Şimdi Ara

Kız Arkadaşımdan Ayrıldım. Desteğinize ve Yorumlarınıza İhtiyacım Var.(YANINA GİTTİM) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatin en aci olmasa da aci taraflarindan birisi de bu. Sevmek falan hikaye. Seven kiz yaninda olur karsinda degil. Ve emin ol seven bir kiz o sebepten ayrilmaz. Bir arkadasim sevgilisini aldatti kiz bunu ogrendi, ayrildilar. Sonra tekrardan baristilar. Aldatmanin boyutu kucuktu burada.

Maalesef hayatin gercekleri dostum. Kabullenmeyeceksin ama bunlar yasanacak gozunun onunde. Simdi fotograflari goruyosun moralin bozuluyor. Yarin obur gun yeni sevgilisi oldugu zaman seninle yasadigi her seyi onunla yasadigi zaman ne yapacaksin. Ben hepsini yasadim bunlarin. Zor ama geciyo inan bana. En fazla 5 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Hayatin en aci olmasa da aci taraflarindan birisi de bu. Sevmek falan hikaye. Seven kiz yaninda olur karsinda degil. Ve emin ol seven bir kiz o sebepten ayrilmaz. Bir arkadasim sevgilisini aldatti kiz bunu ogrendi, ayrildilar. Sonra tekrardan baristilar. Aldatmanin boyutu kucuktu burada.

Maalesef hayatin gercekleri dostum. Kabullenmeyeceksin ama bunlar yasanacak gozunun onunde. Simdi fotograflari goruyosun moralin bozuluyor. Yarin obur gun yeni sevgilisi oldugu zaman seninle yasadigi her seyi onunla yasadigi zaman ne yapacaksin. Ben hepsini yasadim bunlarin. Zor ama geciyo inan bana. En fazla 5 ay

aynen katılıyorum zaten az buçuk aynı şeylerden bahsetmişiz...

• birşeyleri denemeden için rahat etmeyecektir, bu yüzden böyle uzaktan konuşmakla mesajla falan olmaz bu iş, kız hangi şehirdeyse basıp gideceksin karşısına, terslerse terslesin kızsın bağırsın birşey olmaz, ama git karşısına çık, sensizliğe daha fazla alışmasına müsade etme, bu şekilde elinden birşeyler gelebilecekken yapmazsan daha fazla üzüleceksin, gider çabalarsan eğer olumsuz da sonuç alsan için rahatlayacaktır, denedim olmadı demekki doğru insan değil diyebileceksin, üstelik bu dönemde başkasıyla birşeyleri olduysa ki kızın tavırlarından muhtemel gözüküyor bunu da öğrenirsen eğer bir bakmışsınki yemeden içmeden kesildiğin kızı saniyesinde kafandan silmişsin

sonuç olarak bu konularda azımsanmayacak tecrübeye sahip olarak bence atla git hiç durma
  • Fazla zorlarsan neler olacaginin bir ornegi ;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=44449304&p=1
  • quote:

Fazla zorlarsan neler olacaginin bir ornegi ;

Yazıklar olsun Çok acayip sinirlendim kardeşim bırak ya değmez böylelerine Senin gibi adamı afedersin ama p*k bulur bidaha.. Yemin ediyorum değer vermek üzerine titremek sevmek hediyelermiş yaptığın fedakarlıklarmış hiç birini anlamaz bunlar..Gecenin bu saatinde delirdim konunu okurken....

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolickx7

quote:

Fazla zorlarsan neler olacaginin bir ornegi ;

Yazıklar olsun Çok acayip sinirlendim kardeşim bırak ya değmez böylelerine Senin gibi adamı afedersin ama p*k bulur bidaha.. Yemin ediyorum değer vermek üzerine titremek sevmek hediyelermiş yaptığın fedakarlıklarmış hiç birini anlamaz bunlar..Gecenin bu saatinde delirdim konunu okurken....

Bazen kendini en çok değer verdiğin kişiden sakın derler ya buda o misal olmuş.Sevgi insana herşeyi yaptırıyor arkadaşada çok görmedim bu olanları ama karşı cins 4000 yıldır çözülemeyen bir olay olduğu için neden diye soramıyor insan ve neden çok cevap yok ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kucuk Bey

Öncelikle merhaba geçmiş olsun desem yanlış olmaz galiba okuduğum ve anladığım kadarıyla onun facebooktaki resimlerini kıskanmışsın bu şimdilik normal bir durum gibi...Onu facebookta falan takip etmeyi bırak bence oluruna bırak olanlarıda belkide o geri dönmek ister birgün dönmesede birşey farketmez yani...Aşk acısı bu bir anda unutulmaz tabi ama gün gelir unutursun en sevdiğin hatıraları bile ( bu güzel oldu söz olarak yani :) ) ...Böyle sadece kendine yazık edersin yarın bi gün bir bakarsın karşıdaki bayan sağlam bi ilişki yapmış o zaman kafana dank eder elinede bi kağıt alırsın sınıf tekrarı diye yada alttan bilmem kaçtane ders ...İşin özü oluruna bırak arkadaş derim hem galiba o bahsettiğin kız senin arkadaşının bayağı kanına girmiş gibi duruyor ...

Öyle beöyle değil. Tam anlamıyla hem de. Lanet olsun ona. Suratının ortasına bi' tane çakasım geliyor. Adım gibi eminim onu gazlamıştır da. İlişkimiz devam ederken de sevmiyordum, yaşadığım bu dönem yanılmadığımı gösterdi. Kız haftada bir erkek arkadaş değiştiriyordu zaten. Kendi yaşam biçimini benim kız arkadaşıma da aşılamış. O rahatlık, o boşvermişlik, olaylar karşısındaki tutumları benim kız arkadaşımın yapabileceği şeyler değil. Yani bilirsiniz; kimi kız vardır erkek arkadaş değiştirmek, ayrılmak alışkanlık olmuştur. Koymaz, güler geçer. Kimisi vardır ilişkiye ciddi bakar. Birinin bunda parmağı var. Bundan eminim. Kız arkadaşım bundan daha kötü tartışmalarda bile beni affetmiş bir insan. Benim için ailesini karşıısına almış bir insan. Annesine arkadaşımda kalıyorum deyip, benimle yazlıkta 2 gece geçiren bir insan. Bütün bunları yapan insan böyle bir sebepten, birinin gazlaması olmadan ayrılmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 16 Aralık 2011; 0:31:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

birşeyleri denemeden için rahat etmeyecektir, bu yüzden böyle uzaktan konuşmakla mesajla falan olmaz bu iş, kız hangi şehirdeyse basıp gideceksin karşısına, terslerse terslesin kızsın bağırsın birşey olmaz, ama git karşısına çık, sensizliğe daha fazla alışmasına müsade etme, bu şekilde elinden birşeyler gelebilecekken yapmazsan daha fazla üzüleceksin, gider çabalarsan eğer olumsuz da sonuç alsan için rahatlayacaktır, denedim olmadı demekki doğru insan değil diyebileceksin, üstelik bu dönemde başkasıyla birşeyleri olduysa ki kızın tavırlarından muhtemel gözüküyor bunu da öğrenirsen eğer bir bakmışsınki yemeden içmeden kesildiğin kızı saniyesinde kafandan silmişsin

sonuç olarak bu konularda azımsanmayacak tecrübeye sahip olarak bence atla git hiç durma

Bunu da yapmayı düşündüm ama gidip de beni karşılamaya gelmezse gece 12 ye kadar boş boş oturmaktan çekiniyorum. Ama haklısınız. Hiç değilse belirsizlik ortadan kalkmış olur. En azından yüzüne bakar ve anlarım. Oturduğum yerden acaba şunun yüzünden mi, bunun yüzünden mi diye düşünmem.

• Bugün de sabahtan güzel başladık yalnız akşama doğru tartıştık. Bu ikinci öğretim. Dersleri akşam 5-6 da başlıyor. 2 gündür kütüphanede ders çalışmak için saat birde gidiyor. Kim var dediğimde de Yağmur diye bir arkadaşım diyordu 2 gündür. Ben de bugün mesaj attım. "Oraya ders çalışmak için mi gidiyorsun yoksa arkadaş ortamın için mi?" diye. Birden küfürlü mesajlar atmaya başladı. S.ktir git. Bana güvenmiyorsun. Ne sanıyorsun? Hesap soramazsın vs. vs. Daha sonra beni yanlış anladığını ve öyle demek istemediğimi, arkadaş ortamıyla çalışmayı kastettiğimi söyledim. İnanmadı yine hakaretler vs. Neyse ben aldırmadım. Israrla açıklamaya devam ettim. En sonunda inandı. Ama bu kez de başka bir sebepten tartıştık. Okula gittiğinden beri bana mesaj atmıyordu. Bense o mesaj atmasa bile ne yaptığımı falan anlatıyordum ona. Müsait değildir bakar daha sonra diye. En son "Akşam Kadıköy'deyim ben arkadaşlarla,cafede olacağız" diye mesaj attım. Bu 2-3 saat cevap vermedi. Sonra birden bana sonsuza kadar mesaj atma diye mesaj geldi. Dedim yine noluyoruz. Başladı yine beni kandırıyorsun. Uyuyacağım dedin nerlerdesin vs vs. Cevap olarak şunu yazdım. "Bak sabah da ufak bir sebepten tartışma çıkarıp görüşmek istemedin, şimdi de aynısını yapıyorsun. Amacın bir daha görüşmemekse bahanelere başvurma direk söyle" dedim. Ayrıca ekledim. "Ben sana uyuyacağım dedim ama buluşma saati gelene kadar uyuyacağımı söyledim ve sana ders çıkış saatini bana yaz ki alarmı kurayım yatarken, sen de dersten çıkınca sana mesaj atayım konuşalım" dedim. Yine açıkladım uzun uzun. En sonunda yatıyorum ben diye mesaj attı. Hallettik mi yanlış anlaşılmaları dediğimde de Ok yazdı o kadar. Anlamıyorum. Okula gidince hiç mesaj atmıyor zaten. Nedenini sorduğumda ise tenefüslerde hocalarla sohbet ediyorum, ders çalışıyorum falan diyor. Ama inanmıyorum. Arkadaşlarına beni satıyor gibi geliyor. Önyargı da olabilir tabii bu.

Bu arada yeni bir şey daha öğrendim. Hatırlarsanız o ben 5 dklığına görüşmek için onun yanına gitmeyi göze almışken İstanbul'a kadar gelip bana haber vermemişti. Ben geziyi onların okulunun düzenlediğini sanmıştım ama değilmiş. Onun aklını çeldiğini düşündüğüm kızın okulu düzenliyormuş geziyi ve geziyi onun hiç aklında yokken o kız kafasına sokmuş. Fotoğraflardaki erkekler de o kızın arkadaşıymış Benimkinin değil. Gezideki erkekleri tanımıyor bile ama facebookta arkadaş olmuşlar. Dedim sizin okuldan da değilmiş. Ne muhabbetin var da ekledin diye. Orda tanıştık. Eklemişler, kabul ettim. Zaten pek muhabbetim olmadı geziyle ilgili sohbetler dışında dedi. Ben de tekrar sordum muhabbetin olmadığı adamın facebookta işi ne diye. Gezi fotoğrafları içindi dedi. Pek içime sinmedi ama bu cavap. O kızı çok pis dövesim var. Ağzını burnunu kırmak istiyorum. Gitmiş gezi grubuna sınıfındaki erkekleri çağırmış. (Gezmek için istediklerinle 4-5 kişilik gruplara ayrılıyorsunuz) Şerefsiz, namussuz. Kendi gibi yapacak kızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 16 Aralık 2011; 1:08:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

birşeyleri denemeden için rahat etmeyecektir, bu yüzden böyle uzaktan konuşmakla mesajla falan olmaz bu iş, kız hangi şehirdeyse basıp gideceksin karşısına, terslerse terslesin kızsın bağırsın birşey olmaz, ama git karşısına çık, sensizliğe daha fazla alışmasına müsade etme, bu şekilde elinden birşeyler gelebilecekken yapmazsan daha fazla üzüleceksin, gider çabalarsan eğer olumsuz da sonuç alsan için rahatlayacaktır, denedim olmadı demekki doğru insan değil diyebileceksin, üstelik bu dönemde başkasıyla birşeyleri olduysa ki kızın tavırlarından muhtemel gözüküyor bunu da öğrenirsen eğer bir bakmışsınki yemeden içmeden kesildiğin kızı saniyesinde kafandan silmişsin

Bunu da yapmayı düşündüm ama gidip de beni karşılamaya gelmezse gece 12 ye kadar boş boş oturmaktan çekiniyorum. Ama haklısınız. Hiç değilse belirsizlik ortadan kalkmış olur. En azından yüzüne bakar ve anlarım. Oturduğum yerden acaba şunun yüzünden mi, bunun yüzünden mi diye düşünmem.

gerekirse boş boş oturacaksın tabi, çık karşısına diyorum zaten, karşılamayacaksa yok gelme diyecekse gitmemle olmaz, oturup hala yok facete şunla resmi var yok kaşar arkadaşı onu da bozucak diye kendi kendine birşeyler yazıp duruyorsun, birşeyler yapacaksınki sonuç alacaksın, böyle internet başından telefon başından ilişki olmaz, hele ki ayrılığı toparlama hiç olmaz, somut birşeyler yapmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Bugün de sabahtan güzel başladık yalnız akşama doğru tartıştık. Bu ikinci öğretim. Dersleri akşam 5-6 da başlıyor. 2 gündür kütüphanede ders çalışmak için saat birde gidiyor. Kim var dediğimde de Yağmur diye bir arkadaşım diyordu 2 gündür. Ben de bugün mesaj attım. "Oraya ders çalışmak için mi gidiyorsun yoksa arkadaş ortamın için mi?" diye. Birden küfürlü mesajlar atmaya başladı. S.ktir git. Bana güvenmiyorsun. Ne sanıyorsun? Hesap soramazsın vs. vs. Daha sonra beni yanlış anladığını ve öyle demek istemediğimi, arkadaş ortamıyla çalışmayı kastettiğimi söyledim. İnanmadı yine hakaretler vs. Neyse ben aldırmadım. Israrla açıklamaya devam ettim. En sonunda inandı. Ama bu kez de başka bir sebepten tartıştık. Okula gittiğinden beri bana mesaj atmıyordu. Bense o mesaj atmasa bile ne yaptığımı falan anlatıyordum ona. Müsait değildir bakar daha sonra diye. En son "Akşam Kadıköy'deyim ben arkadaşlarla,cafede olacağız" diye mesaj attım. Bu 2-3 saat cevap vermedi. Sonra birden bana sonsuza kadar mesaj atma diye mesaj geldi. Dedim yine noluyoruz. Başladı yine beni kandırıyorsun. Uyuyacağım dedin nerlerdesin vs vs. Cevap olarak şunu yazdım. "Bak sabah da ufak bir sebepten tartışma çıkarıp görüşmek istemedin, şimdi de aynısını yapıyorsun. Amacın bir daha görüşmemekse bahanelere başvurma direk söyle" dedim. Ayrıca ekledim. "Ben sana uyuyacağım dedim ama buluşma saati gelene kadar uyuyacağımı söyledim ve sana ders çıkış saatini bana yaz ki alarmı kurayım yatarken, sen de dersten çıkınca sana mesaj atayım konuşalım" dedim. Yine açıkladım uzun uzun. En sonunda yatıyorum ben diye mesaj attı. Hallettik mi yanlış anlaşılmaları dediğimde de Ok yazdı o kadar. Anlamıyorum. Okula gidince hiç mesaj atmıyor zaten. Nedenini sorduğumda ise tenefüslerde hocalarla sohbet ediyorum, ders çalışıyorum falan diyor. Ama inanmıyorum. Arkadaşlarına beni satıyor gibi geliyor. Önyargı da olabilir tabii bu.

Bu arada yeni bir şey daha öğrendim. Hatırlarsanız o ben 5 dklığına görüşmek için onun yanına gitmeyi göze almışken İstanbul'a kadar gelip bana haber vermemişti. Ben geziyi onların okulunun düzenlediğini sanmıştım ama değilmiş. Onun aklını çeldiğini düşündüğüm kızın okulu düzenliyormuş geziyi ve geziyi onun hiç aklında yokken o kız kafasına sokmuş. Fotoğraflardaki erkekler de o kızın arkadaşıymış Benimkinin değil. Gezideki erkekleri tanımıyor bile ama facebookta arkadaş olmuşlar. Dedim sizin okuldan da değilmiş. Ne muhabbetin var da ekledin diye. Orda tanıştık. Eklemişler, kabul ettim. Zaten pek muhabbetim olmadı geziyle ilgili sohbetler dışında dedi. Ben de tekrar sordum muhabbetin olmadığı adamın facebookta işi ne diye. Gezi fotoğrafları içindi dedi. Pek içime sinmedi ama bu cavap. O kızı çok pis dövesim var. Ağzını burnunu kırmak istiyorum. Gitmiş gezi grubuna sınıfındaki erkekleri çağırmış. (Gezmek için istediklerinle 4-5 kişilik gruplara ayrılıyorsunuz) Şerefsiz, namussuz. Kendi gibi yapacak kızı.

kızı mızı bırak sen kendi davranışını değiştirmeye bak hocam, bunun en çok sana zararı var, seviyosun ediyosun ama karşınakine o kim bu kim o ne bu niye diye gerekli gereksiz soruyosun, bu ileriki ilişkilerine de etki eder.

ilişkiyi kurtarmak için elinden geleni yap ama yalvarma moduna girme, ki görünüşe göre girdin giricen. çek resti git, sen de üni okuyosun, bu zamanlarını çok arayacaksın...

ilişkiler "seviyorum ama....." ile yürümez, "...... ama seviyorum"'la yürür. senin kız seviyorum ama...... kısmında.

• Senin kizin arkadasi cakma feminist gorunumlu kasar. Bilirim o tipleri. Yilan gibi aklina girer senin kizin, aranizi bozar. Alimlisin guzelsin ne yapacaksin onu, bak su cocuk senden hoslaniyormus der vsvs.

Bana kalirsa sizin iliski coktan bitmis, bitmesi de gerekirmis. Sevgilin sana s.git diyo ve hala gormezden geliyorsun. Yapma etme kardesim. Bak zamaninda biz de goremedik o kufurleri hakaretleri. 3-4 ay sonra kafani duvarlara vuracaksin. Saygi biterse her sey biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 16 Aralık 2011; 4:13:55 >
  • quote:

Senin kizin arkadasi cakma feminist gorunumlu kasar. Bilirim o tipleri. Yilan gibi aklina girer senin kizin, aranizi bozar. Alimlisin guzelsin ne yapacaksin onu, bak su cocuk senden hoslaniyormus der vsvs.

Bana kalirsa sizin iliski coktan bitmis, bitmesi de gerekirmis. Sevgilin sana s.git diyo ve hala gormezden geliyorsun. Yapma etme kardesim. Bak zamaninda biz de goremedik o kufurleri hakaretleri. 3-4 ay sonra kafani duvarlara vuracaksin. Saygi biterse her sey biter

Sen bu arkadasa kulak ver kardes ;) Zamaninda gece 3 ler de sabahlara kadar konustugumuzu bilirim ;) Klise olacak ama dogru. Seven insan gelir. Geri doner. Sevmeyeni de zaten gerisini biliyosun.
  • headbang yap bol bol unutursun
  • Ben yine de hayatım boyunca bir soru işareti ile yaşamak istemiyorum. Alacağım hediyemi, gideceğim yanına. Gelmezse zaten benim için de biter.
  • Ama bir şey kafamı kurcalıyor. Gitmeden önce ben geliyorum diye haber vereyim mi? Yoksa oraya vardığımda ben ....'dayım. Seninle konuşmak için geldim. Gelmeni bekliyorum mu diyeyim?
  • Eskisehire mi geleceksin ? Anadolu mu Osmangazi mi ?

En kötü senaryoyu kafanda kurup gel. Barısırız, tatlıya baglarız diye düsünüp de hayal kırıklıgına ugrama. Belki görünce boynuna atlar belki tokadı yapıstırır, belki dönüp bakmaz bile, belki de bir kafede oturup güzelce ayırırsınız yollarınızı. Hiç belli olmaz.
  • quote:

Okumadim, okumak da istemiyorum. Son mesajina gozum takildi ; Ben boyle konusuyorum ama sana umut vermek istemem''.

Bak dostum senden 1 yas buyugum. Lys sinavindan bir gece once sevgilimle ayrildik. Ondan sonraki 2-3 ay her gun konustuk msjlastik. Umut vermek istemem diyordu. Universitede yeni olunca anlatamadim kimseye okula gitmemeye basladim. Dersleri salladim kizla da artik konusmaz olduk. Dogum gununde yanina gittim beni polise verdi.

Aradan 20 ay gecti. Umrumda bile degil. Gorsem yuzune de tukurmem. Su an yeni bir iliskim var ve eskisinden daha mutluyum. Hayatin me getirecegi belli olmaz.

Sen sen ol ilk yilini bir kiz icin yakma. Gecen yil ben de boyle senin gibi olumune anlatirdim foruma. Inan bana kimsenin umrunda degil. Son cumleni gorunce bunlari yazma geregi duydum. ''boyle konusuyoruz ama umutlanma'' bana 20 ay once gelen mesajin aynisi

hocam kusra bakmada bi ayrıntı gözüme takıldı. beni sakın yanlış anlama elbette çok üzücü bi süreçtir ama insanlar herşeyi tek taraflı anlatıyo. yanına gittin seni görür görmez polise mi verdi ? kesin küçük çaptada olsa bi olay çıkarmışındır. birazda merakımdan soruyorum senin açığını yakalamak için değil.

konuyu açan arkadaş, full hayatımı yaşayan biriyim, benden sana pek tavsiye çıkmaz o yüzden kusra bakma.

• quote:

Eskisehire mi geleceksin ? Anadolu mu Osmangazi mi ?

En kötü senaryoyu kafanda kurup gel. Barısırız, tatlıya baglarız diye düsünüp de hayal kırıklıgına ugrama. Belki görünce boynuna atlar belki tokadı yapıstırır, belki dönüp bakmaz bile, belki de bir kafede oturup güzelce ayırırsınız yollarınızı. Hiç belli olmaz.

Osmangazi. Ama haftasonu geleceğim. Garajda bekliyor olduğumu söylerim büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Okumadim, okumak da istemiyorum. Son mesajina gozum takildi ; Ben boyle konusuyorum ama sana umut vermek istemem''.

Bak dostum senden 1 yas buyugum. Lys sinavindan bir gece once sevgilimle ayrildik. Ondan sonraki 2-3 ay her gun konustuk msjlastik. Umut vermek istemem diyordu. Universitede yeni olunca anlatamadim kimseye okula gitmemeye basladim. Dersleri salladim kizla da artik konusmaz olduk. Dogum gununde yanina gittim beni polise verdi.

Aradan 20 ay gecti. Umrumda bile degil. Gorsem yuzune de tukurmem. Su an yeni bir iliskim var ve eskisinden daha mutluyum. Hayatin me getirecegi belli olmaz.

Sen sen ol ilk yilini bir kiz icin yakma. Gecen yil ben de boyle senin gibi olumune anlatirdim foruma. Inan bana kimsenin umrunda degil. Son cumleni gorunce bunlari yazma geregi duydum. ''boyle konusuyoruz ama umutlanma'' bana 20 ay once gelen mesajin aynisi

hocam kusra bakmada bi ayrıntı gözüme takıldı. beni sakın yanlış anlama elbette çok üzücü bi süreçtir ama insanlar herşeyi tek taraflı anlatıyo. yanına gittin seni görür görmez polise mi verdi ? kesin küçük çaptada olsa bi olay çıkarmışındır. birazda merakımdan soruyorum senin açığını yakalamak için değil.

konuyu açan arkadaş, full hayatımı yaşayan biriyim, benden sana pek tavsiye çıkmaz o yüzden kusra bakma.

Olay çıkartmadım. Kız çok dengesizdi. 'Hediyeni al bari, ya da gel kafe'de konusalım'' falan dedim. ''Hayır ya gelmek istemiyorum,peşimi bırak'' dedi. Tam o sırada sokagın köşesinden bir devriye arabası duruyordu. ''Bir sorun mu var gençler'' dedi polis. Ben tam ''Yok aramızda hallediyoruz '' diyecekken, kız '' Evet memur bey kapıma dayanmıs, takıldı peşime'' dedi. Polis de haklı olarak beni tacizci sanıp arabaya aldı. Kızdan da ifade aldı. Daha sonra arabada durumu anlatınca, beni metro girisine kadar bıraktılar.

O günden sonra ilişki biter, çabalar biter mantıgındayım. Ayrıldıgım bir kızın kapısına inan gitmem bir daha. Orada kız ''Bana taciz ediyo'' deseydi al basına belayı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.