Şimdi Ara

Kız Aşk değil Kariyer diyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O işler benden uzak olsun ben kariyer yapmak istiyorum diyor, üniversite 3. sınıfız. Ben de 2.18 ortalamalı halimle ders falan çalışıyorum gözüne girmek için. Ne yapmam lazım akıl verin okula odaklanmam lazım falan diyor ama bana da o lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kızla aynı fikirdeyim
  • Frijittir zaten takam kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikaha

kızla aynı fikirdeyim

Kariyerine mani olacak değilim ya, bu hayat tek kişilik değil; bunu anlatmam gerek bir şekilde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

kızla aynı fikirdeyim

Kariyerine mani olacak değilim ya, bu hayat tek kişilik değil; bunu anlatmam gerek bir şekilde...

sebep kariyerine engel olacak olman değil. belki acı bir tecrübesi var belki de daha sonra düşünüyor gönül işlerini. bence acı bir tecrübesi var ve o da gönlündeki boşluğu kapatmak adına kariyerine sarılmak istiyor. tabi belki de bambaşka bir sebep
  • quote:

quote:

quote:

kızla aynı fikirdeyim

sebep kariyerine engel olacak olman değil. belki acı bir tecrübesi var belki de daha sonra düşünüyor gönül işlerini. bence acı bir tecrübesi var ve o da gönlündeki boşluğu kapatmak adına kariyerine sarılmak istiyor. tabi belki de bambaşka bir sebep

Siz de aynı düşüncedeyseniz sizce size nasıl yaklaşılsa olumlu karşılarsınız?

• Kız doğrusunu diyor .Bence sende 2.18 ortalamayı 3 e falan tamamla başarı her zaman bir karizma + duruş+ ilgi katar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kızla aynı fikirdeyim

Siz de aynı düşüncedeyseniz sizce size nasıl yaklaşılsa olumlu karşılarsınız?

hiçbir şekilde olumlu karşılamazdım tabi eğer önce kariyer sonra aşk, şuan erken aşk için diyorsa ikna edilebilir. ama benim kadar inatçıysa kolay olmaz söyleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

Kız doğrusunu diyor .Bence sende 2.18 ortalamayı 3 e falan tamamla başarı her zaman bir karizma + duruş+ ilgi katar.

Köpek gibi çalışıyorum hocam. Erasmus diyor kız ben düşünmüyordum. Olur da erasmusa giderse peşine takılmak için çalışıyorum şimdi :(

• Kariyer dusunen insan egoisttir boşa ugrasma

• Birader kız senden hoşlanmıyor aslında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Kariyer dusunen insan egoisttir boşa ugrasma

ne ilgisi var
  • quote:

quote:

ne ilgisi var

Kariyer=önce ben anlamına gelir.Önce ben bir iş vizyon sahibi olayim sonra aşka bakariz der.Erasmusa gitmeye kararliysa kizdan vazgec zaten kiz olarak donmez ordan.

• quote:

quote:

quote:

ne ilgisi var

Kariyer=önce ben anlamına gelir.Önce ben bir iş vizyon sahibi olayim sonra aşka bakariz der.Erasmusa gitmeye kararliysa kizdan vazgec zaten kiz olarak donmez ordan.

bu ne çirkin ithamlar.

1. bir insanın kariyerini neden öncelikli hale getirdiğini bilemezsin. ego ile ilgisi yok
    2. öncelikle kız-kadın ayrımını yapmayın artık şu yüzyılda.
    3. yurt dışına giden her "kadın" cinsel ilişki mi yaşıyor, burada yasak mı var. lütfen saçma sapan ithamlarda bulunma

• Saolun beyler müthiş moral verdiniz ya. Harikasınız cidden.

• ikisi bir arada olmuyor muymuş? dersleri bahane ediyor gibi geldi ama sen bilirsin tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassiopeja

ikisi bir arada olmuyor muymuş? dersleri bahane ediyor gibi geldi ama sen bilirsin tabi.

Ben bir arada götürülebilir imajını aşılamaya çalışıyorum şuanda hocam. Vizelerden sonra karşıma alıp konuşcam ciddi ciddi zaten konuyu editlerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cassiopeja

ikisi bir arada olmuyor muymuş? dersleri bahane ediyor gibi geldi ama sen bilirsin tabi.

Ben bir arada götürülebilir imajını aşılamaya çalışıyorum şuanda hocam. Vizelerden sonra karşıma alıp konuşcam ciddi ciddi zaten konuyu editlerim.

inşallah istediğin olur. bu kızlar kafayı yedirtcek en sonda da bakalım hayırlısı.

• Ben once kariyer diyen bir insanla yapamam

Sebebi ne olursa olsun cinsiyet fark etmeksizin once kariyer diyen kişi bir seyleri iskaliyordur benim gozumde.

Tyler durdendan bir alıntı ile postu kapatalim "sahip oldukların, sonunda sana sahip olur"

• Kizin babasiyla ilgili bir problemi olabilir. O yuzden once ayaklarinin yere saglam basmasini istiyor olabilir. Genelde once kariyer diyen kadinlarin baba problemi oluyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.