baştan söyliyeyim... bu topiğe ilgi göstermeyen arkadaş olursa çoraplarımı çıkarır koklatırım... :)
olay şudur...
kız arkadaşım almanyada yaşıyor... yılbaşında gelecek ve bende 1 hafta kalacak... 2 gün önce adsl hattım bağlandı ve ben o gelene kadar netten divx mp3 ve benzeri zımbırtılar indirmek istiyorum... o gelince uzanıp izleyeceğimiz duygusal şeyler konusunda siz değerli intertet gurularının fikirleri benim için çok değerli... neler tavsiye edersiniz... hangi filmler... hangi müzikler... lütfen bana minik bi arşiv oluşturalım... işin sonunda evlilik var...
diPnoT: gönderdiğiniz şeyleri nereden indirebileceğimi de yazarsanız sevinirim... 256 k bağlantım var...
onlara gerek yok. sen ne yapacaksan yap.
evet maksat gönüller bir olsun:))
netten film indirmek zahmetli iş ama mp3 indirebilirsin.divxleri başkalarındanda bulabilirsin.
ya bağlantım çok hızlı... siz bana film tavsiye edin ben indiririm sorun değil... bu arada hatunu eve atmak gibi düşüncem yok... zaten karı koca hayatı yaşıyor gibi bişeyiz... yani duygusal filmlerden tavsiye edin işte... bekliyorum hadi... daha bi tavsiye yok yav... :) nerde forum kardeşliği... :) nerde forumların efendisi... :)
dipnot: beyaz tavşanı takip et...
city of angels mesela güzeldir...
Kasımda aşk başkadır Down with love Serendipity Shallow Hal Sweetest thing Bu filmler komedi-romantik tarzda olup kız arkadaşla başbaşa izlenecek filmler olduğunu düşünüyorum. İlk filmi özellikle tavsiye ederim.
Irreversible filmini bırak kız arkadaşınla erkek arkadaşınla bile seyretme. İlla seyretmek istiyorsan yalnız seyret. Benim tavsiyem hiç seyretme.
bunları kazaa dan arattırıcaz heralde... netten indirebileceğim adres varsa onları da eklerseniz çok mutlu olucam... bu arada fikirlerini paylaşan tüm dostlara şimdiden sonsuz teşekkürler... hadii devam edin başka başkaa... :) divx olursa çok memnun olurum...
Dostum en pratik yol imdb de power search yapmak.http://www.imdb.com/list buradan istediğin özellikte filmlerin bilgilerini bulabilirsin. Atıyorum imdb puanı 6 ve üzerinde, en az 5000 oy almış romantik filmleri arattırabilirsin. Umarım tatmin edici olur.
malabadi çok saol... bu adresten haberim yoktu açıkçası...
mysterious-juliet binochette
sweet november(kasımda aşk başkadır) bunu izleyin zaten başka bişi izlemenize gerek kalmmaz.İyi eylenceler.İnsanın sevdiği birsi oladması çok güzel.Ya ben...::(((
amin... darısı hepinizin başına... arşiv yavaş yavaş oluşmaya başladı... teşekkür ederim... şimdi bunlara biraz da mp3 ile takviye yapalım... evde muhabet ederken, uzun uzun bakışırken fonda çalacak , bizi rahatsız etmeyecek , ruhumuzu dinlendirecek müzizler çok iyi gider... bu tip müzik tavsiyesi olan var mı... sözsüz enstürimantal şeyler daha dinlendirici ve duygusal fon mp3 leri olur kanaatindeyim... mesela neler olabilir...
Kenny G tavsiye ederim. Loş ışıkta bütün kadınlar ipeksidir. Galiba romantik olmayı becerebiliyorum :)
dare devil'de (korkusuz) güzel ve etkileyici bence...(kiz arkdasimla izledm test edildi onaylandi [^])