|
Kız arkadaşımla her şey çok güzel gidiyodu cicim ayları geçtikten sonra sorunlar çıkmaya başladı. Hissettiklerim şu yönde: Benim ona verdiğim değer ve ilgi ile onun bana verdiği eşit değil. Ben bir durum olduğunda her şeyimle en öncelik haline kız arkadaşımı getiriyorum ve böyle olunca aynısını karşıdan da bekliyorum. Ama karşı taraf bu kadar öncelik vermeyince; beni, benim onu sevdiğim kadar sevdiğini düşünmüyorum. Ben her şeyi bırakıp onun yanında oluyorsam onun da bunu yapmasını bekliyorum. Belki de bu kadar fazla önem verip ilgi göstermemeliyim veya değer vermemeliyim. Ama elimde değil gün geçtikte bağlanıyorum ve problemler oluyor. Kız bir şey isteyince veya bir şeyden rahatsız olunca ben direk sorunu çözmek içim elimden geleni yapıyorum. Kızla görüşme diyosa görüşmüyorum yazışma diyorsa yazışmıyorum. Ama kendisi aynı şeyi yapmıyo ve böyle olunca onun yaptığı en ufak hata veya sorun bende acaba beni sevmiyor mu diye düşündürüyor. Beni sevdiğine eminim kızın ama öncelik olarak benim verdiğim önceliği vermiyor. Ya ona verdiğim önceliği değeri azaltıcam ya da onun, benim ona verdiğim değeri vermesini bekliycem ki bu değeri nasıl arttırabilirim? Bazen kızdan soğudum dönemler oluyodu 2-3 haftada 1-2 günlüğüne sonrasında kıskandığım bir olay oluyo ve kıza daha çok bağlandığımı farkediyodum. Acaba aramızda cinsel ilişki mi yaşanmalı yoksa daha fazla vakit geçirmek mi (yüzyüze) ya da belli başlı kıskançlık vs durumları mı olmalı ki kız beni elinde tutmak için daha çok çaba sarfetmeli bilmiyorum. Ya da kızı bırakmalı mıyım çünkü kızın bana karşı en ufak hatası onun beni sevmediğini düşündürüyor çünkü ben ona karşı bunu asla yapmazdım diyorum. Ya da özgüven eksikliğinden dolayı kızın beni o kadar önemsemediğini mi düşünüyorum. Bunun için özgüvenimi m i arttırmalıyım |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler