Şimdi Ara

Kız arkadaşımla aram LİMON yüzünden bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aydır çıkıyoruz.bugün bi mekana götürdüm.içeceklerin siparişine sıra geldi.kız arkadaşım limondan nefret eder.garson içecekleri saymaya başladı kola,fanta.gazoz.soda derken limonata dedi adam sevgilim irkildi hemen.kız arkadaşım kola söyledi. Ve lavabonun yolunu tuttu.bende o sırada soda istedim.meyveli olsun dedim.adam limonlu soda getirdi.sevgilimin limon denilince irkilmesini farketmedi demek ki.bende arkadaşlar sade soda pek sevmem.adama elmalı.vişneli artık başka neli soda varsa getir dedim.sade ve limonlu var dedi.neyse dedim.sodanın şişesindeki kağıtları yırttım.biraz kaşındım evet bu konularda pek hassas değilim.ama sevgilim çok hassas.neyse sevgilim geldi.2 aydır çıkmamıza rağmen çok damimiyizdir.hemen sodamı görüp bi yudum aldı.ve hemen çığlık atarmış gibi LİMOONLU SODA BU YAAA dedi.ben nedense kıpkırmızı oldum.ama haklıydı.açıklammaya çalıştım.yalvarıyorum o an resmen .artık bana bi tokat atsın da sussun diyorum içimden.ama nafile.aşkım limonu sevmediğimi bilmiyor musun? Dedi.biliyorum dedim..ama limonlu soda içmek istemiştim.seninde içmek isteyeceğini bilemedim.dedim.o an biraz sakinleşmişti.ama birden canavara dönüştü resmen ve mekanı hemen terketti.resmen sinirden ağlıcaktım kendimi zor tuttum.bu kadar ucuz bir şeyi buyütmesi bende çok garip bir etki yaptı sanki onsuz değersizmişim gibi.masada sigarasını unutmuştu.birazdan gelir dedim.bende o sıra sigara tüttürüyordum.ama gelmedi.aradım onu açmadı.evi gittim aşağı dış kapıyıda açmadı.sonunda evin
    yolunu tuttumm.eve giderken hep sevgili çiftleri gördüm.hüzünden bi sigara daha yaktım.ayakta zor duruyordum.kız bence ayrılmak için neden aradı diye düşündüm.ama hareketleri çok ciddiydi.

Ben 17
    Kız 18 yaşında.

Çok mutsuzum şuan telefonlarımıda açmıyor.olay bugün yaşandı.tamamen gerçektir.sizlerle paylaşmak istedim.özellikle sevgilisi olanlar mesaj atsın konuya.sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın sevgilisine zorla limonlu soda içtiren çin ejderha kafalı zebani gövdeli at bacaklı kantor.
  • Ben karşılıksız sevdiğim kızın hakkında her şeyi biliyorum sen çıktığın kızın nasıl bilmiyorsun?

Kız haklı irkilmeden ziyade ben böcekten çok korkarım bugün okulda WC'ye böcek girmiş ben görmemle çıkmam bir oldu eğer erkenden farketmeydim çok kötü olabilirdim.
    biraz kötü oldum bi 5 dakika kendime gelemedim kimse görmez iken biraz ağladım

Yani olaylar biraz birbirine benzer empati kurunca kız arkadaşın haklı
    Sende üstüne çok gitmemiş değilsin

• Hasaasiyeti varmış, kendinden iğrendirmişsin kızı. Yapmasaydın keşke. Ama sorun olacağını sanmıyorum kız kendine geldikten sonra özür dile barışın ve bi daha ömründe asla limonu değil yemek adını bile ağzına almayacağını, ölümden kaçarmış gibi limondan uzak duracağını söyle.

Tabi kıza aşıksan

• barışırsınız da saçma sapan bir şey bu yüzden telefon açmamak abartılı olmuş
  • Olum hic kiza seninkiler limon kadar, sunlara silikon taktiralim denir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mal mal şeyler yaşıyonuz olum siz ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ben karşılıksız sevdiğim kızın hakkında her şeyi biliyorum sen çıktığın kızın nasıl bilmiyorsun?

Kız haklı irkilmeden ziyade ben böcekten çok korkarım bugün okulda WC'ye böcek girmiş ben görmemle çıkmam bir oldu eğer erkenden farketmeydim çok kötü olabilirdim.

Öncelikle diğer arkadaşlara değerli ve değersiz yorumları için teşekkürler.

Sana gelince yazıda kızın limonu sevmediğini bildiğini yazdım Bay kör

• Birde utanmadan sadece sevgilisi olanlar mesaj atsın demiş.

Sevgilim yok atıyorum 1ader sen kimsin.

Sevgilisi olmayanlar mesaj atmasa bu forumda konuna bir tane bile cevap gelmez 1ader sen bizi playboy mu sandın kimsin olm sen

• quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Olum hic kiza seninkiler limon kadar, sunlara silikon taktiralim denir mi?

Validenin kiler gibi bizimkininkilerde limon kadar değil.pis sapık seni.

• Yani aranız limoni

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ben karşılıksız sevdiğim kızın hakkında her şeyi biliyorum sen çıktığın kızın nasıl bilmiyorsun?

Ya sen ne diyon

• İnşallah ayrılırsınız
    İyi günler pardon yanlızlıklar
    Üsluba bak kaç yaşında az bile olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Ayip be kardesim. Takiliyoruz. Lutfen no kufur

• Gördüğüm en saçma ayrılma bahanesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Ayip be kardesim. Takiliyoruz. Lutfen no kufur

Git baskasina takil.manava takil limon iste onsan biraz.tshirtinin icine 2 tane koy birazda gören erkek olmadigini anlasin

Bunu bana dedirttin cunku adam degilsin kadinsin sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BigbyWolf_ -- 6 Kasım 2015; 20:08:39 >

• Limona dönüşen sevgili okumayın

• Hayatımda bu kadar saçma bir şeye rastlamadım lan çok acayip. Gerçeksede acayip trollsede acayip. Acayip acayip.
  • işkim limini sivmidiğimi bilmiyir misin?

bunu dediği an tokatlayacaktın. zaten hesabı da sana kitletmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

işkim limini sivmidiğimi bilmiyir misin?

bunu dediği an tokatlayacaktın. zaten hesabı da sana kitletmiş.

Sen her gün bi sevgili yapip tokatlayanlardansin heralde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.