Nefesi güzel kokan kız yolludur zaten hocam, boşver. Nefesinin güzel olmasını ister ki istediği erkekle sevişebilsin.
Nefesi kötü kokan kız namusludur.
Forumun iyice tadı kaçmış bu nebiçim yorumlar syunu çıkarttınız...
quote:
Orijinalden alıntı: Agle Ewing
Nefesi güzel kokan kız yolludur zaten hocam, boşver. Nefesinin güzel olmasını ister ki istediği erkekle sevişebilsin.
Ne diyim sana bilemiyorum. Yuh desem çüş desem peh desem kesmiycek en iyisi susayım. Kardeşim bazı kavramlar var haberdar mısın bilmiyorum ben yazıyım. -Temizlik -Bakım -Çevredeki insanlara ve kendine saygı Bu unsurları yerine getirenler namussuz olmuyo ve tek amaçları sevişmek değil. Umarım faydalı olabilmişimdir
quote:
Bravo. Bu yoruma tek söylenecek şey: Bravo. Her geçen gün kendime inanamıyorum böyle düşünen insanlarla aynı havayı soluduğuma. Adam ağız kokusundan bir kızın-kadının piskolojik durumunu hemen öğrenebiliyor. Hocam peki şunu sormak isterim: KAbız olan mı yoksa cırcır olan mı daha namuslu?
durum fena boşver be kardeş bi süre sonra alışırsın
ayni sorun bendede vardi ama cok sevdiğimden aldirmiyodum, meyve yedir bahaneyle
quote:
Orijinalden alıntı: cinobili56
Bi çare bulamma gerek sakız verıyorum cıgnemıyo ne yapsam ıse yaaramadı sorunuda yok heralde yada bana soylemıyo dayanamıyorum artık unıversıtede baslıcayak artık ayrılmayı dusunuyorum :@
ikinizinde ortak bi kız arkadaşla söylemesini dene en oluru budur bence
quote:
Yuh artık!
hocam sinüzit çok feci ağız kokusu yapabiliyor ve bazı insanların ki çok şiddetli olabildiği için tedavisi de zor oluyor. sakın sevgiline ağzın kokuyor deme. bir arkadaşı dese neyse de direk sevgilisinden bunu duyması dünyanın en kahredici şeyi olur cidden yanına gelmez, utanır artık. konuyu sağlıktan aç bende sinüzit oldum bu aralar başım ağrıyo annemde söyledi ağzım biraz kokuyomuş :( falan gibisinden diyebilirsin mesajlaşırken. belki ağzından laf alırsın, en azından sebebi sinüzit ise bunu öğrenirsin. yok eğer dişini fırçalamadığı için yada dış çürüğünden dolayı koku oluyorsa da bu kişinin bakımına kalmış bir şeydir. ayrılacaksan bile sakın ağzın kokuyordu o yüzden ayrıldım deme. bazı işlere kalkışırken olayı karşı tarafın durumundan da düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: ModexLife
çözüm video görselinde anlatılmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER
quote:
Orijinalden alıntı: Nova.6
Holoskoooo
hatırladım konuyu
Gaz maskesi hediye et ona
kanka kıza herhangi bi arkadaşından mesaj at. ağzın kokuyor bir dost... farkında değildir sanırım önlemini alır
quote:
Orijinalden alıntı: murderer_utku
quote:
Bravo. Bu yoruma tek söylenecek şey: Bravo. Her geçen gün kendime inanamıyorum böyle düşünen insanlarla aynı havayı soluduğuma. Adam ağız kokusundan bir kızın-kadının piskolojik durumunu hemen öğrenebiliyor. Hocam peki şunu sormak isterim: KAbız olan mı yoksa cırcır olan mı daha namuslu?
İkiside namusludur çünkü yediğine dikkat etmez. Sağlıklı olan dikkat eder çünkü sevişmek ister.
Türk kızıyla ilk defa tanışıyorsun heralde
quote:
Orijinalden alıntı: CagataySA
kanka kıza herhangi bi arkadaşından mesaj at. ağzın kokuyor bir dost... farkında değildir sanırım önlemini alır
Yerlerdeyim :D
quote:
Orijinalden alıntı: cinobili56
Bi çare bulamma gerek sakız verıyorum cıgnemıyo ne yapsam ıse yaaramadı sorunuda yok heralde yada bana soylemıyo dayanamıyorum artık unıversıtede baslıcayak artık ayrılmayı dusunuyorum :@
Ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
quote:
Orijinalden alıntı: ModexLife
off ne güldüm yaa
bu arada herif manitasının ağzı kokuyo diye ayrılcam diyo. aşk bitmiş yahu. tek derdiniz ağız kokusu olsun çözümü bulunur...
quote:
Orijinalden alıntı: NightHound
Forumun iyice tadı kaçmış bu nebiçim yorumlar syunu çıkarttınız...
9 mart 2011
"Nefes alsın yeter" olmuyormuş demek
Sen söyleme bir arkadaşına söylet şakayla karışık nefesin kokuyor diye.