Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan ayrılcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıl ayrılmalıyım sorun onun davranışları ne diyebilirim kavga etmeden insan gibi ayrılmak istiyorum yaptığı her hareket bana batıyor ve diğer erkeklerle çok muhattap oluyor bunu kabul edemiyorum defalarca uyarmama rağmen bugün olanlar iğrençti bu kısmı anlatmak istemiyorum 2 aylık çok uzun sürmedi düzgün bir şekilde ayrılmak için ne demeliyim nasıl bir uslup kullanmalıyım ?

• Ona bu durumun hiç hoş olmadığını söyle
  • Bunun aynsını yaz işte erkeklerle takılıon hiç hoşuma gitmiyor , bugünde rezilliklerini yaptın daha fazla yapamıycam senle kal selametle de
  • Aklına geleni söyle. bize niye soruyosun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Bunun aynsını yaz işte erkeklerle takılıon hiç hoşuma gitmiyor , bugünde rezilliklerini yaptın daha fazla yapamıycam senle kal selametle de

bu hoşuma gitti teşekürler
  • peki buluşup mu söyliyim mesaj mı atıyım
  • Genel olarak tüm davranışların ve özellikle erkeklerle defalarca uyarmama rağmen bu kadar fazla muhatap olman artık beni çok fazla rahatsız ediyor. Son yaşanan olaylar da bardığı taşırdı. Daha fazla bu rahatsız edici ilişkiye devam etmek istemiyorum, mutluluklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih7823

peki buluşup mu söyliyim mesaj mı atıyım

buluşma . telefondan at msj , ver ayarı.

kız eğer seviyor falansa şart koş şunlarla konuşma şunları yapma şunları etme kabul ediyorsan de yoksa olmaz falan de iki türlüde karlı olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.