< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız arkadaşımın kirli geçmişi (2. sayfa)
-
-
Zebani mi vardi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanma s****
-
katılıyorum. kirli geçmiş dediğinde acaba uyuşturucu kaçakçılığı mı yapıyormuş, ailesini mi öldürmüş, or*spu muymuş diye düşündüm ama konuya girince hiç de öyle olmadığını fark ettim. hayatı boyunca sevgilisi olmamış, kimseden hoşlanmamış bir kadın arıyor sanırım arkadaş. şöyle söyleyeyim, bir arkadaşımın sadece geçen sene içerisinde üç dört farklı kişiyle çıktı. olur böyle şeyler genelde. kız güzelse bu sayı daha da artabilir. eskiden bi arkadaşından hoşlanıyor oluşu veya yakınlarıyla +18 konuşuyor oluşu onu karanlık bir geçmişe sahip kılmaz. abartmayın hocam, ânı yaşayın. şu an onunla mutluysanız gerisini düşünmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ayrıca eski sevgili sonuçta bu, ister istemez aynı odada otururken göz göze gelinir. tuhaf bir durum herkes için. yıkılmanıza gerek yok. kızın da üzerine gitmeyin, kendinizden soğutursunuz. özel hayatına saygı göstermenizi ister tüm insanlar. geçmişi de dahil buna.
Bu konu tartışmalı bir konu. Bilime bile konu oldu. Bir makale idi sanırım, bir kadın evlilik dışı cinsellik yaşama sayısı arttıkça, evlendiğinde evliliğin stabilitesi azalıyormuş. Boşanma ihtimaliydi, sanırım, artıyormuş.
The Relationship between Sexual and Emotional Promiscuity and Infidelity (makale adı)
makaleyi paylaşaym
google a şunu yazınca da makaleler çıkıyor.
The Relationship between Sexual and Emotional Promiscuity and Infidelity
bunu yazınca cıkıyor.
Results showed that sexual and emotional promiscuity are related, as well as sexual and emotional infidelity, suggesting that sexual promiscuous people also tend to be emotional promiscuous (and vice-versa) and those who are sexual unfaithful, also tend to be emotional unfaithful (and vice-versa).
diyor ki : (google çeviri)
Sonuçlar, cinsel ve duygusal karışıklığın yanı sıra cinsel ve duygusal aldatma ile ilişkili olduğunu gösterdi; bu da, rastgele cinsel ilişkiye giren kişilerin aynı zamanda duygusal olarak rastgele olma eğiliminde olduklarını (ve tam tersi) ve cinsel sadakatsiz olanların da duygusal sadakatsiz olma eğiliminde olduklarını (ve bunun tersi olduğunu) gösterdi. tersine).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C712AEB84 -- 27 Ocak 2022; 10:54:8 >
-
Bitir gitsin. 2 haftaya unutursun. Sana kız mı yok kardeş. Bu hayat sana daha neler neler katacak. Bunlar küçük şeyler. Hey gidi hayat yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayrıl müdür yoksa sonun aşağıda ki gibi olur
-
kaşar denilen cinsel ilşkiye girmiş kızlarla cok evlenen görüyorum.ve şaşırıyorum.ciddi bir ilşki düşünüyorsan evlenme.zaten kızı eski sevgilileri eğlencelik olarak takılıp bırakmışlar.
-
İnsanın kankasıyla bu konuları konuşmak istemesi ve vir dönem yatmak istemesi sizce doğrumu bu yapısızlık değilmi insanlar değişirmi sizce
Evet ama dediğim gibi onu unutamıycak gibi hissediyorum onduz yapamıycak gibi kimsenin onun bana baktığı gibi bakamıycak gibi hssediyorum veya kimse yerini dolduramıycak gibi alışkanlıktan oluyor sanırım öle diyorlar alışkanlık yüzünden böle hissediyormuşum ama bilmiyorum sizcede öylemi?
eski sevgilsini seven biriyle ciddi bir ilişki olmaz .eğlencelik takılabilirsin.zaten eski sevgilisini seviyor unutamamış.evlenme.
-
Sevmemiş zaten çokta konuşmamışlar 4 5 gün ama hoşlanmış hafif şuan içinde birşey yok ama ilgisini çekiyor hala sandıgım kadarıyla
Ki bu bahsettiğim kişi yakın arkadaşım benim cocukluk arkadasım
madem sevmiyor eski sevgilisiyle aynı ortamlarda takılmaz.derki eski sevgilimin olduğu yerde olmak istemiyorum diye.
-
hoşlanıyorsa olabilir. herhalde "aaa bu çocuğun yakın arkadaşıyla ileride sevgili olma ihtimalim var. en iyisi ondan hoşlanmayı bırakayım da birkaç sene boyunca gizlihesapp3434 ile tanışmayı bekleyeyim" gibi bir düşünceye sahip olması mümkün değildi. ama bakın siz de söylüyorsunuz, eskiden hoşlanıyormuş. olmuş bitmiş yani çoktan. siz kimseden hoşlanmadınız mı zamanında? ya o kişi de şimdiki kız arkadaşınızın yakın arkadaşıysa ve siz bunu bilmiyorsanız? bu sizi karanlık geçmişe mi sahip kılar? ergenlik 23 24 yaşlarına kadar sürebilir hocam. ergenliği yeni atlatmış kız arkadaşınız. bırakın geçmiş geçmişte kalsın. sevdiğiniz kişiyi kaybetmeye değmez. kimse kimsenin hayatındaki tek insan değil. önemli olan şu zamandan sonraki tek insan olabilmek.
Doru o kafada değil zaten ama görünce etkilendi ondan ben varken ondan gözünü alamamak nedir sizce?
Mutlu olmasına mutluyum ama herkezden tahrik olan bir kızöa nasıl ciddi düşünebilirmki insanın kankasını arzulaması nekadar doğru ve benim en yakın arkadaşımla önceden bi ara konuşmuş ve hoşlanmış beğenmiş onları bilerek denk getirdim ve ona bakıyorsu gözlerimle gördüm bu nedemek oluyor?
ikisini aynı mekana götürmüşsünüz tabi göz teması oluşur. tuhaf kaçan bi durum bu. ben de eskiden sevdiğim kişiyle aynı mekanda olsam gözlerim sürekli ona kayar. sevgi bakışı olduğu anlamına gelmez bu. tuhaf bir ortamda sizinle güzel vakit geçirmeye çalışıyor olabilir. o durumdan kurtulmak istemiş olabilir o an. elbette tuhaf bakışmalar oluşacak, eskiden sevdiği kişi konuşta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X