Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIM BENİ TERKETTİ YARDIMMM:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün pazar günü olduğu için kız arkadaşım beni aradı kanyon avm ye gidelim mi dedi sana söylemem gereken şeyler var dedi bende ne oldu söyle dedim o da kanyon'a gel orada söyleyeceğim dedi bende tamam dedim kapattım telefonu ne olduğunu merak ederek atladım otobüse gittim kanyon a biraz trafik vardı o yüzden geciktim kanyon da buluştuk dedim kusura bakma beklettim ne oldu dedim hep bekleyen taraf ben oldum zaten alışkınım dedi bende tartışma çıkmasın diye bir şey demedim her neyse oturduk bir yere yemek yiyoruz dedim eee ne oldu söylesene dedim oda dedi ki seni erman sordu dedi bende hangi erman dedim o da sıpıderman dedi ğıaaaaağğğğ diye fütursuzca güldü dedim kızım saçmalama saçma sapan gülme dedim bir tuhaflık olduğunu sezmiştim dedim ne oldu söylesene dedim o da sana bir şey söyleyeceğim dedi sen bundan ders çıkar dedi adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş dedi yine ğıağğğğğğğp diye güldü fütürsuzca gülme dedim beni rezil diyorsun dedim sen hakettin dedi neyi hakettim dedim birden ayağa kalkıp hakeeeee diye bağırdı ne olüyur bırda dedim birden gökten helavelavelvela niğdaları duydum bir baktım uçan adam sabri havada durdum şahitlerim var diye bağırdı korkmaya başladım korkumu yenmek için hemen flaş tv yi arayıp 5 kavanoz balı 100 tl ye aldım birde yanına mahmut tuncer halay bileti kazandım ben bu biletin sevinci içindeyken birden bire molotof attılar ben korktum ne oluyor dedim microsoft kobaniyi satın aldı bilmezmisin hewal dedi kız arkadaşıma döndüm ve dedim ki buralar karışır kaçalım dedim birden çin ejderhasına dönüştü iki tane daha çin ejderhası çağırdı ve el ele tutuşup ze ba ni zebanii zebani dediler ve zebani yi çağırdılar oda bastonlu mercan dedeyide alıp geldi herkes zebaniye dönüştü bende ejderhanın sırtına atlayıp kaçarken beni yakalayıp zindana attılar zebaniyle arkadaş olup wifi şifresini aldım şuan zindanda dan yazıyorum saat 8.21 yardım edin ne yapsam 2 yıllık ilişkimizi hiç bir şey olmamış gibi hiçe saydı nasıl unuturum yardım edin lütfen :(:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 23 Şubat 2015; 15:31:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zebani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ararsaniz var, ama okuyun guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutması lazımdı bunun gayet iyi niye böyle olmuş bu ahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Ne ararsaniz var, ama okuyun guzel

teşekkürler hocam yazarken gülme krizleri geçirdim beğenmenize sevindim çok teşeklürler

• Kız arkadaşım beni "TERLETTİ" diye okudum yav
  • 10/10

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Kız arkadaşım beni "TERLETTİ" diye okudum yav

hayır siz yanlış okumadınız ben yanlışlıkla öyle yazmıştım düzelttim sizce nasıl olmuş

• bu kadar az dikkat çekeceğini beklemiyordum güzel oldu bence

• nick konu mesaj zebani ejderha uyumu nice 10/10
  • bu nası hikaye lem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

nick konu mesaj zebani ejderha uyumu nice 10/10

çok teşekkürler beyenmenize sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

bu nası hikaye lem

• Çok beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Çok beğendim

Çok teşekkür ederim

• nasıl olmuş

• güzel :d
  • Son zamanlarda böyle zebaniler göremiyorduk bu iyi oldu

• 10/10 would read again
  • Buna gülenler mi var şimdi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.