Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Kanser..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta önce mide ağrısı ve ağızdan kan gelme sonucu hastaheneye gittiler ve nedeni mide kanseri oldugunu öğrendik.Yıkıldık. Bugun ameliyata girdi. Mide kanseri alınmış fakat, kanser karaciğer ve pankreasa yayılmış. İyileşme ihtimali %60 mış. haftaya tekrar ameliyat olcakmış. İkimizde yıkılmış durumdayız şuan. bunu bile zor yazıyorum. Kanser hakkında bilgisi olan varmıdır be dostlar. Karaciğer ve Pankreas kanseri kurtulma ihtimali nedir? yaşayan/ gören duyan varmı. Ne olucak şimdi. İlaç mı kullanılır genelde. Bu kanserler diğer kanserlere oranla daha zor inatçı bir kanser türümüdür lösemiye veya diğer kanser türlerine oranla.

yazım hatası ve karmaşık yazmış olabilirim kusura bakmayın bunu bile zor yazdım tükenmiş haldeyim şuan. sorularıma cevap verirseniz cok rahatltırsınız beni :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tanidigim biride ayni bu sekildeydi yayilmisti iyilesti. moral vermek icin hep yaninda oldum. Moral cok onemli hocam, umarim en kisa zamanda iyilesir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Hocam tanidigim biride ayni bu sekildeydi yayilmisti iyilesti. moral vermek icin hep yaninda oldum. Moral cok onemli hocam, umarim en kisa zamanda iyilesir

umarım dostum :/ yorum icin sağolasın

• RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle cok büyük geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifa versin. İnanan biriyseniz eğer bol bol dua edin.

Öncelikle sunu söyleyeyim. Burda kanserin tehlikesini söyleyebilmek için türünden ziyade ilerleme seviyesine bakılması gerekir. Doktor ilerlediğini söyledi mi veya bununla ilgili bir bilgi verdi mi? Gereken tedavileri vs. doktorlar size zaten söyleyeceklerdir hastalığın ilerleme seviyesine göre. Elinizden doktorlara güvenmekten ve dua etmekten/iyiyi dilemekten başka pek fazla bir şey gelmez ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeTissier

Hocam öncelikle cok büyük geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifa versin. İnanan biriyseniz eğer bol bol dua edin.

Öncelikle sunu söyleyeyim. Burda kanserin tehlikesini söyleyebilmek için türünden ziyade ilerleme seviyesine bakılması gerekir. Doktor ilerlediğini söyledi mi veya bununla ilgili bir bilgi verdi mi? Gereken tedavileri vs. doktorlar size zaten söyleyeceklerdir hastalığın ilerleme seviyesine göre. Elinizden doktorlara güvenmekten ve dua etmekten/iyiyi dilemekten başka pek fazla bir şey gelmez ne yazık ki.

3 ay sonra midd kanseri teşhis etti doktorlar. İlerleme derecesini bilmiyoruz ailesi kıza üzülmesin diye pel bi bilgi vermediler ancak bukadarını biliyoruz. Dua için Allah razı olsun.

Araştırma yapın hocam. Ve doktorlarla mümkünse bizzat iletişimde bulunun. Durumunu yakından takip edin. Suan en az ailesininki kadar belki de daha fazla desteginize ihtiyacı var. Yüzde 60 düşük bir oran değil. İnşallah atlatır. Geçmiş olsun tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeTissier

Araştırma yapın hocam. Ve doktorlarla mümkünse bizzat iletişimde bulunun. Durumunu yakından takip edin. Suan en az ailesininki kadar belki de daha fazla desteginize ihtiyacı var. Yüzde 60 düşük bir oran değil. İnşallah atlatır. Geçmiş olsun tekrardan.

Umarım sağolun doktorlarla iletisim kurmaya calısacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hafız 3 doktor kız kardeş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oncelikle cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda atlatirsiniz burdaki en onemli seylerden biri moral moralinizi iyi tutmaya calisin surekli pozitif olun pozitif dusunun ben hastanede ne kanserli hastalarin iyilestigini gordum tıp cok gelisti siz moralinizi yuksek tutun sakın negatif dusunmeyin

Unutmayın kansere karşı en büyük silah moraldir. İyi düşünün. Negatif düşünürseniz bu durum tavrınıza da yansır ve dogal olarak sevgilinize de. O yüzden moralleri hep yüksek tutmaya bakın.

• Allah yardımcınız olsun umarım sağlığına kavuşur en kisa zamanda ve bu olaylari unutursunuz

• Çok çok geçmiş olsun...

• Geçmiş olsun dostum %60 iyi bir oran umarım iyileşir. canının sıkıldığını kız arkadaşına belli etme gayet normal davran hastalık psikolojisini yansıtma onada. Umarım en kısa zamanda ayağa kalkar pozitif düşünmeye çalış.

Bizi bilgilendir. Tekrar geçmiş olsun

• En buyuk ilaci moral kardesim.Hangi seviyede doktorlar ne diyor ? Bende bir kanser hastaligi atlattim.Annemi de kanserden kaybettim.Iyi bilirim bu illeti.Uzme kiz arkadasini.Internette bir haber sitesinde denk gelmistim kanseri yenenlerin buyuk cogunlugu morali motivasyonu yuksek olan kisilermis.Allah sifa versin.

• Ayni sekilde karaciger ve pankreasin da kanserli bolgesini alirlar galiba. Gecer gider yani. ayrica mide/karaciger/pankreas. Sevgilin alkolik miydi?

• Bende kanser oldum küçük yaşlarda 7,8 falan hastalığım osteosarkom 8 10 yıl sürdü tedavim şuan 20 yaşında oldum 3 tane ameliyat oldum 2 si yanlış öldü dediler
    ama ben burdayım sana tek bişey söylerim yanında ol hep yanında ol küçük şeyler onu çok mutlu eder bu dönemde mutlu olmak morali yüksek tutmak çok önemli sakın onun yanında gözlerin dolmasın güçlü bir adam ol hep yanında olduğunu hissetsin küçük süprizler yap balon al git ne bilim ona hastalığını unuttur bunu yapacak bir insan var o da sensin Allah şifa versin Büyük Geçmiş Olsun
  • Geçmiş olsun...

• Kızı mutlu et, moralini her zaman yüksekte tut, gerekli gereksiz tartışma emin ol morali ilaçlardan daha etkili olur. Tabiki tedaviyi de aksatma, Allah yardımcınız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sağolun Başkanım

En buyuk ilaci moral kardesim.Hangi seviyede doktorlar ne diyor ? Bende bir kanser hastaligi atlattim.Annemi de kanserden kaybettim.Iyi bilirim bu illeti.Uzme kiz arkadasini.Internette bir haber sitesinde denk gelmistim kanseri yenenlerin buyuk cogunlugu morali motivasyonu yuksek olan kisilermis.Allah sifa versin.

Allah rahmet eylesin üzüldüm gerçekten. seviyesi hakında bilgimiz yok ailesi hiçbirşey demiyor. kızın morali yüksek tutmak için.o yuzden bende ailene sor diye zorlamiyorum. ama sanırsam 3,4 aylık bi kanser .

• pankreas kanserinin cozumu yok diye biliyorum. whipple ise yasam suresini uzatmak icin yapiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göze Kaçan Sigara Dumanı

pankreas kanserinin cozumu yok diye biliyorum. whipple ise yasam suresini uzatmak icin yapiliyor.

cok seviyom kızı be.. abi Allah korusun ölürse napacağım ben ya.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.