Şimdi Ara

Kız arkadaşımın aile problemi [Bana yardim edin Lütfen yardim]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim hepinize iyi geceler. Öncelikle ben 18 kız arkadaşım 17 yasinda. 2 yıllık iliskimiz var ve ciddi olarak devam ediyoruz. Ben bu yıl sinava girecem ve iyi bi okulda sıkı bi başlangıç yapacağım inşallah. Hedeflerin var kendime gore ve bu konuda ailem ve kız arkadaşım arkamda. Sorun su ki annesi ve babası kucuklukten gelen sıkıntılar yuzunden biraz sinir problemleri var. Son zamanlarda annesiyle sürekli tartışıyorlar ve bi turlu cozum bulamiyorlar. Babası da annesinin yanında oluyor ve artık kendi evimde fazlalık hissediyorum diyerek hep bana sığınıyor. Son zamanlarda çok fazla bunldim. Okullar acildiginda sınava calismaya kendimi veremem diye korkuyorum. Bi yandan da kiyamiyorum. Ne yapmaliyim ne onerirsiniz lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neb_remo -- 12 Temmuz 2015; 1:26:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam herseyin belirli zamani olmali misal sen arkadasla her gun ya da 2 gunde bir gorusursen, gorusmedigin gunlerde de gunde birkac saat boyunca mesajlasirsan bu is olmaz.baska yere agirlik veremezsin. Gercekten arkadas/kiz arkadas insanin cok zamanini aliyor hem onun hem senin zamanin gidiyor
    Universite sinavi onemli bir donem, cok cok ne olur ilk yil olmaz ikinci yil hazirlanirsin ama orada bir yilin bosa gitmis olur.
    Konusun,bu sinava calisma surecinde ara verin gelecek sene de arkadasin girecek sinva anladigim kadariyla. Sen de ona ayni anlayisi gosterirsin.belki ayni universiteye gidersiniz hem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaya kullanıcısına yanıt
    Bu yıl temel liseye kayıt oldum.bu yıl olmazsa seneye olur diye şansım yok. Bi yıl ara verelim düşüncesini ustu kapalı soylemistim fakat evlerimiz aynı mahallede. Haftanın 5-6 günü hep birlikte olduk. Böyle birbirimizle zaman geçirdikten sonra belli bi süreliğine de olsun bırakması imkansiza yakın olur. Köşeye sıkışmış hissediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman oluruna birak diyecegiz, bu isler nasip kismet meselesi.birak olacagina varsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

O zaman oluruna birak diyecegiz, bu isler nasip kismet meselesi.birak olacagina varsin

cok haklısnız hersey nasip kısmet meselesi. neyi bırakıyım kızı mı yoksa hayatı akısına mı bırakıyım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neb_remo

quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

O zaman oluruna birak diyecegiz, bu isler nasip kismet meselesi.birak olacagina varsin

cok haklısnız hersey nasip kısmet meselesi. neyi bırakıyım kızı mı yoksa hayatı akısına mı bırakıyım :)

Hayati akisina

• 17-18 yaşında ciddi düşünmekte nedir ? bence çok erken ciddi düşünmeye başlamışsın,ilerde daha çokk ciddi düşüneceksin...boşver otur sınavlarına çalış iyi bir üniv kazan sonra ciddi düşünürsün...daha çocuksunuz siz,hayat toz pembe geliyordur size ama öyle değil..hayatın acı gerçekleri var,4-5 yıl sonra zaten az çok anlarsınız siz de...kızdan ayrıl demiyorum ama ciddi falan düşünme...çok baglanma bir de,öncelikli sınavın olsun ve senin hayatın..sonrası,sonrasını boşver düşünme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.