Şimdi Ara

Kız arkadaşımla karşılıklı verdiğimiz değerler eşit değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımla her şey çok güzel gidiyodu cicim ayları geçtikten sonra sorunlar çıkmaya başladı.

Hissettiklerim şu yönde: Benim ona verdiğim değer ve ilgi ile onun bana verdiği eşit değil. Ben bir durum olduğunda her şeyimle en öncelik haline kız arkadaşımı getiriyorum ve böyle olunca aynısını karşıdan da bekliyorum. Ama karşı taraf bu kadar öncelik vermeyince; beni, benim onu sevdiğim kadar sevdiğini düşünmüyorum. Ben her şeyi bırakıp onun yanında oluyorsam onun da bunu yapmasını bekliyorum. Belki de bu kadar fazla önem verip ilgi göstermemeliyim veya değer vermemeliyim. Ama elimde değil gün geçtikte bağlanıyorum ve problemler oluyor.

Kız bir şey isteyince veya bir şeyden rahatsız olunca ben direk sorunu çözmek içim elimden geleni yapıyorum. Kızla görüşme diyosa görüşmüyorum yazışma diyorsa yazışmıyorum. Ama kendisi aynı şeyi yapmıyo ve böyle olunca onun yaptığı en ufak hata veya sorun bende acaba beni sevmiyor mu diye düşündürüyor. Beni sevdiğine eminim kızın ama öncelik olarak benim verdiğim önceliği vermiyor.

Ya ona verdiğim önceliği değeri azaltıcam ya da onun, benim ona verdiğim değeri vermesini bekliycem ki bu değeri nasıl arttırabilirim?

Bazen kızdan soğudum dönemler oluyodu 2-3 haftada 1-2 günlüğüne sonrasında kıskandığım bir olay oluyo ve kıza daha çok bağlandığımı farkediyodum. Acaba aramızda cinsel ilişki mi yaşanmalı yoksa daha fazla vakit geçirmek mi (yüzyüze) ya da belli başlı kıskançlık vs durumları mı olmalı ki kız beni elinde tutmak için daha çok çaba sarfetmeli bilmiyorum.

Ya da kızı bırakmalı mıyım çünkü kızın bana karşı en ufak hatası onun beni sevmediğini düşündürüyor çünkü ben ona karşı bunu asla yapmazdım diyorum.

Ya da özgüven eksikliğinden dolayı kızın beni o kadar önemsemediğini mi düşünüyorum. Bunun için özgüvenimi m i arttırmalıyım

• Malesef sevmedigim ama kizlarin bayildigi entrika işlerine girmen lazim kiskandiracak şeyler yapican kizi denemek için diye düşünüyorum.Baktin yine olmadi o zaman senin kadar sevmiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Malesef sevmedigim ama kizlarin bayildigi entrika işlerine girmen lazim kiskandiracak şeyler yapican kizi denemek için diye düşünüyorum.Baktin yine olmadi o zaman senin kadar sevmiyordur.

İşin sıkıntısı en ufak bir sıkıntı olunca benim tarafımda cok kıskanıyor ben de ona hiç bu duyguyu yaşatmak istemiyorum hiç üzmek istemediğim için onu kıskandıracak duruma sokmuyoruma ma belli ki sokmam lazım.

Bunu normal kızlarla konusarak mı yapmalıyım yoksa kıskanabileceği bi arkadaşım ile konuşup birlikte tezgah mı cevirelim

• Valla dostum yaş kaç bilmiyorum ama; bu olayı bende 2-3 kere yaşadım. Şuan yaşım 27, hala beni benim kadar sevmeyenlerle takılıyorum, insan yapısı mı diyeyim artık ne diyeyim. Çok yanlış birşey farkındayım.

Şimdiye kadar 10-15 kız arkadaşım oldu, bunlardan 5 tanesi ciddi ve uzun süreliydi. Aralarında beni benden daha çok sevenler oldu. Hani diyoruz ya kızlar erkekler gibi sevemez, bal gibi de sevebilir. Sadece sevmiyorlar, ve öncelikleri farklı oluyor. Malesef ki mutlu olmak istiyorsan seni seveni bulacaksın, sen onu elinde tutacaksın. Şuan bende aynısını yapıyorum, ve daha mutluyum.

7 sene aynı evde yaşadığım kız arkadaşım ile ayrıldım, ayrılma nedeni yok aslında, karşılıklı saygımızı kaybettik, eh 7 sene az buz zaman değil, 18 yaşında başlamıştı o ilişki. İnsanların dünya görüşleri, düşünceleri, öncelikleri ve hayalleri değişiyor. Bazen bencillik yapabiliyor bazı konularda. Başlarda çok güzeldi, ilk 3 sene özellikle rüya gibiydi. Sonra sorunlar, sıkıntılar derken bitti.

Bunun dışında birde yine lise başlarında ilişkim oldu, bu kız için istanbuldan kalkıp öğrenci harçlığı ile, ailelere söylemeden her hafta sonu Ankara ya gidiyordum, sırf görüşebilmek için. 2 sene sürdü.

Bu iki kız içinde yaşadığım herşeyi günlük tuttum, yazışmalar, özel günler, düşünüp söyleyemediklerim.. Ve birine bunları hediye ettim özel bir günde.

Eh sonra ne oldu, bunların hepsi bitti tabii.. Neden? Kaçmadım, kovaladım. Veren taraf oldum.

Ve edindiğim tecrübe şu; "kaçan kovalanır". Malesef ki Türk kızları kendilerini seveni değil s.. seviyor.

Peki şuan durum ne? Beni benim eskileri sevdiğim gibi seven bir kız var. Önümüzü görmüyorum, ama belli de olmaz; ama birbirimizi mutlu ediyoruz. Eh ben sadık biriyim, gidipte kekolar gibi her girdiğim ortamda kızları gözlerimle taciz etmem, kızda benim hem bu huyumu çok seviyor, hemde oturup bana günlükler yazmış. İnan ki çok daha güzel bir duygu. Ve şimdiye kadar yanımda olan kızlardan, "en güzel olmayanı". Arkadaşlarım sürekli bırak, başka bul dese de, benim mutluluğumu düşünen arkadaşlarım da var.

Ya abi yaş olmuş 27, ben bu saatten sonra beni üzecek kıza gelemem. Bak ciddi söylüyorum, isterse ampüte olsun kız, beni seviyorsa, beni mutlu ediyorsa evlenirim, onu da mutlu ederim.

Yani kısacası, güzellik hiç birşey. Yakışıklılık hiç birşey. Eğer bir kız seni en başta yakışıklı görüp içi düşüyorsa, sonra zaten senin karakterine bir şekilde aşık oluyor.

Hani lig olayları var ya, kendi ligini zorlama derim, ortalama, belki ortalama altı ligler her zaman daha mutlu ediyor.

Ayrıca kafan da rahat, çünkü hiç kendini kasmadan, olmadığın biri gibi görünmeye çalışmadan, yetersiz hissetmeden (maddi-manevi-fiziki) kendin olabiliyorsun. Bence bir ilişkide önemli olan şeyde bu. Kendin ol, ne düşünüyorsan söyle. Çünkü çoğu ilişkide iki tarafta aynı seviyede sevmiyor, sevemiyor. Galiba doğa kanunu bu.

Ben kendimden eminim, sağa sola gözüm kaymaz, beni seveni de üzmem. Gidip içim başka bir kıza düşse bile, gidipte muhabbet etmeye çalışmam, sevgilim varsa da gereksiz muhabbetten kaçınırım. Eh elin kızına nasıl bu kadar güveneceksin ?

OKUMAK İSTEMEYENE KISSADAN HİSSE:

Bulunacak kız tipi :

-Seni seven

-Senin zevklerini seven

-Hayallerinizin ortak olduğu

-Ailene ve yaşam tarzına, düşüncelerine saygı duyan

-Mütevazi, mümkünse hayat standartları senden düşük

Kaçılacak kız tipi :

-Gösteriş meraklısı (birikim yapamayan)

-Başkalarının hayat tarzlarını kıskanan

-Sen onu yapıyorsan bende bunu yapacam diyen

-Seni, senin onu sevdiğin kadar sevmeyen

-Fazla güzel, yada güzel olduğunu düşünen

Çünkü çoğu kız ilişkiyi, evliliği cennet sanıyor. Hayır abicim, ilişki yada partner olmak hayatın zorlukları ile beraber savaşmak demek. Dünya senin benim etrafımda da dönmüyor, hiç bir kızın etrafında da dönmüyor. En kaçılacak kız tipi ise; babalarının "prensesim" dediği kızlar, gerçekten kendilerini prenses sanıyorlar  

• quote:

Orijinalden alıntı: İSİMSİZadam

İşin sıkıntısı en ufak bir sıkıntı olunca benim tarafımda cok kıskanıyor ben de ona hiç bu duyguyu yaşatmak istemiyorum hiç üzmek istemediğim için onu kıskandıracak duruma sokmuyoruma ma belli ki sokmam lazım.

Bunu normal kızlarla konusarak mı yapmalıyım yoksa kıskanabileceği bi arkadaşım ile konuşup birlikte tezgah mı cevirelim

Alıntıları Göster

Kiz arkadasinin gorebilecegi veya laf arasinda herhangi bir kizla ilgili aranda birsey uydur ona söyle basimizdan böyle birsey geçmisti gibisinden oda işe yarayabilir.He kelin ilaci olsa kendi basina sürer ben bu tür entrikalari sevmeyen düz adam olarak ben ugrasmam bu tür seylerle.Tezgah işini bilemiyorum konuyu uplamis olayim tecrubesi olan yazsin.

• Kardeşim bu kızların alayı mal. Yılan yakında bi şekilde seni ısıracaktır. Deneyimlemek istemiyorsan hemen ikile onun yanından. Baştan diyim, sonra "vay bana ne oldu" diye konu açma.

Hiçbir siyasi kuruluş ilgimi çekmemektedir. Kişilerden çok kişiye önem veririm. Dini, dili, ırkı ayırt etmeksizin bu ülkeye katkısı olan herkes yüreğimdedir. Bir damlayı dahi hak yolda kullanmayanlar hedefimdedir. Sadece vatan için ölünür.
  • ****Önceliğin kendi misyonun olmalı, kadının değil.

Esas oğlanın kendisini tamamlayan kadına ilanı aşk ettiği tüm o romantik klişeleri unut.Bunun her fırsatta aksini iddia etmelerine rağmen kadınlar bir erkeğin "her şeyi" ya da varlığının merkezi olmayı istemezler.Tam tersine değerli bir erkeğin hayat amacına itaat etmeyi arzular,o erkeğin amacını gerçekleştirmesine yardım eden dişil güç olmak ve o erkeğin gösterdiği yolu takip etmek isterler.Bir kadının bütünlüğüne saygı göster ve ona "benim her şeyimsin" diye yalan söyleme.O senin "her şeyin" değil,ve eğer öyle ise, yakında öyle olmayacak merak etme.

Fazla açıklama yapmaya bile gerek görmüyorum.
    Hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin

Yok eğer ben ilişki devam etsin istiyorum dersen; kızı önemsemeyi bırak başka kızlara da yaz arada. Şu an kız hayatının aşkı gibi hissediyorsun, şunu düşün 3-5 ay önce bu kız yoktu bile. Dünyada 3.5 milyar kadın var. Kendin kendine bu eziyeti çektirme. Kız seni iyice eline düşürmüş, her dediğini yapmana gerek yok. Bir arkadaşınla görüşme derse " O benim x yıllık/aylık arkadaşım gayet iyi anlaşıyorum, o benim bileceğim iş." de koy postayı. Ha derse " Demek öyle ayrılıyorum madem. " derse de hay hay de ver yolu gitsin.

Şimdi bunu okuyunca eee ayrıldık diyeceksin ama emin ol kız ayrılsa bile max 1 haftaya geri yazacak. Yazmazsa da bak yoluna.

• O sana nasıl değer veriyorsa aynı şekilde sende o ölçüde ona değer ver mesela bir konuda öncelik sen değilse illaki başka zaman bunu kullan senin önceliğin her zaman o olmasın biraz ilgisiz davranip ilgiyi üzerine mi çeksen anladığım kadarıyla hep kendinden ödün veren senmişsin en fazla seven senmişsin gibi geldi , biraz daha fazla kızla gezebilirsin konuşabilirsin mesela rahatsız olduğun konuları bence söyle belki bazı durumlardan haberi yok senin rahatsız olduğun konulardan bir konuş derim.

Sen bu kızla evli misin?Nişanlı mısın hayır dimi?E birader o zaman neden kızın kölesi modlarına giriyorsun.Terk edebilme gücün olsun. ONdan vazgeçebileceğini bilmiyor zaten vazgeçibelecek biri gibi de durmuyorsun bu da onun istediği gibi at koşturmasına sebep oluyor.

Böyle devam edersen en son en saçma abuk sebeple bırakır seni.Sana şimdi kızı terk et de demiyorum.İlgini azalt o yazmadan yazma ama çevrim içi ol.Niye yazmıyorsun derse müsait değilim dersin.Güzel aşk sözleri ediyorsan bir süre etme.Kıskandırabiliyorsan mutlaka kıskandır.

Bir de bak erkek adam kadınla kavga etmez.Diyeceksin ki çoçuk çoçuk davranma.Ben senin bu tavırlarına cevap vermeyeceğim konuş de söylensin dursun.Whatsaptan yardırıyor mu mesela kavgada görüldü at.Umrunda olmasın.

sen ipleri salmışsın kardeşim yakında terk edilirsin

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.