< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kız arkadasinizla yolda yururken

-
-
Yoluma devam ederim valla canım kıymetli öyle mok yoluna bıçaklanamam kız da bunu dert edecekse benden ayrılabilir kusura bakmasın
-
Kız arkadaşım olmadığı, olmayacağı için hayalini bile kuramıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yoluma devam etmeye calisiyorum dostum ama sabır da bir yere kadar. Kiz arkadasimlik bi durum yok o zaten benim nasil biri oldugumu biliyor kendisi diyor bosver kekonun teki diyor da sonra kafama takiyorum niye kırmadım lavugu diye. Yoksa kiz arkadasim zaten kendisi saga sola bulasmamami benden cok istiyorquote:
Orijinalden alıntı: Dr. SurgeryYoluma devam ederim valla canım kıymetli öyle mok yoluna bıçaklanamam kız da bunu dert edecekse benden ayrılabilir kusura bakmasın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Neden olmasın ki?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Kız arkadaşım olmadığı, olmayacağı için hayalini bile kuramıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: twinzz
Neden olmasın ki?
Alıntıları Göster1-Konuşmayı sevmeyen biriyim
2-Hem cinsimden arkadaşım bile yok
3-Psikolojik sorunlarım var (gözüm atıyor, kaşım oynuyor vs.)
Daha sayiyimmi?
Bak güzel kardeşim, yolda kuduz köpek görsen, sana hırlasa ne yapacaksan bunlara da onu yapmanı öneririm. Senin değerini sevdiğin insanlar belirler, laf bile atılsa iş uzayacaksa hiç muhatap olma. İnsan sevdikleri için yaşar. Sen ailen ve yanındaki kişi için değerlisin, onlar için ya sabır çekip yoluna devam edeceksin. Hadi aldın silahı vurdun diyelim, öldürmekle biter mi bu insanlar? Bitmez.
Korkusuz adlı filmi izlemeni tavsiye ederim. Ben bu filmi izledikten sonra dünyaya bakışım değişti. Dövüş filmi ama işlenen duyguya odaklanarak izlemeni öneririm. İntikamın nelere sebebiyet verebileceğini görür ve kendini sakinleştirirsin umarım.
seni seviyorum dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7246A8C62
seni seviyorum dostumSebep ?
Hiç , sen belki iyi hissedersin diye , yazdıklarını görünce üzüldüm
Film tavsiyesi için teşekkürler .
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7246A8C62
Hiç , sen belki iyi hissedersin diye , yazdıklarını görünce üzüldümeyvallah
Böyle bakan yavsaklari gördüğümde bazen tepenin tasi atıyor saldırsım geliyor tutuyorum kendimi çünkü bitmeyecek o ve onlar gibileri. O yüzden kalabalik yerlerden uzak duruyorum.ozellikle hafta sonu çıkmıyorum çok fazla hafta içi tercih ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 15 Ekim 2020; 1:48:23 >
Tak beline 14'lüyü, açık açık görünsün. Bir bakan bir daha bakamaz. 😂 şaka bir yana il, ilçe ve semt çok önemli. Üsküdarla Bağcılar bir değil mesela. Ama işin en kötü tarafı bu ibişler her yerde görünmeye başladılar artık. Ben kavgaya çok meyilli olduğum için, ya yaralarım ya da yaralanırım gibime geliyor. Sabır gerektiren bir şey bu. Ve bende sabır denen şey, çok az.
Ya bak bende böyle şeyleri eskiden dert ederdimde şimdi etmiyorum kafam rahat kızı sahiplenmiyorum işimi görüyor yeter eğleniyoruz yeter gerisini sallama bak kafan çok rahat olucak
Kuytuya çeker boğarım ama eldivenle ve maskeyle
Bu tür insanların gebertilmesi kısırlaştırılması ve silinmesi için yasa başlatmaya planlıyorum
-
böyle bir olaya denk gelmedik ama para isteyen tinerciye geldik 5 tl çıkarıp verdim ne yapacakları belli olmaz şimdi yanımızda kızda var para benden ve kızdan değerli değil.
-
Cinael içerik atma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yoluma devam ederim valla canım kıymetli öyle mok yoluna bıçaklanamam kız da bunu dert edecekse benden ayrılabilir kusura bakmasın |
Kız arkadaşım olmadığı, olmayacağı için hayalini bile kuramıyorum. |
Bak güzel kardeşim, yolda kuduz köpek görsen, sana hırlasa ne yapacaksan bunlara da onu yapmanı öneririm. Senin değerini sevdiğin insanlar belirler, laf bile atılsa iş uzayacaksa hiç muhatap olma. İnsan sevdikleri için yaşar. Sen ailen ve yanındaki kişi için değerlisin, onlar için ya sabır çekip yoluna devam edeceksin. Hadi aldın silahı vurdun diyelim, öldürmekle biter mi bu insanlar? Bitmez.
Korkusuz adlı filmi izlemeni tavsiye ederim. Ben bu filmi izledikten sonra dünyaya bakışım değişti. Dövüş filmi ama işlenen duyguya odaklanarak izlemeni öneririm. İntikamın nelere sebebiyet verebileceğini görür ve kendini sakinleştirirsin umarım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X