Şimdi Ara

Kız arkadaşımın dayısı ve babası tarafından bıçaklandım ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımdan haber alamıyorum ve deli gibi merak ediyorum ne yapsam bana böyle yapan şerefsizler kız arkadaşıma neler yapmışlardır çok korkuyorum.

Kız arkadaşımın babası ve dayısı tarafından darp edilip sağ bacağımdan bıçaklandım. Yaram fazla derin değil sağlıkçı oldugum için kendim müdahale ettim kanaması durdu fakat yürüyemiyorum psikolojim alt üst halde çaresizce bekliyorum pazarteside Bütlere girmem lazım ama yürümekte zorlanıyorum. şikayetçi olursam bana daha büyük zarar verebilirler yada kız arkadaşımı kaybedebilirimde ne yapmam lazım bana fikir verin olayı şöyle anlatayım.
    2 yıllık ilişkim var üniversite öğrensiyim. Kız arkadaşımla aynı sınıftayım öğrenci evim var kız arkadaşım bana rahatça gidip gelir hatta çoğu zaman bende kalır kirama felan yardım eder. Yurdada sadece arada bi ailesi şüphelenmesin diye gidip geliyordu. Ailesine yurttayım diye yalan söyleyip bende kalıyordu ve arkadaşlarımız felan herkez biliyordu. Birbirimizi deli gibi seviyoruz. Neyse artık kimden öğrendilerse kızın ailesi bende kaldığını felan öğrenmiş. 2 saat önce bi baktım kapım paldır küldür çalınıyor. Kapıyı açmamla beraber 2 kişinin aniden bana saldırması bir oldu durun ne oluyor anlatın demeye kalmadan burnuma yediğim darbeden dolayı yerler kan içinde kaldı ellerinden kurtulup kendimi hemen banyoya atıp kapıyı kitledim. Bu seferde kapıyı kırmaya çalıştılar kapıyı tekmelediler neyseki kıramadılar. 5 dakika sessizlik oldu gittiler zannettim tam banyodan çıkacakken geri geldiler tekrardan kapıya paldır küldür vurup kırmaya çalıştılar. En sonunda bu böyle olmaz deyip kızın babası zebani ye dayısıda mercan dedeye dönüşüp banyoya ışınlandılar. Banyoda kafama bir kaç darbe daha yedikten sonra kızın babası ve dayısı bacağıma bıçak darbesi indirdiler ve bana şikayetçi olursan yine geliriz kurtuluşun yok ben kızın babasıyım yaş tahtaya bastın evlat dediler ve gittiler Hemen yaralarıma müdahale ettim ve kızın babası felan olduğu için ne yapacağımı bilemedim sizce şikayet etsem mi. Bu iş ne olur acaba?
    Kızıda kaybetmek istemiyorum ba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebani mercan dede var

• Boşluğuma geldi

• güzel csb ama dh halkı hassas bıçaklama konularında, dikkatli ol evlat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara uzaktan izliyorum birkaç 0 mesajlı yeni üye var konu dışında dandik işler peşindeler. Sana gelecek olursak bir konu dışı mensubu uzun konuları herzaman sondan okur oyüzden çelik çomak seviyesindeki zebani konunla beraber seni uğurluyor blokluyoruz.

• Kız arkadaşımın dayısı ve babası tarafından bıçaklandım ne yapmalıyım

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Bu işler nasip hocam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi ki sadece bacağından delik açmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı okumdan gözüm aşağılarda gezindi ilk gözüme çarpan: "...kızın babası zebani ye..." sonra anladım ki olmamış.

Maalesef puan veremicem. Zebanisiz konulara odaklanın çocuklar. Bence öyle yedirebilirsiniz.
  • NO SS,NO GÜVEN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moonwalk yoksa bende yokum hadi bb

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Vaktimi kurtardın teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hani 4.5G hani wifi, olmamış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.