Şimdi Ara

Kız arkadasım ile ilgili sorunlarım yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşım 18 .Kız arkadasım 16 yasında. İlk kez bu kadar içten gerçek bir şekilde artniyet olmadan gercekden sevdiğim birisi.3 aydır suren bir ilişkimiz var.
    Kız İkizler Burcu Ben koç. Durum şu Beni başka bir kızla arkadasımla konusurken görsün bana tavır atıyor sorgu suale başlıyor saatlerde aynı şeyleri söyluyor konuşmuş olduğum kızı getiriyorum açıklama yaptırıyorum kendisine ozaman ikna oluyor.Kendisine çok güveniyordum baya bir bağlandım kendiside bana ama şöyle bir durum var kıza güven denen bişi kalmadı 1 hafta öncesine kadar.Daha önceki erkek arkadaslarının arkasından iş çevirmiş sever gibi yapıp başkalarıyla konusup arkasından iş çevirmiş çok kalkp kırdım çok kişiyi üzdüm diyerek kendisi açıkladı bana ama senin arkadandan yemin ederim iş çevirmedim ilk kez gerçekten sevdiğim arkasından iş çevirmediğim sadece senin le olmak istediğim tek kişisin diyorda bana saçma geliyordu başta soguk hareketlerı yanımda sureklı soguk davrandıgı anlar oluyordu ama yanımda ağladı böyle bişi yapmadım bir sen varsın diye gecen agzından kacırdı eski sevgilisi denen o.. aytun kıza üstünde 2 sinin resmi ortada kalp ve altında "tatlı cadıma" yazan bir bardak hediye etmiş bunu saklıyormuş kıza dedim niye atmadın enayi malı ıste kullanmıyorum duruyor fotoğraflarda cok guzel cıkmışım atmak isdemedim dedi çıldırdım gidip sinir oldugum çocugu dövdum bu olaydan dolayı sonra bida bu olay konusuldu tamam dedim sen git onunla yaşa baya bi k.b özür dilerim aşkım diyerek laf yaptı ertesi gün getirmiş bardağı gözümün önünde kırdı geldi öpüyor birde diyor ki seni çok seviyorum aşkım ilk kez arkasından birinin iş çevirmiyorum hayatımda birtek sen varsn seni tanıdıgım gunden beri kimseyle konuşmuyorum mesajlaşmıyorum dedi sizce ne gibi bir tepkiyle karsılamam devam etmem lazım gecen cocugun biri aramış kız arkadasımı konuşmak için mesajda atmış musait oldugunda mesaj at arayayım konusalım bitanem diye gittim çocuğu dövdüm öldürmekle tehtik ettim bida konuşmamışlar.
    Peki kız diyor ki hayatımda bir sen varsın aradığımı bulmusum niye başkalarıyla konuşıyım seni kaybetmek istemiyorum hep yanımda ol sen benim herşeyimsin ne olur beni yanlış anlama seni çok seviyorum arkandan iş çevirmedim çevirmemde bir sen varsın diyor ama benim güvenim tam kalmadı sizce böyle bir durumda ne yapılabilir.
    (bu arada kız patavatsız her agzına geleni söyluyor a.. bazen pişman olsada çok dengesiz hareketleri var soru sorulmaya sıkıstırmaya gelmıyor aglıyor tıkanıp kalıyor )

• Benim görüşüm : Bu kız seni üzer!!!
  • bir kadının gözyaşları hiçbir zaman erkeğin sandığı nedenle akmaz.

bi kıza gül verirsin ağlar, "ay canım ya çok duygulandı" diye düşünürsün
    ama önceki sevgilisi buna gül verip ****p bırakmıştır ona ağlıyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Faraday

Benim görüşüm : Bu kız seni üzer!!!

Aklımdada Buna benzer bir düşünce var yarı yolda s..tr olup gidicek gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

bir kadının gözyaşları hiçbir zaman erkeğin sandığı nedenle akmaz.

bi kıza gül verirsin ağlar, "ay canım ya çok duygulandı" diye düşünürsün
    ama önceki sevgilisi buna gül verip ****p bırakmıştır ona ağlıyodur.

Aynen kardesim doğru söylüyorsunda kız sağlam ;) emin ol bi kaç arkadasım var kız yakın samimi oldugu bununda onlara sordum anlattılar yeri geldi inanmadım yüzüne sordumda patlak değilmiş ama o sorduğum an biraz zordu nasıl sorsam diye düşünüyordum ;)
  • İkizlerden sonrasini okumadim. İkizler burcu cok dengesizdir kesin yazinin devami da onunla alakalidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

İkizlerden sonrasini okumadim. İkizler burcu cok dengesizdir kesin yazinin devami da onunla alakalidir.

ya çok saçma hareketleri de var
    patavatsız biri
    olmıyacak yapılmıyacak hareketlerı yapıyor çogu zaman bazı laflar ediyor ama bişey diyemiyorum seviyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence sen hiç bağlanma buna anında bırakıp gider sonra üzülürsün arkasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

Bence sen hiç bağlanma buna anında bırakıp gider sonra üzülürsün arkasından.

Benimde korktuğum tek şey o ya :(
  • Bu kız Arkandan iş ceviriyor dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

Bu kız Arkandan iş ceviriyor dostum

bilmiyorumda öyle bişey oldugunu kanıtladıgım an önce cocugu bi güzel s***rim sonra sıra kıza gelir en sonundada hayata s*ktir et derim olucağı bu değilmi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeniVerziyon

quote:

bilmiyorumda öyle bişey oldugunu kanıtladıgım an önce cocugu bi güzel s***rim sonra sıra kıza gelir en sonundada hayata s*ktir et derim olucağı bu değilmi zaten

http://www.myoje.com/Foto-Galeri-Detay/hangi-burca-asiksin-askin-icin-neler-yapmalisin/?PGID=2712&PGPID=17610&Play=False&Interval=3000

All hacı sen burda inaniyn herhalde ikizler de seni Anlatıyor

• quote:

quote:

quote:

http://www.myoje.com/Foto-Galeri-Detay/hangi-burca-asiksin-askin-icin-neler-yapmalisin/?PGID=2712&PGPID=17610&Play=False&Interval=3000

Tek istediğim bu kızı kaybetmemek ama onun dürüst olmasını arkamdan iş çevirmemesini sağlamak bundan tam olarka nasıl emin olabilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tek istediğim bu kızı kaybetmemek ama onun dürüst olmasını arkamdan iş çevirmemesini sağlamak bundan tam olarka nasıl emin olabilirim

Dostum güven işi,zor bir iş kaybedince gelmez. Açık açık konuşmamggerek diye düşünüyorum. Onu sevdiğini değer verdiğigni bunu ondan da bekledigini şöyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum güven işi,zor bir iş kaybedince gelmez. Açık açık konuşmamggerek diye düşünüyorum. Onu sevdiğini değer verdiğigni bunu ondan da bekledigini şöyle

emin ol ki kardesim bunu yüzüne acıkca söyledim ben sana güveniyorum seni gerçekten seviyorum hiç bir art niyetim yok seninde bana karşı birazdaha yakın davranmanı istiyorum başka birimi var soğuk davranmanın nedeni ne dedim ki biraz zamanı var zaman lazım falan baslıyor sıkıstırmaya gelmıyor aglıyor içim acıyor aglayınca destek çıkıyorum ama soramıyorum işte bu yuzden cogu seyi kendisine

• Anlattığın gibi biriyleysen hala bu kafayla çok süründürürler seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biricikömer

Anlattığın gibi biriyleysen hala bu kafayla çok süründürürler seni.

Bir çözüm yolun varmı tavsiye verebileceğin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biricikömer

Anlattığın gibi biriyleysen hala bu kafayla çok süründürürler seni.

Bir çözüm yolun varmı tavsiye verebileceğin ?

Kızın yaşı birdefa küçük aklı havalardadır.Başkasına yamuk yapan sanada yapar.Başkasına yaptım ama sana yapmam demesinden zaten nasıl bir karakteri olduğunu anlaman lazım.Senden sonra kimseyle mesajlaşmıyorum vb demiş matah birşey yapıyormuş gibi birde mesajlaşsaydın deseydin ki daha önce yapmış heralde hala da yapıyor olabilir büyük ihtimal.Bardak vs olaylarına girmiyorum bile.Kızı kaybetmek istemiyorsan sindirip devam edeceksin bir süre sonra kız sıkılınca kaybedeceksin yada şuan sen bitireceksin. Yaşayıp göreceksin seçim senin ama bir abin olarak vereceğim tek tavsiye devam etsen bile kendini kaptırma üzülürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makalali -- 5 Ocak 2013; 4:53:02 >

• Anlattığın kız tipi bana çok tanıdık geldi.Özellikle sonda parantez içinde yazılan kısım.
    Yaş olarakta tam o yaşta. Sen üzülen taraf olacaksın.Ben sana şimdi o kızı bırak desem de bırakamayacağın için..Ya kendini şimdiden alıştır ve takılmana bak yada üzüleceksin. Yani bu tahmin değil.ÜZÜLECEKSİN.
  • 16 yasinda bir kizin daha once erkek arkadasLARİ olmussa ve hepsinin de arkasindan is cevirdigini soyluyorsa ben o kizi ve ailesini gercekten takdir ederim. Kaliteli insanlarmis.

İnanir misiniz ben ogrenci halimle evime kasar peyniri alamiyorum. 400 gr 10 lira arkadas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 5 Ocak 2013; 5:00:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.