Şimdi Ara

Kız arkadaşım - WhatsApp ilişkisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteden beri 6 aydır görüştüğüm hoş bir kız arkadaşım ile zaman geçtikçe samimiyetimiz arttı. Mezun olduktan sonra yakınlık olması amacıyla işimiz mesleğimiz ile ilgili mesajlar göndermeye ağırlık gösterdim. WhatsApp hikayemde genelde bilgilendirici yazılar paylaşırım.Fakat dikkatimi çeken birşey oldu. 3 aydan beri yazdığım yazılarda görüntülememişken paylaştığım şahsıma ait fotoğraflarda baktığını görüyorum.Sosyal hesapları kullanmıyorum. Gizliden hikayeye mi bakıyor yoksa kendi kuruntularım mı? İlgisi olabilir mi yanılıyor olabilir miyim? Ciddi kişiler mesaj yazsın önemli bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 25 Eylül 2018; 13:33:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi kendine gelin güvey olma güzel dostum, iletişim kurmak kadar basit ve net başka bir şey yok...Hikayene gizliden yada dolaylı bakması neyi değiştirir ? Karşındaki şahıstan adım atmasını beklemek çokta mantıklı değil, yüz yüze görüşebilme imkanın varsa görüşüp vakit geçirebilirsin. Samimiyetine tavrına göre aranızdaki iletişimi farklı boyutlara taşırsın.

Şimdi yaptıklarının seninle alakası var yada yok diyebilmek için kızı da tanımak bilmek gerekir. Kimisi sırf meraktan bakar, kimisi sıkıntıdan bakar vs vs

Bu tip davranışlardan bir sonuç çıkarıp hareket etmek pek mantıklı değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.