Şimdi Ara

Kız arkadaşım ORHANGUTANLAŞMA dedi ne yapayim ss gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler,benim adım orhan.Bu anım yüzde yüz gerçektir.İnanmayanlar ateistmisiniz ? neyse anlatayim ben olay taze.ACISI HALEN BÜYÜK

BİZİM ORDAKİ BANK
    Kız arkadaşımla bankta oturuyoruz.Ben utanıyorum felan yanındayken.Birden kız arkadaşımın yüzüne baktım "sen ne kadar saygısız biri olmuşsun " dedim.Sonra bana baktı "orhan ne diyosun sen yaaa"dedi. bende güldüm ve bunun bir şaka olduğunu,ama "ne diyorsun yaa" derken ki ses tonuna dikkat etmesini,eger etmezse onu tarım ve köy işlerine şikayet edeceğimi en iyi ihtimalle döveceğimi bildirdim.Korkudan ölü taklidi yaptı.Saygısızlığını belirten bir dizi laf daha söyledim...
    O anda bizim mahallenin ekremi geldi.Ekremle küçükken güreşmiştik ve o beni yenmişti.Ekreme bunu hatırlattım ve ekrem tekrar güreşmek için beni çagırdı.Parkın ortasına geldik ve ekremle güreşmeye başladık.Herkes "bitir onun işini" diye bagırıyordu.Ama ekrem beni yerden yere fırlatıyordu.Ölü taklidi yapan sevgilime baktım.Halen taklide devam ediyordu.Ama ekrem durmuyordu

Ekrem mafetti
    Ekrem çılgıncana yerden yere fırlatıyordu.İlk fırlatışında bir gözüm,ikinci fırlatışında dalağım çıkmıştı.Artık her fırlatışında bir organım çıkıyordu.Hemen buna son vermeliydim.Beynimi korumalıydım.Çünkü beyin bana bedava degildi.Paralıydı.

Organlarım gittikten sonra çok hafifledim
    Dalağım,karacigerim ve akcigerimin bir tanesini gitmişti.Ama ben en çok ayak serçek parmağına üzülüyordum.O kutsaldı.Kavgaya 70 kilo ile başlayan ben,organlarım döküldükten sonra 30 kg kalmıştım.

SEVGİLİM TAM O ANDA BAĞIRDI
    "yeterr durun artık" diye bir bağırış duyduk.Parkta bir sessizlik oldu ve herkes sese yöneldi.Sevgilim bağırıyordu ekreme.Bende o fırsat ekremin gözüne pandik attım.Pandik gözünü beynine kaçırdı ve ekrem o anda kör oldu.Bende ekremi ısırmaya başladım.Artık ekremin iç organlarını yemiştim.İkimizde sadece beyinle kalmıştık.
    Sevgilim o anda "orhannnn orhangutanlaşma " dedi.Tekme tokat ağladım.Evet.Ağladım.Tekmemle ağladım.Şimdi sizce bu bir mesajmıdır yoksa ayrılmak mı istiyor sabahtan beri mesaj atmıyor çıldıracağım.

• Yalarım seni de.

Edit: okuyan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welcome To Hell Bro -- 27 Ağustos 2013; 21:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Yalarım seni de.

Edit: okuyan var mı?

Başlığı okkumuş sadece adam yazdığı o boş ve gereksiz mesajı okumadığı çok belli Ama fena fail olmuş.

Bu arada okumayın saçmalamış.
  • Öncelik olarak saygı beyler..Sonra sevgi vs vs
  • napmışın sen müdür ya, bu ne hayalgücü :)
  • Where is the zebani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sagol ya su anda bıle guldurdun

• Zebani ciksa bile gülerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

Where is the zebani?

Zebani = ekrem
  • Benim tarzımda yazmış

Ama bana yetişemezsin evlat Daha önünde çok uzun bir yol var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

Benim tarzımda yazmış

Ama bana yetişemezsin evlat Daha önünde çok uzun bir yol var.

sen halen yollardamısın ben uçuyorum

•  Kız arkadaşım ORHANGUTANLAŞMA dedi ne yapayim ss gelmedi
  • Okumadım. Bir şey kaçırdım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill 'Em All

Kız arkadaşım ORHANGUTANLAŞMA dedi ne yapayim ss gelmedi

haklısın aslında...

• güldüm
  • uppp upppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.