Bildirim
Kız arkadaşıma almayı düşündüğüm hediye sizce nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
yukarı -
Çok hoş cidden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam romantik ama ben olsam el işi bişey yapardım -
Makul
Kız arkadaşınız kaç yaşında ? -
20 hocam -
Ayna al ve de ki: "sana senden daha güzel bir hediye bulamadım"
Hem f/p olur hem de osmanlı onaylı.
Kız arkadaşınızı tanımıyorum ama 20 yaşında bir kıza bence el işi bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz, daha hoş olur. -
Hiç samimi Değil -
öneriniz var mı hocam? pek tecrübeli değilim bu konuda el işi derken ne yapabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MENTALİTA ULTRAS -- 6 Şubat 2016; 1:06:25 > -
10 numara
İnternette bir sürü el yapımı güzel hediye örnekleri var. Şiir yazmak bunların arasında ilk akla gelen şey. -
Bence bu çok iyi el işini falan boşver. Pek pahalıda değil ve görünüş olarak 10 numara. -
güzel bir hediye olur ,bence el işini boş ver. -
quote:
Orijinalden alıntı: MENTALİTA ULTRAS
öneriniz var mı hocam? pek tecrübeli değilim bu konuda el işi derken ne yapabilirim?
örgü yapabiliyosan boyunluk örüyosun 2 saatte tavlamaya kesin adımdır onun dışında incik boncuk uğraşıp bileklik yapabilirsin kolye yapma boynunda kıl çeker kızın takamaz -
bizi bozar hocam incik boncukla uğraşıp örgü örmek biz sadece kolyeyle yetinelim -
On numara hediye olur bence.Ben de kolye almayı düşünüyorum ama bunun fiyatı bana fazla gelir şu an,yemeğe de çıkarcaz malum. -
Şimdi çok fazla şey var, "set" ya. Bir tane alın, bütün manevi değer ona yüklensin, böyle fazla olduğunda, göze değerli gelmiyor.
http://www.hepsiburada.com/silver-silver-swarovski-kar-tanesi-kolye-p-TKSSHB00214-1
http://www.hepsiburada.com/gumush-925-zirkon-tasli-nazarli-kartanesi-bileklik-br0460071-p-TKTSBR0460071
Ben olsam set tarzı bir şey yerine şu ikisini alırdım. Kişisel görüşümdür.
-
Balik al hatta git evine pisir yedir.Kizi susleyecegine karnini doyur etkilensin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- geçmeyen ishal yorumları
- turbobit premium link generator
- erkekler kol kıllarını almalı mı
- biri sizinle çok uğraşıyorsa ne yapılır
- lise aşkı
- huawei boykot mu
- penis nakli
- telegram indirim
- çay bardağı emojisi
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X