Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Nefesi Dehşet Kokuyo :(:(:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nova.6

Holoskoooo

hatırladım konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agle Ewing

Nefesi güzel kokan kız yolludur zaten hocam, boşver. Nefesinin güzel olmasını ister ki istediği erkekle sevişebilsin.

Nefesi kötü kokan kız namusludur.

• Forumun iyice tadı kaçmış bu nebiçim yorumlar syunu çıkarttınız...
  • quote:

Nefesi güzel kokan kız yolludur zaten hocam, boşver. Nefesinin güzel olmasını ister ki istediği erkekle sevişebilsin.

Ne diyim sana bilemiyorum. Yuh desem çüş desem peh desem kesmiycek en iyisi susayım. Kardeşim bazı kavramlar var haberdar mısın bilmiyorum ben yazıyım.
    -Temizlik
    -Bakım
    -Çevredeki insanlara ve kendine saygı
    Bu unsurları yerine getirenler namussuz olmuyo ve tek amaçları sevişmek değil. Umarım faydalı olabilmişimdir
  • quote:

Bravo. Bu yoruma tek söylenecek şey: Bravo.
    Her geçen gün kendime inanamıyorum böyle düşünen insanlarla aynı havayı soluduğuma. Adam ağız kokusundan bir kızın-kadının piskolojik durumunu hemen öğrenebiliyor. Hocam peki şunu sormak isterim:
    KAbız olan mı yoksa cırcır olan mı daha namuslu?

• durum fena boşver be kardeş bi süre sonra alışırsın
  • ayni sorun bendede vardi ama cok sevdiğimden aldirmiyodum, meyve yedir bahaneyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobili56

Bi çare bulamma gerek sakız verıyorum cıgnemıyo ne yapsam ıse yaaramadı sorunuda yok heralde yada bana soylemıyo dayanamıyorum artık unıversıtede baslıcayak artık ayrılmayı dusunuyorum :@

ikinizinde ortak bi kız arkadaşla söylemesini dene en oluru budur bence
  • quote:

Yuh artık!
  • hocam sinüzit çok feci ağız kokusu yapabiliyor ve bazı insanların ki çok şiddetli olabildiği için tedavisi de zor oluyor. sakın sevgiline ağzın kokuyor deme. bir arkadaşı dese neyse de direk sevgilisinden bunu duyması dünyanın en kahredici şeyi olur cidden yanına gelmez, utanır artık. konuyu sağlıktan aç bende sinüzit oldum bu aralar başım ağrıyo annemde söyledi ağzım biraz kokuyomuş :( falan gibisinden diyebilirsin mesajlaşırken. belki ağzından laf alırsın, en azından sebebi sinüzit ise bunu öğrenirsin. yok eğer dişini fırçalamadığı için yada dış çürüğünden dolayı koku oluyorsa da bu kişinin bakımına kalmış bir şeydir. ayrılacaksan bile sakın ağzın kokuyordu o yüzden ayrıldım deme. bazı işlere kalkışırken olayı karşı tarafın durumundan da düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: ModexLife

çözüm video görselinde anlatılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Holoskoooo

hatırladım konuyu

Gaz maskesi hediye et ona

• kanka kıza herhangi bi arkadaşından mesaj at.
    ağzın kokuyor bir dost...
    farkında değildir sanırım önlemini alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Bravo. Bu yoruma tek söylenecek şey: Bravo.
    Her geçen gün kendime inanamıyorum böyle düşünen insanlarla aynı havayı soluduğuma. Adam ağız kokusundan bir kızın-kadının piskolojik durumunu hemen öğrenebiliyor. Hocam peki şunu sormak isterim:
    KAbız olan mı yoksa cırcır olan mı daha namuslu?

İkiside namusludur çünkü yediğine dikkat etmez. Sağlıklı olan dikkat eder çünkü sevişmek ister.

• Türk kızıyla ilk defa tanışıyorsun heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagataySA

kanka kıza herhangi bi arkadaşından mesaj at.
    ağzın kokuyor bir dost...
    farkında değildir sanırım önlemini alır

Yerlerdeyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobili56

Bi çare bulamma gerek sakız verıyorum cıgnemıyo ne yapsam ıse yaaramadı sorunuda yok heralde yada bana soylemıyo dayanamıyorum artık unıversıtede baslıcayak artık ayrılmayı dusunuyorum :@

Ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModexLife

off ne güldüm yaa

bu arada herif manitasının ağzı kokuyo diye ayrılcam diyo. aşk bitmiş yahu. tek derdiniz ağız kokusu olsun çözümü bulunur...

• quote:

Orijinalden alıntı: NightHound

Forumun iyice tadı kaçmış bu nebiçim yorumlar syunu çıkarttınız...

9 mart 2011
  • "Nefes alsın yeter" olmuyormuş demek

Sen söyleme bir arkadaşına söylet şakayla karışık nefesin kokuyor diye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.