Şimdi Ara

Kız arkadasımın sevgisiyle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bu konuda pek bir tecrubem yok ama sizleri kendıme yakın gordugumden paylasmak ıstedim

Şuana kadar hic bır kız bana asık olmamıs hep gonul eglenmelık takıldım ıçlerınde benım cok sevdıgım deger verdıgım oldu ama bitti ve yaklasık 3 4 aydır yenı 1 kız arkadasım var kendısıyle cok iyi anlasıyoruz fakat benı cok sevıyor ve bu ılk ılk defa bır sevglım tarafından bukadar sevıldıgımı anlıyorum hiç bir kızın bna bu kadar değer verdiğini hatırlamıyorum ve buda tecrubesızlıgıme dayanıor nasıl davranıcagımı bılmıyorum bazen kendısı kırıyorum dun aksam face yuzunden tartıstık daha sonra arayıp benı ck sevdıgını bole yapmamamı hatta agladıgını bıle duydum benımle konusurken nasıl davranmalıyım sevgısıne nasıl karsılık vermelıyım bende onu sevıyorum hoslanıyorum ama tecrubesızlıgımden bazen kırıcı oluyorum ve mayısda askerım bu ılıskının sonu sızce ne olur aıle arasında yuzuk takalım dedım daha zamanımız var mayısa kadar bırbırımızı daha ıyı tanırız dıe dusunuyorum lutfen yorum yapcaksanız duzgun kırıcı kelımeler kullanmayn herkeze selamlarımı ıletıyorum saglıcakla kalın arkadaşlar:)

• kendin gibi davran, yok onu yapma bunu böyle yap derse seni etki altına almak için yapar. ağladığını sen sormadan o söylüyorsa bence ağlamadığına emin olabilirsin, ağlamış ve gerçekten gururluysa bunu sana asla söylemez.
    Tavsiyem kedin gibi davran seni değiştirmesine izin verme , ne demiş orhan baba "Beni böyle sev seveceksen".
  • Hocam çok kişi sevdiğini söyler, bazıları ilgi de gösterir ama sevdiğini hissetmek ayrı bir şeydir. Bunu başarmışsa onu elinden kaçırma derim. Kıza karşı dürüst ol. Her dediğini yapma ama bazen de dediğinden fazlasını yap, o da senin onu sevdiğini ve düşündüğünü bilsin. Askere de uzun dönem gideceksen valla işin zor o konuda ne desem bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende uslubuna dikkat edeceksin,bencede şimdi yüzùk takmak yersiz mayısa kadar beklemeniz daha iyi olur.

• Kız arkadasımın sevgilisiyle ilgili diye okudum

• Hocam yaşlarınız kaç bu arada? Yanlış anlama dalga geçme amaçlı sormuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

Kız arkadasımın sevgilisiyle ilgili diye okudum

+1905
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kill__themm__all

merhaba kardeş kendısı soylemedı tabıkı bende ne zamandır tanıyorum kızın benı sevdıgınden cok cok emınım bır dedıgımı ıkı etmez sole yapcaksın su kısıden zarar gelır dedıgım zaman herzaman sozumu dınlemıstır aynı yerde çalısıyoruz yan yana ben 20 yasındaym kız 21 mayısda ben askerım 15 ay askerlık yapıcam
  • quote:

+1.

• quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Sende uslubuna dikkat edeceksin,bencede şimdi yüzùk takmak yersiz mayısa kadar beklemeniz daha iyi olur.

merhaba kardeş zaten yaklasık 4 ay oldu tanısalı bu kadar kısa zamanda bırbırımızı ıyı gunlerımızle kotu gunlerımızle tanıdık zaten yuzuk takma konusunda ise zaten mayısa 4 ay daha var bu kadar zamanla 8 ay oluyor askere gıtmeden yuzuk takmak uygundur dıe dusunuyorum 8 ay gıbı bır zaman içerisinde çiftler birbirini tanımıs oluur kız arkadasımla aynı yerde çalısmaktayız sevgımız bıter dıye dusunduk oysakı gun geçtıkce daha cok cogaldı bole hayaller kurmamıstk ne demısler hersey sevgılı olana kadar ondan sonra ask bıtıor :) oysakı ole birşey yok suan daha cok sevıyoruz bırbırmızı ama ben sevgımden emınım onu sevdıgmı bılıyorum hıc bır kız benı bukadar sevmedı bazen kırıcı oluyorum ona karşı

• quote:

Orijinalden alıntı: Patsocu

Hocam yaşlarınız kaç bu arada? Yanlış anlama dalga geçme amaçlı sormuyorum.

ben 20 kız 21
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqNothinq01

quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Sende uslubuna dikkat edeceksin,bencede şimdi yüzùk takmak yersiz mayısa kadar beklemeniz daha iyi olur.

merhaba kardeş zaten yaklasık 4 ay oldu tanısalı bu kadar kısa zamanda bırbırımızı ıyı gunlerımızle kotu gunlerımızle tanıdık zaten yuzuk takma konusunda ise zaten mayısa 4 ay daha var bu kadar zamanla 8 ay oluyor askere gıtmeden yuzuk takmak uygundur dıe dusunuyorum 8 ay gıbı bır zaman içerisinde çiftler birbirini tanımıs oluur kız arkadasımla aynı yerde çalısmaktayız sevgımız bıter dıye dusunduk oysakı gun geçtıkce daha cok cogaldı bole hayaller kurmamıstk ne demısler hersey sevgılı olana kadar ondan sonra ask bıtıor :) oysakı ole birşey yok suan daha cok sevıyoruz bırbırmızı ama ben sevgımden emınım onu sevdıgmı bılıyorum hıc bır kız benı bukadar sevmedı bazen kırıcı oluyorum ona karşı

Sizi anlıyorum hocam,sadece benim fikrimdi sonuçta karar senin, yinede mutluluklar dilerim.

• değişmeye çalışmak pek doğru gelmiyor , olduğun gibi davranmaya devam ediceksin ve iki tarafta birbirini bu şekilde kabullenicek , tabi bunun için biraz sabırlı olmak gerekiyor , belkide değişmesi gereken tekşey bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

quote:

+1905

+2

• Askere git gel anlarsın değerini ciddi anlamda değişirsin. Özellikle birşey yapıp kendini değiştirmeye çalışma. İçinden geldiğin gibi davran yeterli. Kız seviyorsa zaten böyle seviyor. Karakterini bozmanın manası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.