Şimdi Ara

Kız Babası Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zor mu sizce? Günümüzde kızları sakınma ve erkeklerle ilişkisini kısıtlama yaklaşımı var. Erkek çocuk daha rahat ve özgürdür ama kız çocuk asla böyle değildir, hapiste gibidir. Bunun da çocuğun iyiliği için olduğu söylenir. Halbuki bu tutucu yaklaşım yanlış diye düşünüyorum. Ama denebilir ki çocuğuna baba güvense bile etraf çakal kaynıyor. İşte etrafta çakal kaynamasının bir nedeni de seksin ve kız erkek ilişkisinin tabu haline getirilmesi ve bundan ötürü de kız çocukları koruma içgüdüsü. Herkes rahat olsa ve tabular yıkılsa çok daha iyi olurdu.

• Aklıma şu karikatür geldi. Konuyu görünce

Kız Babası Olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2003 -- 25 Şubat 2018; 9:29:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok zor bak ben bunu kizim diye seviyorum

Kız Babası Olmak

Kendisi cok akilli bir kizdir. Surekli tembih ediyorum kimseye guvenme, yemek verenlere gitme, yanina erkek yaklastirma diye ama Sokaga cikinca erkekler pesinden geliyor korkuyorum kizima bisey yapacaklar diye. Hadi bi yaramazlik yapti diyelim cocuga da bakmiyorlar ki kaciyorlar. Kendisi sokak kopegi ama ben besliyorum. Kopek oldugu halde olay bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: stone2003

Aklıma şu karikatür geldi. Konuyu görünce

Kız Babası Olmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu tabuları serbest bırakmak için önce cahilliğin azalması toplumun bilgi ve kültür seviyesinin artması gerek çoğunluğu aptal abaza tek derdi karı kız olan cahil bir toplumda bu tarz tabuları kaldırırsan tecavüz ve tacizlerin önü arkası kesilmez

• Kızların düşünebilme ve doğru karar verebilme yetileri 23-24 yaşlarına kadar gelişmediği için normal olan durumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Cok zor bak ben bunu kizim diye seviyorum

Kız Babası Olmak

Kendisi cok akilli bir kizdir. Surekli tembih ediyorum kimseye guvenme, yemek verenlere gitme, yanina erkek yaklastirma diye ama Sokaga cikinca erkekler pesinden geliyor korkuyorum kizima bisey yapacaklar diye. Hadi bi yaramazlik yapti diyelim cocuga da bakmiyorlar ki kaciyorlar. Kendisi sokak kopegi ama ben besliyorum. Kopek oldugu halde olay bu.

çok tatlıymış hocam , Güçlü bir köpek gibi duruyor. İleride bende alıcam bahçeye bir tane bu tür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Kız Babası Olmak

çok tatlıymış hocam , Güçlü bir köpek gibi duruyor. İleride bende alıcam bahçeye bir tane bu tür

Orta seviye Guclu sayilir ilk baslarda cok urkekti zor alisti bana. simdi hem buyudu hem ozguveni yerine geldi. yabanci her kopege havlayip duruyor uzerine kosa kosa gidiyor ama bisey yapmiyor. Eger iyice ozguveni yerine gelip saldirirsa durum kotu olur. Bahceye cok almiyorum iceriye girince insanlara da havlamaya basliyor

Edit:https://m.youtube.com/watch?v=GRquWYS8C0I soyle bir videosu var. Golden kurt kirmasi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 25 Şubat 2018; 11:47:7 >

• ilerde olursam, böyle bir kız babası olmamayı çok isterim,

akıllı, doğru karar verebilen, etrafının ve çevrenin farkında olan bir kız yetiştirmek isterim.

ve bunlara göre yinede birine vermek istiyorsa, onu engellemem.

• quote:

quote:

quote:

Kız Babası Olmak

Orta seviye Guclu sayilir ilk baslarda cok urkekti zor alisti bana. simdi hem buyudu hem ozguveni yerine geldi. yabanci her kopege havlayip duruyor uzerine kosa kosa gidiyor ama bisey yapmiyor. Eger iyice ozguveni yerine gelip saldirirsa durum kotu olur. Bahceye cok almiyorum iceriye girince insanlara da havlamaya basliyor

Edit:https://m.youtube.com/watch?v=GRquWYS8C0I soyle bir videosu var. Golden kurt kirmasi gibi.

aynen kurt gibi olması hoşuma gitti çok asil duruyor kulaklarını dikince.

• Doğru ile yanlışı öğretin, mantıklı karar almayı ve aldığı kararların sonucunun nereye varabileceğini görebilmesini sağlayın. Bir ebeveynin yapabileceği en iyi şey budur. Gerisi insanın kendisinde bitiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kız Babası Olmak

aynen kurt gibi olması hoşuma gitti çok asil duruyor kulaklarını dikince.

Bundan bir tane daha bulsam hemen ciftlestirecem

• hocam türkiye gibi biryerde kız olmak,kız babası olmak çok zor. ya izole sanal hayat yaşıycak yada kucak kucak dolaşıcak.hertaraf kullan atcılarla dolu.
    bu ülkede erkek babası olmak da kız babası olmak da, baba olmak da, anne olmak da, çocuk olmak da ........ alayı zor hacı.büyük şehirler zaten uuuuuu, küçük şehirlerde ona baktı şunu yaptı bak şöyle yapmış aaa şunu giymiş yemiş içmiş konuşmuş.. yani a desen aaa ne ayıp ne ayıp modunda millet.
    millet abaza, selpak satışları rekor düzeyde.tüm delikleri kurşun ile doldutturup 5cm sac kalınlıklı titanyum tencere ile hassas organları kaplamak sokağa öyle çıkmak lazım.
  • Bir çocugum yok ama maneviyat, Allah korkusu, utanma ve düşünme yetisi cocuga aşılanması gerekir diye düşünüyorum

• tamamen eğitimle alakalı hocam. sen iyi eğitirsen birşey olmaz. doğruyu yanlışı bağırarak değil mantık çerçevesinde anlatırsan o da anlar. üstteki ne hayvani bi yorumdur. ya kapatacaksın ya kucaktan kucağa atlayacak. bunedir arkadaş allah sizi alsın emi.
  • stone2003 S kullanıcısına yanıt
    Ulan
  • Kız olmak kadar zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Doğru ile yanlışı öğretin, mantıklı karar almayı ve aldığı kararların sonucunun nereye varabileceğini görebilmesini sağlayın. Bir ebeveynin yapabileceği en iyi şey budur. Gerisi insanın kendisinde bitiyor.

Çok doğru ama böyle ebeveyn var mıdır acaba Çocuklarını oyuncak olarak görüyorlar ve robotlaştırıyorlar, birey olmasını öğretebilen yok. Yolu yürüyecek olan kişidir, anne babası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

ilerde olursam, böyle bir kız babası olmamayı çok isterim,

akıllı, doğru karar verebilen, etrafının ve çevrenin farkında olan bir kız yetiştirmek isterim.

Böyle derken kıza hapis hayatı yaşatan olmamayı mı istersin hocam? En iyisi aklı kullanmayı çocuğa öğretmektir, bundan sonra hayat onun hayatıdır ve kendi kararlarını vermeyi öğrenip hayata atılmalıdır, olgunlaşmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

ilerde olursam, böyle bir kız babası olmamayı çok isterim,

Böyle derken kıza hapis hayatı yaşatan olmamayı mı istersin hocam? En iyisi aklı kullanmayı çocuğa öğretmektir, bundan sonra hayat onun hayatıdır ve kendi kararlarını vermeyi öğrenip hayata atılmalıdır, olgunlaşmalıdır.

kesinlikle dediğiniz gibi hocam,

keşke ikinci cümleyi okusaydınız, akıllı doğru karar verebilen bir kız" diye başlamıştım zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.