanların elinden çıkmış kitap okumak bile fayda sağlayabilir. Hiç kimse böyle yardımlar ve bilgiler edinmeden rastgele çocuk yetiştiriyorlar, olan çocuğa oluyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Biz tabuları çoktan aştık. Yaş 33 oldu heves kalmadı artık bu işlerle hiç işim olmuyor ; )

Hocam sanırım böyle mekanlar kıbrısta'da var idi. Cinsel ilişki mevzuları falan da var galiba, gidenler deneyimini yazmışlar nette. Para vermeden tanımadığın bir kızı öyle mekanlarda tavlamak zordur sanırım. Para o yüzden mi devreye giriyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Hocam bu tabuları serbest bırakmak için önce cahilliğin azalması toplumun bilgi ve kültür seviyesinin artması gerek çoğunluğu aptal abaza tek derdi karı kız olan cahil bir toplumda bu tarz tabuları kaldırırsan tecavüz ve tacizlerin önü arkası kesilmez

Cehaleti kırmak dünyanın en zor şeylerinden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

Bir çocugum yok ama maneviyat, Allah korkusu, utanma ve düşünme yetisi cocuga aşılanması gerekir diye düşünüyorum

Utanmanın önü açık hocam, tehlikeli bir şey. Asansörde kadın ve erkeğin yalnız başına kalmasını bile ahlak dışı olarak görenler var, utanma dersek bunun sonu yok ve çok kısıtlayıcı bir yol, özgürlükçü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Hocam sanırım böyle mekanlar kıbrısta'da var idi. Cinsel ilişki mevzuları falan da var galiba, gidenler deneyimini yazmışlar nette. Para vermeden tanımadığın bir kızı öyle mekanlarda tavlamak zordur sanırım. Para o yüzden mi devreye giriyo?

Ne parası yav mimimum masraf yeterli 5 - 6 defa gittin mi aynı mekana (ben genelde cuma geceleri gidiyordum dance house party oluyordu) zaten o kadınlarla da iletişime geçiyon samimiyet gösterirse ki genelde yurt dısında bu pek sorun olmuyor tanışıyon veya tanıdık birileri üzerinden tanışmış oluyorsun. Daha sonra bir kaç partyden sonra senin ev müsait degilse kızın evine veya hotele gidiliyor benim ikinci kız ilişkimi kızın evinde yapmıştık sabaha kadar sarmaş dolaş alkol çıplak dans etmeler vs hiç unutamıyorum sanırım hayatımdaki en uzun geceydı Sağ olsun ciciş bizi hotel masrafından da kurtarmış oldu o gece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 25 Şubat 2018; 17:17:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.