Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
22.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Annesi çalışıyor demişsin, çalıştığı zaman eve gidip kız arkadaşın konuşmak isterse git konuş istemezse zorlama belli bir süre sonra o sana ulaşmaya çalışacaktır.kapıya dayan demiyorum aşağıda seni bekliyorum de gelirse konuşursunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de sana benzer bir mevzu olmuştu.

- Öncelikle çoğu intihara inanma. Büyük çoğunluğu seni kendine bağlamak, kendine güvendirmek için yapılan şeyler.
    "Bak senin için ölüyorum" hesabı. Bu değilse de cidden psikiyatrik bir olayı vardır, bunun için antidepresan almalı.

- Kızın annesi istemiyorsa bir şekilde o kızın aklına girer. Kızlar çocuk gibidir, kandırmak için bir şeker yeter. Aç gözlü oldukları için çok çabuk fikir değiştirirler. Bugün seni seven bir günde başkasını sever.

- Kızlar şeytan gibi hareket edip, melek olarak anılmak isteyen canlılardır. O yüzden çok da bağlanma hocam. Kızın sana geleceği varsa anasını falan da ikna eder. Geleceği yoksa da yoktur yani. No problem. Sana kız mı yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filip Filipoviç

Benim de sana benzer bir mevzu olmuştu.

- Öncelikle çoğu intihara inanma. Büyük çoğunluğu seni kendine bağlamak, kendine güvendirmek için yapılan şeyler.
    "Bak senin için ölüyorum" hesabı. Bu değilse de cidden psikiyatrik bir olayı vardır, bunun için antidepresan almalı.

- Kızın annesi istemiyorsa bir şekilde o kızın aklına girer. Kızlar çocuk gibidir, kandırmak için bir şeker yeter. Aç gözlü oldukları için çok çabuk fikir değiştirirler. Bugün seni seven bir günde başkasını sever.

- Kızlar şeytan gibi hareket edip, melek olarak anılmak isteyen canlılardır. O yüzden çok da bağlanma hocam. Kızın sana geleceği varsa anasını falan da ikna eder. Geleceği yoksa da yoktur yani. No problem. Sana kız mı yok?
    Belkide kızın haberi yok hocam anasının bana böyle konuştuğuna o yüzden aklımda şüphe var. Belkide anası kızı doldurup duruyor ve kız bana ulaşmıyor o yüzden. Belkide ulaşmaya çalıştı ama kıza telefon vs vermediler ulaşmaması için. Herşey olabilir. Benim tanıdığım kız bana ulaşırdı başka bir durum var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MirrorGuard

Annesi çalışıyor demişsin, çalıştığı zaman eve gidip kız arkadaşın konuşmak isterse git konuş istemezse zorlama belli bir süre sonra o sana ulaşmaya çalışacaktır.kapıya dayan demiyorum aşağıda seni bekliyorum de gelirse konuşursunuz
    Hocam işte annesinin çalıştığı saati biliyorumda oldu ki annesi evde o zaman sorun olacak. Başka bir türlü halledemez miyim bu işi?

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Yakın arkadaşı vs yok mu tanıdığı biri ne bileyim ona ulaşsan onunla konuşmak istediğini söylesen psikologla konuş demiyorum onun ne yapmak istediğini anlamadım gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Belkide kızın haberi yok hocam anasının bana böyle konuştuğuna o yüzden aklımda şüphe var. Belkide anası kızı doldurup duruyor ve kız bana ulaşmıyor o yüzden. Belkide ulaşmaya çalıştı ama kıza telefon vs vermediler ulaşmaması için. Herşey olabilir. Benim tanıdığım kız bana ulaşırdı başka bir durum var.

Alıntıları Göster
    Hocaaam, hocam. Maalesef kızları tanıyamıyorsun. Gerçekten sana melek gibi davranmış olabilir ama güvenme. 21.yüzyılda kimse kimseyi zorla alıkoyamaz. Ulaşmak isterse sana ulaşırdı. Görürsün bak, kız masum değil.

• Kızın anası kızını senden kurtarmak için o çakma psikolog ve kardeşini devreye sokmuş....Kızını onlara yamamaya çalışıyor....İlk adım seni aradan çıkarmak..... Onu yapıyorlar....Kızla konuş.... Olanı biteni anlat....Gözünü aç... Devamı zamana kalmış....işin zor gibi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filip Filipoviç

Hocaaam, hocam. Maalesef kızları tanıyamıyorsun. Gerçekten sana melek gibi davranmış olabilir ama güvenme. 21.yüzyılda kimse kimseyi zorla alıkoyamaz. Ulaşmak isterse sana ulaşırdı. Görürsün bak, kız masum değil.

Alıntıları Göster
    Hocam kızları tanıyorum emin olun. Çok fazla tecrübe yaşadım. Sadece şu, bu kız 10 sene boyunca peşimden koştu benim sürekli.Dediğiniz gibi belkide herşeyden haberi var tabiki buda olabilir ama ben hiç sanmıyorum açıkçası. Annesinin böyle konuştuğuna vs haberi yoktur diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten kız iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 20 Ağustos 2019; 23:30:35 >

• quote:

Yakın arkadaşı vs yok mu tanıdığı biri ne bileyim ona ulaşsan onunla konuşmak istediğini söylesen psikologla konuş demiyorum onun ne yapmak istediğini anlamadım gerçekten
    Kız normal biri değil hocam. Çevresinde kimse kalmadı. 2 ay önceye kadar sadece 1 arkadaşı vardı o arkadaşıda kıza yanlış etti onunlada görüşmüyor artık. Eğer hiçbir şekilde ulaşamazsam kıza son çarem ona yazmak fakat o kızada çok güvenmiyorum gidip annesine söyleyebilir biraz saçma bir tip ama elimden başka birşey gelmiyor. Psikologun ne yapmaya çalıştığını bende anlamadım ama büyük ihtimal benden ayrılmasını sağlayıp kardeşini ayarlamaya çalışıyor gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Kızın anası kızını senden kurtarmak için o çakma psikolog ve kardeşini devreye sokmuş....Kızını onlara yamamaya çalışıyor....İlk adım seni aradan çıkarmak..... Onu yapıyorlar....Kızla konuş.... Olanı biteni anlat....Gözünü aç... Devamı zamana kalmış....işin zor gibi.....
    Banada öyle geliyor hocam. İşin ilginç yanı benim kimseye bir yanlışım olmadı ne annesine ne başkasına. Saygımı hiç bozmadım. Niye böyle yaptıklarını cidden anlamıyorum. Çakma psikolog gidip herşeyi abartılı bir şekilde annesine anlattıysa anneside o yüzden görüştürmek istemiyor olabilir ama böylede olmaz ki bir kişinin lafına mı bakılır. Cidden çok sinirim bozuluyor öyle böyle değil hocam. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

O kızla bağını nasıl kopardı o önemli, erkekler gibi değil kadınlar birbirinin kuyusunu kazıyorlar ona anlatsan kız arkadaşına nasıl anlatacağı belli değil aklıma başka şu an bir şey gelmiyor :(

• Kusura bakma kız ve ailesi haklı. Ergen gibi davranmışsın.

• quote:

O kızla bağını nasıl kopardı o önemli, erkekler gibi değil kadınlar birbirinin kuyusunu kazıyorlar ona anlatsan kız arkadaşına nasıl anlatacağı belli değil aklıma başka şu an bir şey gelmiyor :(
    O kızla bağını şöyle kopardı; bu kız sürekli kötü birşey yaşarsa gelip kız arkadaşıma anlatıp fikir alırdı ağlar zırlardı ama başka hiçbir türlü görüşmezdi mesela kız arkadaşım kötü birşey yaşadığında görüşmek istese bu kız, kız arkadaşıma oradayım şuradayım diyip yalan söylerdi kız arkadaşımda bunları görünce konuşmamaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Kusura bakma kız ve ailesi haklı. Ergen gibi davranmışsın.
    Ne konuda ergen gibi davranmışım acaba?

O kız sadece kullanmaya çalışıyormuş geç onu kanka zarar verme olasılığı çok yüksek

• quote:

O kız sadece kullanmaya çalışıyormuş geç onu kanka zarar verme olasılığı çok yüksek
    Evet o yüzden güvenemiyorum zaten ama son çaremde o başka çare kalmıyor geriye çünkü eğer kıza ulaşamazsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Ne konuda ergen gibi davranmışım acaba?

Alıntıları Göster
    Sürekli ayrıl-barış-ayrıl-barış ne bu oyun mu? Annesini engellemişsin vs. O psikologun kendisi deliymiş zaten ama sen de onun hatasını körüklemişsin.

Anladım hocam umarım iyi bir şekilde barışırsınız kız arkadaşın biraz tutarsız zamanla karekterinin oturacağını düşünüyorum. Yazdıklarımı yanlış anlama

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Sürekli ayrıl-barış-ayrıl-barış ne bu oyun mu? Annesini engellemişsin vs. O psikologun kendisi deliymiş zaten ama sen de onun hatasını körüklemişsin.

Alıntıları Göster
    Annesini engellediğim dediğim kızla konuşurken engelledim hocam annesiyle konuşurken değil. Onun dışında ayrıl barış sadece benden kaynaklı değildi. Benimde hatalarım vardır elbet ama ergen gibi davrandığıma katılmıyorum. Değerli yorumunuz için teşekkürler..

• quote:

Anladım hocam umarım iyi bir şekilde barışırsınız kız arkadaşın biraz tutarsız zamanla karekterinin oturacağını düşünüyorum. Yazdıklarımı yanlış anlama
    Estağfurullah hocam. Tam tersi buraya bu kadar uzun içimi döküp fikir alma sebebim çok sevdiğim bu forumdaki insanları önemsediğim vede iyi fikir verebilecek insanların olduğuna inanmam. Sizde vakit ayırıp kendi görüşlerinizi paylaştınız ve sizin görüşlerinizin çoğuna katılıyorum zaten. Dediklerinizde haklısınız maalesef kız arkadaşım çok tutarsız dediklerinizde haklısınız dost acı söylermiş. Çok teşekkür ediyorum..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.