Şimdi Ara

Kız arkadaşımın annesi ameliyat olucak ne yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk öncelikle sacma sapan cevaplar vermeyin lütfen. Özellikle konu dışı özele açıyorum. Kız arkadaşımla 11 aylık bi ilişkimiz var ve annesini tanıyorum. 3 kez yüzyüze görüştük annesiyle yani tanışıyoruz. Ama babasınla henüz tanışma fırsatımız olmadı. Konuya gelicek olursak kız arkadaşımın annesi şubatta ameliyat olucak. (Bel fıtığı). Ve 1 gece hastanede yatırıcaklarmıs. Sizce burda bana düşen görev ne olur. Çiçek alıp bende hastaneye gitsemmi diye düsünüyorum ve bende geceyi orda geçirsemmi diye düsünüyorum fakat kız arkadaşımın babasıyla henuz tanısmadıgımız ıcın bıraz çekiniyorum. Sizce ne yapmam lazım. Bu arada yaşım 19 cevaplayan herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 4 Ocak 2014; 0:32:42 >

• up
  • Bence gitme.Babasıyla böyle tanışmak istemezsin.Annesini telefonla arayabilirsin geçmiş olsun mahiyetinde.İlla gitmek istiyorsan kızın annesini tanıyan 1-2 ortak arkadaşınızı alıp ortak ziyaret gibi yapabilirsiniz.Ama bence buna bile gerek yok.
  • kız arkadaşına bağlı nasıl alıngan filan mı ? eğer bunları dert etmeyen biri değilse gece kalmana gerek yok zaten o kadar elzem bir ameliyat değilmiş yani hayat memat meselesi değil çiçeğini alır gidersin yanlarına hasta ziyareti yaparsın yani
  • şimdi gece kalma işi biraz abartı olur ki ihtiyaç olursa arkadaşın senden ister zaten ama bir çiçek alıp gidebilirsin. babası çok bağnaz bir adam değilse zaten yanlış bir şey yapmaz. sonuç olarak sağlık bu gidip bir geçmiş olsun demene kimse laf yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

kız arkadaşına bağlı nasıl alıngan filan mı ? eğer bunları dert etmeyen biri değilse gece kalmana gerek yok zaten o kadar elzem bir ameliyat değilmiş yani hayat memat meselesi değil çiçeğini alır gidersin yanlarına hasta ziyareti yaparsın yani

Evet fazlasıyla alıngan ama ondan değilde zor gününde yanında olmak istiyorum. Sonucta okadar ciddi bi ameliyat olmasada simdiden kafasına takmıs durumda dogal olarak. Çekindigim tek sey babası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombur

şimdi gece kalma işi biraz abartı olur ki ihtiyaç olursa arkadaşın senden ister zaten ama bir çiçek alıp gidebilirsin. babası çok bağnaz bir adam değilse zaten yanlış bir şey yapmaz. sonuç olarak sağlık bu gidip bir geçmiş olsun demene kimse laf yapmaz.

Hocam zaten babasının laf yapmasından çekinmiyorumki. Daha önce hic konusmamıs olmamın verdiği özgüvensizlik var sadece o yüzden cekiniyorum biraz. Yoksa laf yapcagını sanmıyorum bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Bence gitme.Babasıyla böyle tanışmak istemezsin.Annesini telefonla arayabilirsin geçmiş olsun mahiyetinde.İlla gitmek istiyorsan kızın annesini tanıyan 1-2 ortak arkadaşınızı alıp ortak ziyaret gibi yapabilirsiniz.Ama bence buna bile gerek yok.

Gitmeyi istiyorum aslında. Ama babasıyla o şekil tanısmak istemiyorum sadece. Ama sadece bi arayıp ta gecmis olsunda denmez.Sonucta kız arkadasımla ciddi düsünüyoruz ve ileride aile olabiliriz. Onun icin yanında olmam gerekiyor. Ama dedigim gibi babasınla o şekilde tanısmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

kız arkadaşına bağlı nasıl alıngan filan mı ? eğer bunları dert etmeyen biri değilse gece kalmana gerek yok zaten o kadar elzem bir ameliyat değilmiş yani hayat memat meselesi değil çiçeğini alır gidersin yanlarına hasta ziyareti yaparsın yani

Evet fazlasıyla alıngan ama ondan değilde zor gününde yanında olmak istiyorum. Sonucta okadar ciddi bi ameliyat olmasada simdiden kafasına takmıs durumda dogal olarak. Çekindigim tek sey babası

eğer öyleyse yanında bulun hocam baksana kafasına takmış durumu yalnız bırakmamalısın bu zamanda babası konusunda bilmiyorum tanımam adamı ama bir sorun çıkmaz rahat ol diyeceğim ama tabi senin çekinmen normal zaten ameliyat şubatta kız arkadaşın şimdiden mi üzüldü bu duruma sanırım annesine değer veriyor neyse önceden babasıyla tanış hocam daha rahat olursun tabi babası hakkında fikir al geri kafalıysa deneme küfür yemeyelim şimdi senden

• quote:

quote:

quote:

eğer öyleyse yanında bulun hocam baksana kafasına takmış durumu yalnız bırakmamalısın bu zamanda babası konusunda bilmiyorum tanımam adamı ama bir sorun çıkmaz rahat ol diyeceğim ama tabi senin çekinmen normal zaten ameliyat şubatta kız arkadaşın şimdiden mi üzüldü bu duruma sanırım annesine değer veriyor neyse önceden babasıyla tanış hocam daha rahat olursun tabi babası hakkında fikir al geri kafalıysa deneme küfür yemeyelim şimdi senden

Yok hocam estafurullah ne küfürü. Tavsiyen icin tesekkur ederım bende onceden tanısmayı dusunuyorum sonucta daha 2 ay var. Baska düsüncesi olan varmı arkadaslar

• quote:

quote:

şimdi gece kalma işi biraz abartı olur ki ihtiyaç olursa arkadaşın senden ister zaten ama bir çiçek alıp gidebilirsin. babası çok bağnaz bir adam değilse zaten yanlış bir şey yapmaz. sonuç olarak sağlık bu gidip bir geçmiş olsun demene kimse laf yapmaz.

Hocam zaten babasının laf yapmasından çekinmiyorumki. Daha önce hic konusmamıs olmamın verdiği özgüvensizlik var sadece o yüzden cekiniyorum biraz. Yoksa laf yapcagını sanmıyorum bende

git o zaman tanışmanın yeri olmaz. böyle vakitte yanlarında olduğun için gözüne girersin belki. dert etme o kadar ya içinden ne geliyorsa onu yap. ama kızın yanında olursan aşk point kasmış olursun

• quote:

quote:

quote:

git o zaman tanışmanın yeri olmaz. böyle vakitte yanlarında olduğun için gözüne girersin belki. dert etme o kadar ya içinden ne geliyorsa onu yap. ama kızın yanında olursan aşk point kasmış olursun

Haklısın hocam tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

babasının yanında fazla rahat olmasın benden söylemesi

• yazıyı yorumları okumadan kızla beraber annesine cicek al.

yaşadım biliyorum kız cok etkilenir ve baglanır
  • Çiçeğini al git geçmiş olsun dile. Gece kalmana gerek yok babası yanında zaten. Babasıylada tanışırsın sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @XiQua

Gidicem zaten hocam sadece fikir almak icin konuyu actım babasından cekindigim icin

@Mirliv-a

Tesekkurler hocam
  • Bence kuryeyle çiçek gönder, çiçek ellerine ulaşınca da telefonla arar geçmiş olsun dersin. Hem yanlarında olduğunu göstermiş olursun hem de babasıyla hastane ortamında tanışmamış olursun. Sonuçta babayla tanışmak önemli daha hoş bir ortamda tanışmak varken hastane garip olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Bence kuryeyle çiçek gönder, çiçek ellerine ulaşınca da telefonla arar geçmiş olsun dersin. Hem yanlarında olduğunu göstermiş olursun hem de babasıyla hastane ortamında tanışmamış olursun. Sonuçta babayla tanışmak önemli daha hoş bir ortamda tanışmak varken hastane garip olur

Sende haklısın daha hoş bi ortamda tanısabilirim ama o gün kız arkadasımın yanında olmalıyım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Bence kuryeyle çiçek gönder, çiçek ellerine ulaşınca da telefonla arar geçmiş olsun dersin. Hem yanlarında olduğunu göstermiş olursun hem de babasıyla hastane ortamında tanışmamış olursun. Sonuçta babayla tanışmak önemli daha hoş bir ortamda tanışmak varken hastane garip olur

Sende haklısın daha hoş bi ortamda tanısabilirim ama o gün kız arkadasımın yanında olmalıyım

Hastanenin cafeteryasında otur orda bekle arada bir kız arkadaşın yanına gelir konuşursunuz, ne onu yalnız bırakmış olursun ne de babasıyla muhattap olursun

• Onun yanında olduğunu hissettirmen yeterli, bence gitmen biraz kasıntı olur
    Annesini önceden tanıyormuşsun telefonla geçmiş olsun diyebilirsin ama ailevi olayın pek içine girmemeni öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.