Şimdi Ara

Kız arkadaşım evlende ağzı kulaklarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnanılmaz mutlu ya evlenesim geldi resmen evlilik bu kadar mutlu ediyorsa denemeye değer be kankalar

• sefa kızlarla muhabbet edemiyorum tıkanıyorum konusacak konu yok ne yapmalıyım uzun süreli konusmak için.bir kızla max 1 hafta konuştum bu zamana kadar konuscak konu kalmamıştı birbirimize öyle baktık bidaha görüşmedik
  • Bir zaman sonra kankan gibi olacak kız sadece paranı böleceksin ve birisi sürekli sana engel olacak başka da bir olayı yok bence bedava ciks için de evlenilmez asla
  • Kız evlenince tabi mutlu olacak. Kadınlara ayrıcalık tanıyan yasaları bir kenara koyarak bile kadınlar evlenince mutlu olur. Hayattaki amaçları bu çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenen kiz ise mutlu olur tabi ben evlenirken agzi kulaklarinda olan hicbir erkek tanimiyorum. Bir arkadasim dugun gecesi saatlerce ortadan kaybolmustu neyseki dugune bikac saat kala cikti ortaya. Evlenmek erkek icin teslimiyetse kadin icin fetih demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Mart 2019; 23:2:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Evlenen kiz ise mutlu olur tabi ben evlenirken agzi kulaklarinda olan hicbir erkek tanimiyorum. Bir arkadasim dugun gecesi saatlerce ortadan kaybolmustu neyseki dugune bikac saat kala cikti ortaya. Evlenmek erkek icin teslimiyetse kadin icin fetih demektir.
    :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ev kızımı, okumuş kız mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.