Selamun aleyküm arkadaşlar. 29 Ağustosta bir kızla cıkmaya basladım 4 Eylül'e kadar beraberdik kızla o beni cok seviyordu bende onu.4 Eylül'de kız Ayvalığa gitti tatile.Ancak 16 Eylül'de dönecekti döndü de fakat bana devam edemeyeceğini söyledi ilişkiye.Bende nedenini sordum bana aile baskısı mesajlarımı okumuşlar vs. dedi.Son bi kez görebilir miyim seni dedim tamam dedi.Bugün akşam 19:00'da evlerinin kapısına gittim dedi 2 saat sonra gelicez bekleme boşuna dedim ben seni sabaha kadar da beklerim.Saatler geçiyor 1 saat 2 saat 3 saat 4 saat 23:05 de kız cevap atmamaya başladı sonunda sonra dedim ben gidiyorum gene cevap yok.Sonra bi mesaj bi yerlere ugramak zorunda kaldık kusura bakma yarın buluşuruz vs. Sizce kız kendi ayrılmak istiyorda böyle bir bahane mi uydurdu yoksa gerçekten ailesi mi baskı yapıyordur?
Not: Kız ben ayrılmak istemiyorum fakat ayrılmak zorundayız hala seni seviyorum diye mesajlar atıyor.
Fake,kiz yalan söylüyor büyük ihtimal :/
Yaşlar kaç desem ayıp olur mu bilmiyorum
Belki de doğrudur yani eğer yaşı küçükse (yaşlarınız daha doğrusu) aileler genelde bu tarz arkadaşlıklara sıcak bakmıyor hatta bu durumun yaşla da bir ilgisi yok..
Eğer buluşma imkanın olursa otur konuş ama bence vazgeçirmek yada ikna etmek için değil sadece işin aslını öğrenmek için..Eğer cidden ailevi bir durumsa yapacak birşey yok maalesef..
4 Eylül - 29 Ağustos = 6 gün = Sevmek ?
quote:
Orijinalden alıntı: Bora_T
Belki de doğrudur yani eğer yaşı küçükse (yaşlarınız daha doğrusu) aileler genelde bu tarz arkadaşlıklara sıcak bakmıyor hatta bu durumun yaşla da bir ilgisi yok..
Eğer buluşma imkanın olursa otur konuş ama bence vazgeçirmek yada ikna etmek için değil sadece işin aslını öğrenmek için..Eğer cidden ailevi bir durumsa yapacak birşey yok maalesef..
hacı ben 93 lüyüm kızda 96 lı
quote:
Orijinalden alıntı: cahit34
quote:
Orijinalden alıntı: Bora_T